Moje...
Re: Moje...
Sylwio, gratuluję akcji 'Reanimacja'
A wełnowce wspaniale się zakamuflowały w bieli płatków. Można było ich nie zauważyć.
Bardzo dużo się u Ciebie dzieje. Liście korzonki, kwitnienia, keiki... Trzymam za wszystkie kciuki
Mini Marki urocze. Moje już przekwitają. Znów sobie poczekam na słodkie, piegowate kwiatuszki.
A wełnowce wspaniale się zakamuflowały w bieli płatków. Można było ich nie zauważyć.
Bardzo dużo się u Ciebie dzieje. Liście korzonki, kwitnienia, keiki... Trzymam za wszystkie kciuki
Mini Marki urocze. Moje już przekwitają. Znów sobie poczekam na słodkie, piegowate kwiatuszki.
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Cudeńka kwitnące... Czy w tym pierwszym są dwie roślinki w doniczce?
Gratuluję reanimacji - udana w 100% Z wełnowcami to chyba każdy z nas już walczył, życzę wytrwałości - dasz radę
Gratuluję reanimacji - udana w 100% Z wełnowcami to chyba każdy z nas już walczył, życzę wytrwałości - dasz radę
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wow
Piękne nowości od mężczyzn Uwielbiam wszystko, co żółte, zielone, czerwone i...białe ;)
Hoho...czyżby Kolejna Osoba zarażona masdevalliami? Hmm...niech Ci pięknie rosną w siłę
Piękne nowości od mężczyzn Uwielbiam wszystko, co żółte, zielone, czerwone i...białe ;)
Hoho...czyżby Kolejna Osoba zarażona masdevalliami? Hmm...niech Ci pięknie rosną w siłę
Piękne rośliny, gratuluję!
Co do wełnowców, w ubiegłym roku moją stanhopeę odwiedzili ich kuzyni- tarczniki. Też próbowałam upić ich na śmierć, niestety nie udało się, musiałam zastosować chemię. Powodzenia w pozbyciu się niechcianych gości.
Renia
Co do wełnowców, w ubiegłym roku moją stanhopeę odwiedzili ich kuzyni- tarczniki. Też próbowałam upić ich na śmierć, niestety nie udało się, musiałam zastosować chemię. Powodzenia w pozbyciu się niechcianych gości.
Renia
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
marwes pisze:Ładnie kwitnienia , ciekawe nowości ,a walka z tymi gościami na pewno będzie długa mimo szybkiej Twojej reakcji.
Reanimek odwdzięcza się kwiatami , do twarzy mu z tymi kropeczkami.
Życzę powodzenia i trzymam kciuki !
mis20 pisze:Sylwio piękne kwitnienia, amam nadzieję, że już ich nie będziesz miała.
Na szczęście na razie nie ma jakichkolwiek oznak ,aby panowie wrócili,oczywiście storczyk jest"na wygnaniu" i pod obserwacją jak reszta moich podopiecznych.lucynaf pisze:Sylwia, ale pokazałaś , same wspaniałości oprócz oczywiście utuczonych wełnowców
Dziękuję,jestem w szoku jaki ten reanimek jest słodki.A dzieje się,dzieje...ale to już u każdego z nas w końcu jutro zaczyna się wiosna!Art pisze:Sylwio, gratuluję akcji 'Reanimacja'
Bardzo dużo się u Ciebie dzieje. Liście korzonki, kwitnienia, keiki...
A wełnowców,to rzeczywiście gdyby nie to,że codziennie roletę do góry podnoszę i opuszczam to na pewno uwagi bym nie zwróciła,że są jacyś dzicy lokatorzy.
Dziękuję,tak tak na pierwszym zdjęciu są dwie roślinkinieinna pisze:Cudeńka kwitnące... Czy w tym pierwszym są dwie roślinki w doniczce?
Gratuluję reanimacji - udana w 100% ; Z wełnowcami to chyba każdy z nas już walczył, życzę wytrwałości - dasz radę
JustynkoTeż uwielbiam te kolorki,a masdevalliami zaraziłam się dzięki Joane.justus27 pisze:Wow
Leszku koniecznie musisz się skusić na Masdevallię,chociaż jednąLeszek01 pisze:Sylwio, prezenty świetne, chyba w końcu skuszę się na jakąś Masdevallię Kwiat na reanimku niesamowicie delikatny, ślicznie wyszła ta fotka A tego białego paskudztwa, to Ci nie zazdroszczę... Powodzenia w zwalczaniu
Dziękuję w imieniu moich kwiatów,mam nadzieję,że mój nie skończy tak tragiczniereniab7 pisze:Piękne rośliny, gratuluję!
Renia
- syljed
- 200p
A teraz pochwalę się nowościami....
Restrepia Species
Restrepia Trichoglossa
Phal. Philadelphia
Masdevallia Mahistrala[url=http://img708.imageshack.us/i/p3210072.jpg/]
Masdevallia Falcata
Paphiopedilum Maudiae
Aerangis Articulata
Restrepia Species
Restrepia Trichoglossa
Phal. Philadelphia
Masdevallia Mahistrala[url=http://img708.imageshack.us/i/p3210072.jpg/]
Masdevallia Falcata
Paphiopedilum Maudiae
Aerangis Articulata
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To są w ogóle storczyki o takich nazwach
Sylwuniu, gratuluję szału zakupów
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Oooo tak fantastyczne nowości
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Sylwio z ciekawości zajrzałam do Twego wątku i nie żałuję Zwłaszcza po zobaczeniu strony 8.. I dalsze strony to ciągle jakieś nowości ! Teraz tylko czekać na kwiaty, których życzę Ci z całego serduszka
- marwes
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Sylwio gratuluję nowości i odwagi . Niech się tylko chowają jak mogą najlepiej i kwiatkami cieszą Ciebie czego życzę z całego ,a przy okazji i nas podglądaczy....
- syljed
- 200p
Dziękujeauspex pisze:Sylwio piękne nowości
Markudziękuje w imieniu nowości.Na pewno jak zakwitną to się pochwalę a już nie mogę się doczekać.marwes pisze:Sylwio gratuluję nowości i odwagi . Niech się tylko chowają jak mogą najlepiej i kwiatkami cieszą Ciebie czego życzę z całego ,a przy okazji i nas podglądaczy....
Monikowitam u mnie i zapraszam częściej,wkrótce pochwalę się kolejnymi nowościamiZabka_Monis pisze:Sylwio z ciekawości zajrzałam do Twego wątku i nie żałuję Zwłaszcza po zobaczeniu strony 8.. I dalsze strony to ciągle jakieś nowości ! Teraz tylko czekać na kwiaty, których życzę Ci z całego serduszka
Dziękujęagata06 pisze:Oooo tak fantastyczne nowości
Tak,tak są,ale nie martw się ja też o tym nie wiedziałamlucynaf pisze:To są w ogóle storczyki o takich nazwach
A wkrótce nowe okazy
- syljed
- 200p
Nie ma sprawylucynaf pisze:No to czekam, znów mi jakieś nieznane przedstawisz .