Ogród kajbara
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród kajbara
Haniu, na pierwszym zdjęciu to chyba klon? Podobają mi się te z dwubarwnymi liśćmi. Nie możesz znalezć mojego ogrodu na forum , bo nie mam jeszcze swojego wątku. Daleko mi do Waszych ogrodów, zresztą komputer mnie nie lubi i nie pozwala wstawiać fotek
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Haniu, czy masz jakieś miejsca w swoim ogrodzie,gdzie jest cień? Jaki krzew ok. 2 m wysokości mogę posadzić w cieniu?
Małgosiu specjalnie dużego cienia w moim ogrodzie nie mam.Ale napisz jaki jest duży cień u ciebie na działce może coś ci podpowiem
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- malgocha1960
Między tujami od strony zachodniej chce posadzić jakiś krzew ok.2 metrów, bo sąsiad przy samej siatce postawił blaszany garaż.Nie będę z nim darła kotów,szpetnie wyglada.Na siatkę rzuciłam bluszcz,ale szybciej jakiś krzak urośnie.
Małgosiu ja bym ci radziła posadzić Rdest.Ja miałam posadzony przy siatce.Bardzo SZYBKO urósł ,ładnie kwitnie.Na pewno spełni swoją funkcje.Polecam bo go miałam{dostałam od sąsiada małą odnóżkę } Został wycięty bo bardzo się rozrósł i nie mogłam dojść do kompostownika .
Zapraszam
MojOgrod
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- malgocha1960
Jeżeli mówisz o pnączu to już tam rośnie i powojnik tangucki tez.
HANIU pospacerowałam po twoim ogródku bardzo mi się podoba....zostawię ślad będzie łatwiej mi trafić pozdrawiam...
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu cudny ogród! A ile pracy w niego włożonej Ale ta róża na pierwszym zdjęciu mnie powaliła. Na czym ona się wspina? Czy to jakaś konstrukcja z drewna? Pytam bo też chyba 'pójdę' w róże, bo lubią glinę i słońce a tego u mnie nie brakuje. ;:49 Pozdrawiam wiosennie!
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Haniu Kochana przyszłam z rewizytą i ...dech mi zaparło. Jak tu pieknie u Ciebie!!! Oczywiście będę częstym gościem, bo nie mogę się napatrzeć. Wnusia śliczniutka, zdradzisz imię małej ogrodniczki? Serdecznie pozdrawiam!
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Witam i melduję się na pogaduchy. Ogród masz wypasiony i duży. Podoba mi się.
Za 12 dni wiosna!!!!!
Za 12 dni wiosna!!!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Dziękuję Tosiu ,jutro wpadnę do ciebie na kawkę
Lalcia dziękuję za wizytę i zapraszam częściej-mam cholernie wolne połączenia internetu, ale czekam na wiosnę
magda2003 dziękuję za wizytę Madziu ta róża na zdjęciu jest pienna,ale niestety mało wytrzymała na mróz.Na zimę nie zabezpieczyłam i zniszczyła się.
Witaj alizo miałam odpisać do ciebie w nocy ale niestety połączenie zostało przerwane.Takie są uroki mieszkania na wsi.Olu zaraz przyjdę na dobrą mocną kawkę,
Lalcia dziękuję za wizytę i zapraszam częściej-mam cholernie wolne połączenia internetu, ale czekam na wiosnę
magda2003 dziękuję za wizytę Madziu ta róża na zdjęciu jest pienna,ale niestety mało wytrzymała na mróz.Na zimę nie zabezpieczyłam i zniszczyła się.
Witaj alizo miałam odpisać do ciebie w nocy ale niestety połączenie zostało przerwane.Takie są uroki mieszkania na wsi.Olu zaraz przyjdę na dobrą mocną kawkę,
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- kasiatt
- 200p
- Od: 16 lut 2011, o 12:58
To już jest straszne uzależnienie jak po nocach ślęczymy przy necie i na forum ogrodniczym
Ja też poproszę kawkę. Słonka życzę na weekend
Ja też poproszę kawkę. Słonka życzę na weekend