i na 100% nie trujesz : ogród i zwierzaki to 2 moje ukochane tematy do rozmówkajbar pisze: .Edytko dokładnie przejże twoje wątki pozdrawiam i przepraszam ,że ci trułam Hania
Ogródek EdytyB - 2
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek EdytyB - 2
Wutaj u mnie
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
jak czytam te wasze posty to aż się skóra jeże, jak można świadomie otruć psa
Cos ostatnio tylko nieszczęścia psie widzę, a ja chcę już wiosny może będzie inaczej
Cos ostatnio tylko nieszczęścia psie widzę, a ja chcę już wiosny może będzie inaczej
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Witaj Edytko nadrabiałam zaległości i spacerowałam po twoim ogrodzie.Włożyłaś mnóstwo pracy i serca.Chciałam zapytać jak się ma twój tulipanowiec .Czytałam ,że kupiłaś canny.Ja też zaszalałam kupiłam 7 gatunków .Mój mąż stwierdził,że chyba coś ze mną jest nie tak .Jak urosną to mogę się z tobą wymienić jeżeli będziesz chciała.Jutro 12 III zaczyna się I kwadra o godz. 23,48 jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć zajrzyj do mnie pozdrawiam Hania
Zapraszam
MojOgrod
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko, witam. Pytałąm cię już w swoim wątku, ale chyba nie przeczytałaś, więc zapytam cię u ciebie. Mówisz, że trzeba często dawkować nadmanganian potasu. To znaczy co ile czasu? Ja kupiłam ten środek, ale jeszcze nie zastosowałam.
- EdytaB
W tamtym roku dawałam co miesiąc , uwiąd mocno zaatakował moje wielkokwiatowe powojniki.wanda7 pisze:Edytko, witam. Pytałąm cię już w swoim wątku, ale chyba nie przeczytałaś, więc zapytam cię u ciebie. Mówisz, że trzeba często dawkować nadmanganian potasu. To znaczy co ile czasu? Ja kupiłam ten środek, ale jeszcze nie zastosowałam.
W tym roku jak tylko pojawią sie pierwsze pąki liściowe też podsypię, ziemia zimna, mokra grzyby mają raj.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Edytko sypiesz rozkruszone tableki, czy podlewasz rozpuszczonymi w wodzie, gdzieś czytałam i o takim sposobie
- EdytaB
sypię i lekko mieszam z ziemią - podlewam, powoli się będa rozpuszczały w ziemipamelka pisze:Edytko sypiesz rozkruszone tableki, czy podlewasz rozpuszczonymi w wodzie, gdzieś czytałam i o takim sposobie
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edytko .. no dobrze zjawiam sie I miło oj miło, że pamiętasz Mam strasznie dosyć zimy..a wiosna tak jakoś strasznie się opóźnia
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OOOOO i Lidzia już sie pokazała . Dobrze tak czasem zajrzeć i dowiedzieć się ciekawych rzeczy np o nadmanganianie . Myślałam ,że tylko 1 raz trzeba go stosować . Jak tam lila piekność przezimowała Edytko mam nadzieję ,że dobrze ,gdyż to taki terminator różany
- EdytaB
Jadzia jest kila zielonych pędów więc zapowiada się raj dla moich oczu
Lidzia witaj ....każdy teskni za ciepłymi dniami , więc ja humor poprawiam na zakupach ogrodniczych .
Muszę kilka fotek ogrodu zrobić ale , że wracam późno to szarówka na dworzu już jest i foty by wyszły kiepskie.
Z pleśnią na trawniku musze jeszcze powalczyć i założyć 2 małe rabatki, jedną pod srebrnym świerkiem, jedną pod tują.
Lidzia witaj ....każdy teskni za ciepłymi dniami , więc ja humor poprawiam na zakupach ogrodniczych .
Muszę kilka fotek ogrodu zrobić ale , że wracam późno to szarówka na dworzu już jest i foty by wyszły kiepskie.
Z pleśnią na trawniku musze jeszcze powalczyć i założyć 2 małe rabatki, jedną pod srebrnym świerkiem, jedną pod tują.
Witaj Edytko chciałam zapytać czy ty masz w swoim ogrodzie drzewo cedr ? Nie odpowiedziałaś mi czy jesienią chciałabyś canny.
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- moniM
- 200p
- Od: 23 mar 2011, o 18:46
Edyto, jestem z rewizytą . Piękne masz kwiaty, ja uwielbiam pięciorniki, dojrzałam i u Ciebie prześlicznego jasno-różowego, no cudny jest po prostu. Ja mam u siebie w kolorze żółtym i białym, ale już wiem jaki kolor będzie następny ;-))
Lista "chęci botanicznych" mi się wydłuża
Lista "chęci botanicznych" mi się wydłuża
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Edyś, a jaką ilość NP sypiesz pod jednego clematisa (niech miarą będzie powiedzmy łyżeczka od herbaty)?EdytaB pisze:sypię i lekko mieszam z ziemią - podlewam, powoli się będa rozpuszczały w ziemipamelka pisze:Edytko sypiesz rozkruszone tableki, czy podlewasz rozpuszczonymi w wodzie, gdzieś czytałam i o takim sposobie
Aha, przez jak długi okres czasu trzeba tak podsypywać?