Jolu w Krakowie też jest paskudnie, śnieg brudny, rozdeptany. Taka zima ma tylko urok po za miastem. A tak w ogóle to ja też nie lubię zimy .jolciajci pisze:Katko zdjęcia bajeczne :P .
Chociaż nie lubię zimy to już wolałabym aby u nas było tak jak u ciebie. Teraz jest nijako bo ani wiosny ani zimy
Zielony zakątek - Katki
Grzegorzu chyba coś takiego mam -> http://www.elmes.pl/produkty/st3k.html i do tego dwa piloty dwukanałowe.
- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Katko piękna ta zimowa sceneria, a nocne zdjęcia białego puchu rewelacyjne!. U nas po śniegu już nie ma śladu, ale trochę go było. Niedługo pewnie zacznie się szukanie wiosny, chociaż różnie to może byc 2 lata temu w marcu nie mogliśmy dojechac do domu tyle napadło śniegu na koniec zimy.
Pozdrawiam serdecznie.
Anu-La
Pozdrawiam serdecznie.
Anu-La
Witaj Katka !
Co u Ciebie ? Jakie plany na wiosnę masz ? Zdjęcia zimy u Ciebie cudowne. Czekam na wiosnę, Ty zapewne też
Ciepluteńko Cię pozdrawiam
Co u Ciebie ? Jakie plany na wiosnę masz ? Zdjęcia zimy u Ciebie cudowne. Czekam na wiosnę, Ty zapewne też
Ciepluteńko Cię pozdrawiam
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Grzegorzu cieszę się, jeżeli w czymkolwiek byłam pomocna .
Anu-La u mnie też już nie ma śladu po śniegu wręcz przeciwnie jest tak ciepło, że trawa zaczęła mi się zielenić i to prawdę mówiąc mnie martwi, bo to jeszcze nie czas na wiosnę .
Witaj Marysiu!
Oczywiście czekam z niecierpliwością na wiosnę. Planów też trochę mam, ale co się uda zrealizować to się okaże. Na razie na działce szaro i smutno a tu chciałoby się już coś pogrzebać w ziemi niestety trzeba poczekać do wiosny .
Anu-La u mnie też już nie ma śladu po śniegu wręcz przeciwnie jest tak ciepło, że trawa zaczęła mi się zielenić i to prawdę mówiąc mnie martwi, bo to jeszcze nie czas na wiosnę .
Witaj Marysiu!
Oczywiście czekam z niecierpliwością na wiosnę. Planów też trochę mam, ale co się uda zrealizować to się okaże. Na razie na działce szaro i smutno a tu chciałoby się już coś pogrzebać w ziemi niestety trzeba poczekać do wiosny .
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
- martaw
- 200p
- Od: 20 wrz 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Pięknie! Spaceruję sobie i podziwiam.
Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach? Są śliczne. Mój klon palmowy pięknie wygląda tylko wiosną, potem listki powoli skręcają się i usychają. Teraz żałuję, że nie posadziłam go w donicy, mogłabym przestawiać i chronić przed wiatrem i ostrym słońcem.
Powiedz, czy planujesz przesadzać swoje klony do gruntu, czy zostaną w donicach? Są śliczne. Mój klon palmowy pięknie wygląda tylko wiosną, potem listki powoli skręcają się i usychają. Teraz żałuję, że nie posadziłam go w donicy, mogłabym przestawiać i chronić przed wiatrem i ostrym słońcem.