Zobaczymy,czas pokaże...zrobiłam małą dziurkę ołówkiem i lekko przykryłam ziemią ,przygniotłam i podlałam

Za bardzo sie przejmuję tymi rozsadami,za poważnie to traktuje.Przecież to tylko nasionka.
A co będzie przy sianiu pomidorów

Asia
Jeśli zrobiłaś wszystko tak, jak radziła Suzana, to za kilka dni powinnaś mieć już piękne roślinki nad ziemią. Moje kiełki przeniosłam z chusteczki jak miały już ponad centymetr długości i wszystko jest ok.Posadziłam te kiełki,obchodziłam sie z nimi delikatnie.Mam nadzieje ze nie uszkodziłam.
Masz jakieś grzewcze kalafiory?mirzan pisze:Układam bardzo blisko kalafiora i za parę dni mam skiełowane.
Nadaje się, ale bardziej do tunelu. Gdy trafisz na ciepły rok zaowocuje w gruncie, ale musisz zaczynać wcześniej z wysiewemCzy habanero nadaje sie do gruntu? Trafiłem na owoce habanero,po złotówce.
Do czego można używać taką paprykę? Miałem kiedyś coś strasznego z Australii,kształt owocuGrzegorzR pisze:Jednym z gatunków papryk, które w tym roku już wysiałem (ale chyba do doniczki) to Bhut Jolokia. Przy niej, to habanero można używać na złagodzenie smaku.