Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
Mosz racja Ulko ,jak jo mojemu powiem ,że potrzebuja chopa do zrycia grządek, to mój akurat mo robota przy aucie ,bo mu nawala ,jak już sobie sama zrobia, to mi godo ,no mogłas poczekać- jo by to zrobiył---i tak mi pomago przez pora już latek i to moimi rękami .No niekiedy jak sie zapomni ,to coś posztornie -Boże ---to ile jest chwalenia ,co on to nie porobi ;:94 ;:10Izuś dyć i w przedszkolu uczą gwary --teraz to jest na czasie
- gebo13
- 200p
- Od: 1 mar 2007, o 21:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak to co!? Z facetami tylko kupa udręki,a to chcom,a to wymagajom. Jest równouprawnienie,czy nie!!!!bogusia177 pisze:My kobietki tylko tak się draznimy z naszymi facetami ,prawda Bożenko ,ale co bysmy bez nich robiły jak by ich nie było
Jak przydzie do pomocy,to ni mo czasu ale do stołu to pierwszy
Do garów i sprzontanio tyż Go ni ma
a za to jak robota idzie,jak utracjusz sie straci..
Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
- bogusia177
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witejcie kobiytki Tak sobie tu łosprowiocie o tych chłopach to jo wom powiym, że trza trocha sprostować. Nie kożdy chłop jest taki do niczego.
Jo jakby co złego powiedziała na moigo to by mi mogło pyskiym skrziwić. Mój to i posprząto (bo rycza na niego), i uwarzi (bo by z głodu pod) i gary pomyje (bo by do kuchnie nie wloz). A że nie wszystko umi zrobić, to pado że po to sobie wzion mądro baba, coby ona robiyła
Jo jakby co złego powiedziała na moigo to by mi mogło pyskiym skrziwić. Mój to i posprząto (bo rycza na niego), i uwarzi (bo by z głodu pod) i gary pomyje (bo by do kuchnie nie wloz). A że nie wszystko umi zrobić, to pado że po to sobie wzion mądro baba, coby ona robiyła
- bogusia177
Mó to zaś sie mo żle zemną ,bo sobie nie może nawarzyć ----jo żech jest przed nim z roboty
nie może sobie w centraloku słożyć ---też z tego samego powodu
szło by wymieniać do rana ,,czasami mu tak ręce powykrzywio ,że nie wie któro jest prawo a któro lewo ---sromota Ale jak mu przyjdzie ,natchnienie,to jak sie zapsze ,to robota sama mu sie robi w rekach.
ps dobrze ,że nie rozumie się na komp , bo by mnie downo wywalił z niego i internet by mi wyłączył ,jak by przeczytoł moje głupoty Ale tak ogólnie to jo mom fajnego chłopeczka do sie wytrzymać
nie może sobie w centraloku słożyć ---też z tego samego powodu
szło by wymieniać do rana ,,czasami mu tak ręce powykrzywio ,że nie wie któro jest prawo a któro lewo ---sromota Ale jak mu przyjdzie ,natchnienie,to jak sie zapsze ,to robota sama mu sie robi w rekach.
ps dobrze ,że nie rozumie się na komp , bo by mnie downo wywalił z niego i internet by mi wyłączył ,jak by przeczytoł moje głupoty Ale tak ogólnie to jo mom fajnego chłopeczka do sie wytrzymać