Ogród Fridy - cz. 2
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Fridy - cz. 2
Do klubu tych z zalaną piwnicą chyba również mogę dołączyć... co prawda tylko garaż, ale w piwnicy
tu nawet widać - post z 30.01: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154
tu nawet widać - post z 30.01: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Witaj Droga Frido! Byłam.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- renszpaks-1
- 50p
- Od: 24 mar 2010, o 16:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Fridusia!
Zawitałam do Ciebie. Wspaniałae masz te jeżówki i lilię. Miło było Cię poznać
Pozdrawiam serdecznie
Zawitałam do Ciebie. Wspaniałae masz te jeżówki i lilię. Miło było Cię poznać
Pozdrawiam serdecznie
- stasia109
Czarna Frido, kaj Ty jest? Odezwij się!
Adresy do moich wątków
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem, jestem !
Pracuję dużo, właściwie to ciągnę dwa etaty. Planuję nowe zakupy, tym razem rozważnie. W tym roku złozyłam sobie przysięgę, że koniec rewolucji w ogrodzie, bo ileż razy mozna przesadzać, zmieniać i wywracać wszystko do góry nogami. Jesienią posadziłam sporo lilii, więc jestem ciekawa efektu, no i oczywiście już zamówiłam róże, ale skromniutko, bo mi się ogród kurczy.
Pozdrawiam, D.
Pracuję dużo, właściwie to ciągnę dwa etaty. Planuję nowe zakupy, tym razem rozważnie. W tym roku złozyłam sobie przysięgę, że koniec rewolucji w ogrodzie, bo ileż razy mozna przesadzać, zmieniać i wywracać wszystko do góry nogami. Jesienią posadziłam sporo lilii, więc jestem ciekawa efektu, no i oczywiście już zamówiłam róże, ale skromniutko, bo mi się ogród kurczy.
Pozdrawiam, D.
- stasia109
Frida, wierzysz, że słowa dotrzymasz. Ja z doświadczenia od czterech lat wiem że nie!
Adresy do moich wątków
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Frido-bardzo mi się Twoja zeszłoroczna przysięga podoba!
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
Witam i zarazem żegnam się. Zamykam ten wątek, będą prowadzić tylko jeden, z różami - "Różanka Fridy". Mój ogród tak bardzo się zmienił, że właściwie stał się ogrodem różanym, wyłącznie różanym. Nawet jeśli będzie się zmieniał, a będzie, to różanką pozostanie.
Zatem zapraszam do ogrodu różanego.
Danuta
Zatem zapraszam do ogrodu różanego.
Danuta