Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
Pierwsza część wątku "Mój piękny ogród - anulka" znajduje się pod adresem: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5304
Myślę ,że już dość długo leniuchowałam - chociaż na forum jestem obecna tylko się nie udzielam Wynika to z mojego zimowego lenistwa .
Całe szczęście, że jest już styczeń i coraz blizej do wiosny a co za tym idzie-wysiewu nasion i szaleństwa kupowania!!!
Juz przeglądam strony o roślinach przez co nastrój mi się poprawia.
U mnie po raz pierwszy spadł snieg i zrobiłam kilka fotek. Mam nadzieję, że to był ostatni snieg
Myślę ,że już dość długo leniuchowałam - chociaż na forum jestem obecna tylko się nie udzielam Wynika to z mojego zimowego lenistwa .
Całe szczęście, że jest już styczeń i coraz blizej do wiosny a co za tym idzie-wysiewu nasion i szaleństwa kupowania!!!
Juz przeglądam strony o roślinach przez co nastrój mi się poprawia.
U mnie po raz pierwszy spadł snieg i zrobiłam kilka fotek. Mam nadzieję, że to był ostatni snieg
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie martw się gagawi - wszyscy tak mamy ! :P
Anulko nareszcie się odezwałaś a brakuje tu Ciebie. Czy już coś wysiałaś ? Bo ja rukolę do kanapek. U mnie słonko dziś świeci tylko wiatr jest bardzo silny i szkoda nosa wychylić.
Czy kupiłaś już jakieś nasiona ?
Anulko nareszcie się odezwałaś a brakuje tu Ciebie. Czy już coś wysiałaś ? Bo ja rukolę do kanapek. U mnie słonko dziś świeci tylko wiatr jest bardzo silny i szkoda nosa wychylić.
Czy kupiłaś już jakieś nasiona ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anulka
- Przyjaciel Forum
Dorotko -mam nadzieję ,ze juz snieg nie spadnie chociaz w zeszłym roku w lutym sporo go napadało.Muszę powiedzieć ,że bardzo cięzko przechodzę tę zimę,moze dlatego ,ze słonca jest tak mało.Do wiosny juz blisko i ja tez mam ten problem -co tu zrobić ,zeby wsadzic jeszcze kilka roslin?Mam ochotę na wszystkie lilie, liliowce ,dalie ,floksy.A moze załozę ogrodnictwo?
Elu - bądzmy dobrej myśli ,ze wiosna przyjdzie szybko.U mnie juz po śniegu więc nic się nie martw
Gagawi-cieszę się ,ze spodobał Ci się mój ogród.Szkoda ,ze tak daleko mieszkasz ,bo chętnie bym Ci pomogła zagospodarowac ogród.Bardzo lubię doradzać.Zrób sobie plan lub kilka planów a potem do dzieła.I tak będziesz wszystko zmieniała kilka razy.Najwazniesze to wypisz sobie ,jakie rosliny chcesz miec u siebie.To Ci pozwoli lepiej wszystko rozplanować.
Pozdrawiam
Elu - bądzmy dobrej myśli ,ze wiosna przyjdzie szybko.U mnie juz po śniegu więc nic się nie martw
Gagawi-cieszę się ,ze spodobał Ci się mój ogród.Szkoda ,ze tak daleko mieszkasz ,bo chętnie bym Ci pomogła zagospodarowac ogród.Bardzo lubię doradzać.Zrób sobie plan lub kilka planów a potem do dzieła.I tak będziesz wszystko zmieniała kilka razy.Najwazniesze to wypisz sobie ,jakie rosliny chcesz miec u siebie.To Ci pozwoli lepiej wszystko rozplanować.
Pozdrawiam
- anulka
- Przyjaciel Forum
Grazynko -jestem cały czas na forum ,ale ostatnio duzo czasu zajęła mi -nasza klasa i rozmowy przez skypa.Jak rozmawiam to nie mogę pisać
Usmiałam się do łez z tej Twojej rukoli.Widac ,ze nie mozesz juz wytrzymac i chociaz to wysiałaś.Ja ostatnio myslałam ,zeby posiac rzezuchę.U mnie ogrodniczy w styczniu ma przerwę i dopiero w lutym tam pojadę.Ogladam strony w internecie i zaznaczam co bym chciała mieć.Nastawiam się na godecję bo w zeszłym roku dostałam sadzonki i pięknie mi kwitły całe lato.Poza tym dalie ,lilie no i liliowce.Z nasion jeszcze obowiązkowo przypołudniki.
Nie byłam jeszcze na działce i nie wiem ,jak tam wszystko wygląda.Czekam do lutego
Usmiałam się do łez z tej Twojej rukoli.Widac ,ze nie mozesz juz wytrzymac i chociaz to wysiałaś.Ja ostatnio myslałam ,zeby posiac rzezuchę.U mnie ogrodniczy w styczniu ma przerwę i dopiero w lutym tam pojadę.Ogladam strony w internecie i zaznaczam co bym chciała mieć.Nastawiam się na godecję bo w zeszłym roku dostałam sadzonki i pięknie mi kwitły całe lato.Poza tym dalie ,lilie no i liliowce.Z nasion jeszcze obowiązkowo przypołudniki.
Nie byłam jeszcze na działce i nie wiem ,jak tam wszystko wygląda.Czekam do lutego
- kogra
- Przyjaciel Forum
No cóż, chyba wszyscy mamy już ogrodnicze ciągoty i ciągnie nas do ogrodu jak wilka do lasu.
A rukolę możesz obejrzeć w moim wątku.
A rukolę możesz obejrzeć w moim wątku.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Och, Anulko, żeby tak zawsze pierwszy snieg był ostatnim, a potem jeszcze trochę ...i wiosna!
Niestety, zima jest u nas najdłuższą porą roku. Jak przedwczoraj bodajże, pokazało się słońce, to przylepiłam się do okna łapiąc tak dawno nie widziane promienie, ze nie mogłam się odkleić
Chyba wszystkim najbardziej brakuje właśnie słońca.
Twoje ogniki wyglądają bardzo efektownie w białych ubrankach, ale przeciez nieubrane są nie mniej piękne ;)
Niestety, zima jest u nas najdłuższą porą roku. Jak przedwczoraj bodajże, pokazało się słońce, to przylepiłam się do okna łapiąc tak dawno nie widziane promienie, ze nie mogłam się odkleić
Chyba wszystkim najbardziej brakuje właśnie słońca.
Twoje ogniki wyglądają bardzo efektownie w białych ubrankach, ale przeciez nieubrane są nie mniej piękne ;)
- kogra
- Przyjaciel Forum
A ja dzisiaj jak wyjrzało słońce zrobiłam takie wietrzenie w domu, że jeszcze teraz mam chłodno.Ale było super kiedy słonko przygrzewało twarz. Gdyby nie wiatr już bym wycinała stare pędy w ogrodzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki