Ogród Agnieszkir1978
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Re: Ogród Agnieszkir1978
Agnieszko znowu kwieciście będzie u Ciebie
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- Urtica
- 200p
- Od: 23 sie 2010, o 22:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agnieszko wpadłam do Ciebie i długo podziwiałam jak pięknie Ci te wszystkie kwiaty rosną byłam ciekawa, czy warto wysiewać niecierpki z nasion, ale już teraz po Twoich okazach widzę, że jak najbardziej:)
Pozdrawiam Monika
Ogród Moniśki
Ogród Moniśki
Fajne zakupowe szaleństwo.Wszystkich teraz dotyka.
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super zakupy , extra prezent , a zasiewy - miód , malina . Aż mi patrzałki wyszły na wierzch !
A mnie Aguś przykro , bo zdechła mi moja fuksja drzewkowa , ta która miała maleńkie niepozorne kwiatuszki . A psianka dla Ciebie wypuszcza listeczki , to się ukorzeniła (chyba ) .Podeślę Ci też nasiona czosnku olbrzymiego i browalii amerykańskiej , skoro tak pięknie Ci wszystko wschodzi .
A mnie Aguś przykro , bo zdechła mi moja fuksja drzewkowa , ta która miała maleńkie niepozorne kwiatuszki . A psianka dla Ciebie wypuszcza listeczki , to się ukorzeniła (chyba ) .Podeślę Ci też nasiona czosnku olbrzymiego i browalii amerykańskiej , skoro tak pięknie Ci wszystko wschodzi .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
Szaleństwo zakupów mnie ogarneło Jeszcze troche roslinek do mnie przyjdzie.
Jagódko szkoda mi Twojej straty na pocieszenie zrobie Ci sadzonki z mich fuksji tych starych odmian. Jedna o pełnych wiśniowych kwiatach nadaja się na drzewko a druga myśle że też ta z mojego wątku niebiesko -biała.
Moniko niecierpki wart wysiać tylko trzeba je przynajmniej dwa razy pikować sama to sprawdziłam.
w zeszłym roku jedną partie pikowałam tylko raz przed wsadzeniem do docelowych donic to były mniej rozkrzewione
Drugie pikowałam dwa razy i były mocniejsze. Ta różnica później znikneła ale te drugie miały pewniejsze łodygi.
No i nawóz najpierw dałam połowe dawki do każdego podlewania a potem całą dawke.
Jagódko szkoda mi Twojej straty na pocieszenie zrobie Ci sadzonki z mich fuksji tych starych odmian. Jedna o pełnych wiśniowych kwiatach nadaja się na drzewko a druga myśle że też ta z mojego wątku niebiesko -biała.
Moniko niecierpki wart wysiać tylko trzeba je przynajmniej dwa razy pikować sama to sprawdziłam.
w zeszłym roku jedną partie pikowałam tylko raz przed wsadzeniem do docelowych donic to były mniej rozkrzewione
Drugie pikowałam dwa razy i były mocniejsze. Ta różnica później znikneła ale te drugie miały pewniejsze łodygi.
No i nawóz najpierw dałam połowe dawki do każdego podlewania a potem całą dawke.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
I u CIebie prawdziwe zakupowe szaleństwo Maaaasa cebul
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
Agnieszko twoje zakupki przypominają mi że dawno nic do ogrodu nie kupiłam... Już z tydzień nie byłam na zakupach ...
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
magda2003 pisze:Już z tydzień nie byłam na zakupach ...
Podobnie jak ja . Trzeba to szybciutko nadrobić. Ale nie wiem czy Można Ciebie Agnieszko przebić w ilości jednorazowych zakupów
Fajna palemka
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
-
Oj dziewczyny chyba można przebić. Ale to nie koniec zakupów czekam jeszcze na fuksje i pare innych roślinek.
Wczoraj przeniosłam swoje sundaville do cieplejszego i jaśniejszego miejsca mam nadzieje że ruszą.
Fuksje już ruszyły to i one powinny. Mam nadzieje że dadzą rade bo mi na nich zależy
Do domu przytaszczyłam ogromne wory ziemi do sadzenia begoni. Jutro plnuje sadzenie
Wczoraj przeniosłam swoje sundaville do cieplejszego i jaśniejszego miejsca mam nadzieje że ruszą.
Fuksje już ruszyły to i one powinny. Mam nadzieje że dadzą rade bo mi na nich zależy
Do domu przytaszczyłam ogromne wory ziemi do sadzenia begoni. Jutro plnuje sadzenie
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
Witaj Agnieszko wpadłam do ciebie z rewizytom, widzę że mania zakupowa cię dopadła - czyżby same lilie?
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
-
Nie tylko. Oprócz lili kupiłam cany.Lilie plnuje wsadzić do donic.To lilie orientalne i azjatyckie
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
Tak nie ma co trzeba zabrac sie do pracy, wiosna popedza, wyciagajmy kasiorke ze skarpetek i na zakupy!