Za wiejskim płotkiem
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Za wiejskim płotkiem
Asiu każdy chyba ma trochę inne wyobrażenie o swojej sylwetce czy głosie.
ps. u mnie barwinek rosnie na skalniaku od strony południowej. cały dzien jest na słońcu. gdybys chciała to wiosna polecam sie.
ps. u mnie barwinek rosnie na skalniaku od strony południowej. cały dzien jest na słońcu. gdybys chciała to wiosna polecam sie.
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- pitertom
- 500p
- Od: 17 lut 2011, o 20:42
Asiula niesamowita historia z tymi konopiami włóknistymi.....i weź tu sobie coś posiej W nagraniu wypadłaś bardzo dobrze
Pomysł był naprawde w dechę z tymi włóknami z konopi...dla wczasowiczów na pewno atrakcja...też świtają mi pomysły agroturystyczne
Trzymaj się i nie poddawaj
Pomysł był naprawde w dechę z tymi włóknami z konopi...dla wczasowiczów na pewno atrakcja...też świtają mi pomysły agroturystyczne
Trzymaj się i nie poddawaj
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A mnie podoba się przede wszystkim idea uprawy zapomnianych roślin.
-
- 50p
- Od: 26 lut 2011, o 17:31
piękny wiejski ogród
- 4rafko4
- 200p
- Od: 21 gru 2009, o 11:29
Hey fajnie fajnie widze też po zdięciach z 1 strony że jednak jakieś tulipany posiadasz
- asia-6003
- 200p
- Od: 10 maja 2009, o 10:56
Witajcie! Długo mnie nie było, ale ciągle coś się działo! a to szkolenie, a to dzieciki niedomagały, a to M wyjechał. No ale postaram się nadrobić forumowe zaległości.
Jo37 wysłałam Ci nagranie.
Comcia Ty też tak nawijasz? To kiedy spotkanko forumowe? Nie przegadam Was bo wiedza zbyt mała, ale spróbować mogę
Zielona_Ania, Kasia1972, Ania1234 dziękuję za miłe słowa.
Jojola już mi proponowano barwinek, ale że mam duży plac do obsadzenia to chętnie wezmę. Jak się ociepli to się dogadamy.
pitertom dzięki. Nie dam się zastraszyc! W tym roku znów chcę siać konopie i len, jeśli dostanę pozwolenia.
amba19 też mi chodziło o uprawę tradycyjnych roślin. Fajowe były warsztaty z przerobu włókien naturalnych no i barwienie roślinami.
4rafko4 witaj wreszcie! Na pierwszych zdjęciach widać stan sprzed kilku lat. Większość tulipanów coś zeżarło albo wpadły pod kosiarkę M. A białych w ogóle nie mam.
Siberio nie pokazuję zdjęć bo już ich już niestety nie mam.
Jo37 wysłałam Ci nagranie.
Comcia Ty też tak nawijasz? To kiedy spotkanko forumowe? Nie przegadam Was bo wiedza zbyt mała, ale spróbować mogę
Zielona_Ania, Kasia1972, Ania1234 dziękuję za miłe słowa.
Jojola już mi proponowano barwinek, ale że mam duży plac do obsadzenia to chętnie wezmę. Jak się ociepli to się dogadamy.
pitertom dzięki. Nie dam się zastraszyc! W tym roku znów chcę siać konopie i len, jeśli dostanę pozwolenia.
amba19 też mi chodziło o uprawę tradycyjnych roślin. Fajowe były warsztaty z przerobu włókien naturalnych no i barwienie roślinami.
4rafko4 witaj wreszcie! Na pierwszych zdjęciach widać stan sprzed kilku lat. Większość tulipanów coś zeżarło albo wpadły pod kosiarkę M. A białych w ogóle nie mam.
Siberio nie pokazuję zdjęć bo już ich już niestety nie mam.
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Asiu, nareszcie jesteś czy na uprawę lnu też trzeba miec pozwolenie?
- 4rafko4
- 200p
- Od: 21 gru 2009, o 11:29
asia-6003 pisze:4rafko4 witaj wreszcie! Na pierwszych zdjęciach widać stan sprzed kilku lat. Większość tulipanów coś zeżarło albo wpadły pod kosiarkę M. A białych w ogóle nie mam.
Wreszcie poniewaz ostatnio mało tu bywam, jagby co podpowedzialem ci na kilka pytan w moim watku.
- asia-6003
- 200p
Kasiu na hodowlę lnu nie trzeba żadnych pozwoleń. To roślina włóknista, nie ma żadnych substancji "rozweselających" nawet w śladowych ilościach.
Jest taki śliczny, niebieściutki. Mam nasionka, chcesz?
Rafał zaraz lecę do Twego wąteczka!
Patryk DZIĘKUJĘ za życzenia, to miłe!
Jest taki śliczny, niebieściutki. Mam nasionka, chcesz?
Rafał zaraz lecę do Twego wąteczka!
Patryk DZIĘKUJĘ za życzenia, to miłe!
- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Witaj Asiu Czytam , oglądam, zachwycam się i dopiero zobaczyłam ,żeś Ty Podlasianka Piękne siedlisko
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
- asia-6003
- 200p
- paola1a
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
No kochana, biorąc pod uwagę bliskie sąsiedztwo lasu to rzeczywiście wielki sukces
Paulina