Zielony zakątek - Katki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Katka
200p
200p
Od: 29 cze 2007, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jolciajci pisze:Katko zdjęcia bajeczne :P .
Chociaż nie lubię zimy to już wolałabym aby u nas było tak jak u ciebie. Teraz jest nijako bo ani wiosny ani zimy :cry:
Jolu w Krakowie też jest paskudnie, śnieg brudny, rozdeptany. Taka zima ma tylko urok po za miastem. A tak w ogóle to ja też nie lubię zimy :( .
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Katko w zwykłym elektrycznym nic nie wiedzą o takich urządzeniach i mam problem ;:110 .Czasu zostało już nie wiele.
Katka
200p
200p

Post »

Grzegorzu chyba coś takiego mam -> http://www.elmes.pl/produkty/st3k.html i do tego dwa piloty dwukanałowe.
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
grigori24
---

Post »

Wielkie dzięki teraz wiem o co chodzi i czego szukać . ;:1 ;:1 ;:1
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Katko piękna ta zimowa sceneria, a nocne zdjęcia białego puchu rewelacyjne!. U nas po śniegu już nie ma śladu, ale trochę go było. :D Niedługo pewnie zacznie się szukanie wiosny, chociaż różnie to może byc 2 lata temu w marcu nie mogliśmy dojechac do domu tyle napadło śniegu na koniec zimy.
Pozdrawiam serdecznie.

Anu-La
Awatar użytkownika
Maria_F
200p
200p
Od: 4 cze 2007, o 15:12

Post »

Witaj Katka !

Co u Ciebie ? Jakie plany na wiosnę masz ? Zdjęcia zimy u Ciebie cudowne. :D Czekam na wiosnę, Ty zapewne też :lol:

Ciepluteńko Cię pozdrawiam
Katka
200p
200p

Post »

Grzegorzu cieszę się, jeżeli w czymkolwiek byłam pomocna :) .

Anu-La u mnie też już nie ma śladu po śniegu wręcz przeciwnie jest tak ciepło, że trawa zaczęła mi się zielenić i to prawdę mówiąc mnie martwi, bo to jeszcze nie czas na wiosnę :roll: .

Witaj Marysiu!
Oczywiście czekam z niecierpliwością na wiosnę. Planów też trochę mam, ale co się uda zrealizować to się okaże. Na razie na działce szaro i smutno a tu chciałoby się już coś pogrzebać w ziemi niestety trzeba poczekać do wiosny :) .
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
grigori24
---

Post »

Katko oj bardzo mi pomogłaś ;:1 . Jeszcze raz wielkie dzięki. ;:100 ;:100 ;:100 ;:1
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

Katko, masz piękną działkę, pokaż więcej. Odezwij się!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Katka
200p
200p

Post »

Cieszę się bardzo, że podobało Ci się u mnie. Jest mi bardzo miło :D .
Właśnie zabrałam się za wiosenne porządki, zdejmowanie zimowych zabezpieczeń, przycinanie itp. Jak ogarnę wszystko to zrobię jakieś fotki, ale na razie u mnie jeszcze nie za wiele się dzieje, dopiero nieśmiałe oznaki wiosny :) .
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
Awatar użytkownika
martaw
200p
200p
Od: 20 wrz 2007, o 10:41
Kontakt:

Post »

Pięknie! Spaceruję sobie i podziwiam.
Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach? Są śliczne. Mój klon palmowy pięknie wygląda tylko wiosną, potem listki powoli skręcają się i usychają. Teraz żałuję, że nie posadziłam go w donicy, mogłabym przestawiać i chronić przed wiatrem i ostrym słońcem.
Katka
200p
200p

Post »

Po przerwie zimowej najwyższa pora powrócić i przedstawić co zaczęło już u mnie kwitnąć, bo wiosna ruszyła pełną parą :D .

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
Katka
200p
200p

Post »

martaw pisze:Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach?
Na razie zostają w donicach, ale kiedyś pójdą do gruntu.
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
Grzegorz B

Post »

Katka śliwa Ci kwitnie :shock: :?: , co to za odmiana :?: Fantastyczna, czuję się jak by była pełnia wiosny spogladając na ten biały obłok. Widzę, że tulipany również w pełni rozkwitu, a u mnie jeszcze żaden się nie ukazał. Tym kwitnącym pierisem to mnie powaliłaś :shock: :shock: :shock: Nowy nabytek, czy zeszłoroczny :?: Kwitnienie to ma bujne, on pewnie japoński, a znasz może odmianę :?:
Katka
200p
200p

Post »

Witaj Grzesiu :D .

Nie mam pojęcia co to jest to co tak na biało kwitnie, to jakaś "dziczka". Ładnie pachnie i kwitnie jako pierwsze drzewo na mojej działce.

Pieris zeszłoroczny nabytek, oczywiście japoński, odmiana Debutante, cechuje ją właśnie obfite kwitnienie.
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”