Storczyki Kingi
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Kingi
Kingo piękne rozkwitające pączki, ale nowa vanda cudna. wiesz chociaż jaki będzie jej kolor.
- akwarybka
- 500p
- Od: 23 maja 2010, o 01:00
Phal i Cymbidium pięknie zakwitają, nowości w postaci epikattlejii i Wandzi Prześliczne
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne nowości ;)
Ależ mnie ciekawi Twoje cymbidium...chyba będzie zielone, może żółte...
Ależ mnie ciekawi Twoje cymbidium...chyba będzie zielone, może żółte...
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Piękne storczyki, nawet Vandzię masz . Okazała z niej roślina . Przy następnym kwitnieniu pewnie bedzie lepiej wybarwiona. Moja niebieska jak ją kupiłam tez była taka blada a potem już zawsze kwitła intensywnie niebiesko-fioletowo.
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Nowa epicattleya śliczna,Vanda dorodna ,szkoda tylko że z jednym kwiatkiem.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Nowa epicatlleya piękna , poluje na taką. Może kiedyś uda mi się ją spotkać, a wtedy nie będę się zastanawiać długo czy ją kupić.
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Niebieska vandzia śliczna
Kingo!
Przeczytałam Twój wątek! Masz piękne storczyki sądząc po efektach, doskonale ze sobą współpracujecie!
Gratuluje!
Renia
Przeczytałam Twój wątek! Masz piękne storczyki sądząc po efektach, doskonale ze sobą współpracujecie!
Gratuluje!
Renia
- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Kingo śliczne masz nowości, a jak tam się miewa Piccolo? zdrowieje?
Kingo
Wpadłam oglądnąć Twoja kolekcje i już na pierwszej stronie padłam z wrażenia na widok Gongora Galeata - .
Nowości super będę czekała na powiększenie się kolekcji i zachodzące zmiany u Twoich podopiecznych
Z falenopsisów najbardziej mi się podoba ten
Wpadłam oglądnąć Twoja kolekcje i już na pierwszej stronie padłam z wrażenia na widok Gongora Galeata - .
Nowości super będę czekała na powiększenie się kolekcji i zachodzące zmiany u Twoich podopiecznych
Z falenopsisów najbardziej mi się podoba ten
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Julitko ale cudo. Mi też bardzo się podoba.
Witaj Kingo, masz cudeńka Ja dopiero zaczynam przygodę ze storczykami więc korzystam z pomocy innych osób na tym forum i podziwiam te kwiaty w wątkach
U mnie tez jeden liść zżółkł całkowiecie i 2 dni temu go usunęłam. Był to jednak liść najniżej położony ale w zamian rośnie nowy. Zdarzały mi się takie sytuacje ale zawsze w drodze był następca no i listki które marniały były najniższe, a u Ciebie zastanawia mnie dlaczego przytrafiło się to w środku.
U mnie tez jeden liść zżółkł całkowiecie i 2 dni temu go usunęłam. Był to jednak liść najniżej położony ale w zamian rośnie nowy. Zdarzały mi się takie sytuacje ale zawsze w drodze był następca no i listki które marniały były najniższe, a u Ciebie zastanawia mnie dlaczego przytrafiło się to w środku.