Domowe orchidarium
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Domowe orchidarium
Małgosiu, uwielbiam być przez Ciebie dręczona .
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Gosiu piękne kwitnienia i pączki. Super wyglądają oba kwiatki razem, bordowy i żółty.
Merghen!!!brakuje mi słów ...i tylko szkoda , ze ja nie mam miejsca na parapatach
tylko żyć mi się chce
Może moi synowie Franek i Jasiu tez pokochają kwiaty
Może moi synowie Franek i Jasiu tez pokochają kwiaty
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu a czy Ty nie wiesz, że my tu to same masochistki?
Uwielbiamy być tak cudnie męczone i zanudzane
Piękne te Twoje kwiatuszki
Uwielbiamy być tak cudnie męczone i zanudzane
Piękne te Twoje kwiatuszki
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Tylko czekać na sabotka
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
Zdjęcia kwitnących są przecudowne, ładnie dobrałaś je kolorystycznie Rozwijający się pączek sabotka na pewno codziennie dostarcza Ci radości, pamiętam jak cieszyłam się z mojego... Dokonania pasty: WOW!
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Małgosiu śliczna kompozycja kolorystyczna i wszystko u Ciebie widać rośnie jak szalone
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ach jak tu wiosennie...
Śliczny żółtek i bordo
Ale widok włochatego pączuszka na sabotku najbardziej cieszy oczy Czy ja się doczekam takiego widoku kiedyś...
Śliczny żółtek i bordo
Ale widok włochatego pączuszka na sabotku najbardziej cieszy oczy Czy ja się doczekam takiego widoku kiedyś...
Małgosiu, bardzo przyjemnie nas 'podręczyłaś'
Rzeczywiście - jak już napisały dziewczyny - kolorki prawdziwie wiosenne. Miło tu zaglądać
Trzymam kciuki za pączek Sabotka. Podoba mi się jego kontrastowe zdjęcie w ciemniej barwie na tle zielonego liścia we wzorki.
Rzeczywiście - jak już napisały dziewczyny - kolorki prawdziwie wiosenne. Miło tu zaglądać
Trzymam kciuki za pączek Sabotka. Podoba mi się jego kontrastowe zdjęcie w ciemniej barwie na tle zielonego liścia we wzorki.
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Małgosiu,śliczny ten żółty,w takim wiosennym kolorze,ładnie wygląda w parze z ty ciemnym. dla sabotka.Ciekawe kiedy zakwitnie?
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
Małgosiu, mi się bardzo podoba ten żółty, co nie oznacza, że fioletowy gorszy... Trzymam kciuki, aby pączuś sabotkowy jak najszybciej się rozwinął!! Pragnę Ci jeszcze podziękować za raporty o działaniu keiki paste. Sama ją kupiłam, więc będę mogła porównywać jak posmaruję.
Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Dziś dostałam takiego samego cytrynka. Tylko nie wiem, czy on w końcu żółty czy zielonkawy
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- Merghen
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepraszam wszystkich,że nie odpowiadam na posty zamieszczone w moim wątku ale zbliżająca wiosna coraz bardziej ograbia mnie z czasu a chciałabym również oglądnąć Wasze piękności w Waszych wątkach. Dziękuję wszystkim,którzy mimo to mnie odwiedzają
W zeszłym tygodniu przyłapałam lokatora na gapę i zapomniałam go Wam pokazać
i efekt jego pracy
Troszkę zapowiedzi kwitnień
..
..
Są to częściowo efekty pasty keiki ale nie tylko.
Paphiopedilum dzielnie rośnie
Maluchy też czują wiosnę i chyba też jest im u mnie dobrze
Wigotność w akwarium po nocy mają 90% a w ciągu dnia ok.70% i cieplutko
A na koniec rozkwitnięte już pączki ociągającego się w zeszłym tygodniu z kwitnieniem phalaenopsisa hybrydę. Troszkę zmienił mu się kolor - gdy go kupiłam był bardziej wyrazisty ale ten bardziej mi się podoba
A to takie niekulturalne osobniki
Uff, ciężka praca z wklejaniem zdjęć. Teraz tydzień odpoczynku - już nie będę Was męczyć do następnego tygodnia ale już wiem,że w domu czekają na mnie następne niespodzianki - kilka botaników i czekam na jeszcze inne rarytasiki
A ponieważ zaczyna się wiosna również w ogrodzie to zamieszczę ją rownież w tym wątku (zanim założę ogrodowy) by podziękować wytrwałym za czytanie i oglądanie moich wypocin...
........................... .. .....................
W zeszłym tygodniu przyłapałam lokatora na gapę i zapomniałam go Wam pokazać
i efekt jego pracy
Troszkę zapowiedzi kwitnień
..
..
Są to częściowo efekty pasty keiki ale nie tylko.
Paphiopedilum dzielnie rośnie
Maluchy też czują wiosnę i chyba też jest im u mnie dobrze
Wigotność w akwarium po nocy mają 90% a w ciągu dnia ok.70% i cieplutko
A na koniec rozkwitnięte już pączki ociągającego się w zeszłym tygodniu z kwitnieniem phalaenopsisa hybrydę. Troszkę zmienił mu się kolor - gdy go kupiłam był bardziej wyrazisty ale ten bardziej mi się podoba
A to takie niekulturalne osobniki
Uff, ciężka praca z wklejaniem zdjęć. Teraz tydzień odpoczynku - już nie będę Was męczyć do następnego tygodnia ale już wiem,że w domu czekają na mnie następne niespodzianki - kilka botaników i czekam na jeszcze inne rarytasiki
A ponieważ zaczyna się wiosna również w ogrodzie to zamieszczę ją rownież w tym wątku (zanim założę ogrodowy) by podziękować wytrwałym za czytanie i oglądanie moich wypocin...
........................... .. .....................