Ogród Marylii... cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Prześliczna różyczka wiosną pewnie powędruje do ogródka
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Agnieszko-111 witaj,ja nie wyczuwam zapachu u niej,trochę się obawiam czy ta różyczka doczeka wiosny,jak do tej pory jest w niezłej kondycji...serweta niestety nie jest mojego wykonania,mam kilka własnoręcznie robionych,ale ta to zbyt duże wyzwanie na moje zdolności,pomimo ze mam wykres...
Witaj Agnieszko-Agnes,jeśli uda mi się dochować ją do wiosny,to na pewno ją posadzę w ogrodzie,w doniczce jest cztery sadzonki i dwie różnią się kolorem i kształtem kwiatka,ale chyba nie można ich rozdzielić i lepiej będzie je posadzić razem tak jak są...
Witaj Agnieszko-Agnes,jeśli uda mi się dochować ją do wiosny,to na pewno ją posadzę w ogrodzie,w doniczce jest cztery sadzonki i dwie różnią się kolorem i kształtem kwiatka,ale chyba nie można ich rozdzielić i lepiej będzie je posadzić razem tak jak są...
Marylko trzymam kciuki za różyczkę, do wiosny już niedaleko...prawdziwa piękność, ślicznie ma ułożone płatki.
-
- 1000p
Witaj Aniu,kciuki się przydadzą,w mieszkaniu jednak za wysoka temperatura jest dla niej,tylko jak przekwitnie to ja przytnę i wyniosę w chłodne miejsce,może uda się ja przechować...
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Piękna różyczka. Ja w mieszkaniu jak miałam posadzone krokusy to tez nie zakwitły bo miały za ciepło a twoja różyczka pięknie kwitnie więc tylko trzeba się cieszyć
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Marylko, odwiedzałam Twój wątek kiedy jeszcze sama nie założyłam swojego.
Potem zupełnie inne zasady funkcjonowania na forum (aktywność na forum pochłania bardzo dużo czasu) zagubiły gdzieś Twój ogród w czeluści forumków.
Muszę jednak zaznaczyć swój ślad, żebym mogła śledzić dalsze losy tak cudownego ogrodu.
Podziwiam Twoją zdolność komponowania rabat.
Najbardziej chyba lubię Twoją rabatę z brzozami, chociaż inne też są piekne.
Potem zupełnie inne zasady funkcjonowania na forum (aktywność na forum pochłania bardzo dużo czasu) zagubiły gdzieś Twój ogród w czeluści forumków.
Muszę jednak zaznaczyć swój ślad, żebym mogła śledzić dalsze losy tak cudownego ogrodu.
Podziwiam Twoją zdolność komponowania rabat.
Najbardziej chyba lubię Twoją rabatę z brzozami, chociaż inne też są piekne.
-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Róża śliczna Marylko.Ale choć to wątek kwiatowy,to jednak wpadł mi w oczy ten obrusik pod różą.Czy to ręczna robótka?Uwielbiam takie robione obrusiki.
-
- 1000p
Witam...u mnie nadal zima mrozik i sporo śniegu,mam jednak nadzieje ze już niedługo zagości wiosna...
Szyszunia niestety różyczka pomału przekwita,ale jest teraz sporo innego wiosennego kwiecia w sklepach ze można ja zastąpić np.prymulkami...
Gosiu witaj,bardzo mi miło ze już wcześniej gościłaś u mnie i ze teraz pozostawiłaś ślad po sobie...
Jesteś kolejną fanką rabaty z brzozami,ja je tez bardzo lubię,niestety u mnie jakiś robactwo pod nazwą trociniarka się zagnieździło i nie umie się ich pozbyć,wiec nie wiem jak długo będę się jeszcze nimi cieszyć,cztery już zostały usunięte,a na dziko rosną jak chwast i nic ich nie atakuje...
Witaj Iwon jesteś kolejną osobą która zwróciła uwagę na ten obrusik,jest to ręczna robota,ale niestety nie moja,pomimo ze mam wzór tej serwety,to nie miałam odwagi się wziąć za nią...
Serweta w całej okazałości...
Szyszunia niestety różyczka pomału przekwita,ale jest teraz sporo innego wiosennego kwiecia w sklepach ze można ja zastąpić np.prymulkami...
Gosiu witaj,bardzo mi miło ze już wcześniej gościłaś u mnie i ze teraz pozostawiłaś ślad po sobie...
Jesteś kolejną fanką rabaty z brzozami,ja je tez bardzo lubię,niestety u mnie jakiś robactwo pod nazwą trociniarka się zagnieździło i nie umie się ich pozbyć,wiec nie wiem jak długo będę się jeszcze nimi cieszyć,cztery już zostały usunięte,a na dziko rosną jak chwast i nic ich nie atakuje...
Witaj Iwon jesteś kolejną osobą która zwróciła uwagę na ten obrusik,jest to ręczna robota,ale niestety nie moja,pomimo ze mam wzór tej serwety,to nie miałam odwagi się wziąć za nią...
Serweta w całej okazałości...
-
- 1000p
-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Te krzaki hortensji tak razem super wyglądają............Obrusik cudny.Te ręczne są takie piękne.Przypominają stare czasy.Mają swój urok i dają swój klimat.
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Piękne serweta...różyczka dopełnia całości..
A krzewy hortensji imponujące:)
A krzewy hortensji imponujące:)
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Taki szpaler robi wrażenie. Ty masz dużo miejsca, możesz sadzić.
Szkoda brzózek. Naprawdę uwielbiam je w ogrodzie, szczególnie kiedy są samosiejkami. Wygladają wtedy tak naturalnie.
Szkoda brzózek. Naprawdę uwielbiam je w ogrodzie, szczególnie kiedy są samosiejkami. Wygladają wtedy tak naturalnie.
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
Ciekawe czym podsypują te Hortensje?
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...