Moja familokowa oaza spokoju cz.7
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.7
Jajo od Jadzi i kwiatuszki od Iwy zajęły miejsce w przekwitniętej prymulce.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
MAJKA zawstydzasz mnie . To dopiero takie moje początki muszę dojść najpierw do porządnej wprawy ,ale pochwalić sie musiałam
OLU to nie jest trudne tak jak szydełko czy drutki tylko trzeba opanować te klikanie . Robię to wieczorem a w przerwach zaglądam na FO
TOSIA i cieszę sie ,że jajeczko zajęło honorową pozycję
KRYSIU jak będziesz na emeryturze to będziesz sie również bawić takimi rzeczami . To nic trudnego tylko sam początek najgorszy . Teraz muszę zrobić również dla siebie i rodzinki . Najpierw były psiapsiółki a teraz zrobię dla mnie
OLU to nie jest trudne tak jak szydełko czy drutki tylko trzeba opanować te klikanie . Robię to wieczorem a w przerwach zaglądam na FO
TOSIA i cieszę sie ,że jajeczko zajęło honorową pozycję
KRYSIU jak będziesz na emeryturze to będziesz sie również bawić takimi rzeczami . To nic trudnego tylko sam początek najgorszy . Teraz muszę zrobić również dla siebie i rodzinki . Najpierw były psiapsiółki a teraz zrobię dla mnie
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Jadzia, u mnie jajko w ubranku wyląduje na świątecznym stole
Ciekawa jestem, czy wytrzymasz do jutra z sadzeniem cebul
Ciekawa jestem, czy wytrzymasz do jutra z sadzeniem cebul
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kurcze dałabym sobie rękę uciąć, że pisałam dziś u ciebie, a tu widzę, że nie Dziękuję za super towarzystwo i przepiękne jajeczko. Moje wyląduje w świątecznym stroiku
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Jadziu przyjdę do Ciebie na nauki frywolitkowe,ubranka ażurowe jaj... bardzo ładne...
Chciałabym też się nauczyć tej techniki,koronki wychodzą bajeczne ,widziałam u Ewy...cuda tworzy...
Ale Twoje prace super
Chciałabym też się nauczyć tej techniki,koronki wychodzą bajeczne ,widziałam u Ewy...cuda tworzy...
Ale Twoje prace super
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- JAKUCH
NELU spojrzyj tu http://www.youtube.com/watch?v=qHj-VuwqO9E&NR=1 tam jest więcej takich programów do nauki . Tez jak czegoś nie wiem to tam zaglądam . Też dopiero dzięki Ewie nabieram wprawy ,gdyż mnie zmobilizowała i dziękuję jej za to . Najważniejsze jest to FLIPNIĘCIE a ja mówię kliknięcie spróbuj . W razie czego o wzory możesz zapytać Ewę na pewno z chęcia Ci podeśle
IWONKO na wydymuszkę trzeba uważać zrobię Ci jeszcze takie ze styropianu ,ale w póżniejszym terminie
BAŚKA nie miałaś racji wytrzymałam ,bo nie miałam czasu . Nabytków dziś nie sadziłam ,ale jutro zaraz po zabiegach ostro biorę sie do roboty . Wszystko zaniosłam do ogródka i ujrzałam 1 pół otwarty listek na RU .
Zaczynają również kwitnąć zawilce maniunie jeszcze ,ale kwiatek widziałam i krokusy te normalne wyłażą z ziemi . Nie wszystkimi różami tak mogę sie cieszyć jak RU reszta ma daaaaleką drogę przed sobą . Serduszka doszła do siebie . Ona jest chyba nie do zabicia i bardzo dobrze . Sasanki również pędzą do góry
IWONKO na wydymuszkę trzeba uważać zrobię Ci jeszcze takie ze styropianu ,ale w póżniejszym terminie
BAŚKA nie miałaś racji wytrzymałam ,bo nie miałam czasu . Nabytków dziś nie sadziłam ,ale jutro zaraz po zabiegach ostro biorę sie do roboty . Wszystko zaniosłam do ogródka i ujrzałam 1 pół otwarty listek na RU .
Zaczynają również kwitnąć zawilce maniunie jeszcze ,ale kwiatek widziałam i krokusy te normalne wyłażą z ziemi . Nie wszystkimi różami tak mogę sie cieszyć jak RU reszta ma daaaaleką drogę przed sobą . Serduszka doszła do siebie . Ona jest chyba nie do zabicia i bardzo dobrze . Sasanki również pędzą do góry
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, gdzieś czytałam o przylaszczkach, cóś, że ich nie chcesz.......,takie tam....
To się Basia rozłożyła!! Do mnie jeszcze nie przychodzą zamówienia. Ciekawe!
To się Basia rozłożyła!! Do mnie jeszcze nie przychodzą zamówienia. Ciekawe!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jadziu , Ty jeszcze żyjesz przeszłością.
Już czas iść do przodu
Floks wiechowaty pstry , ten od Ciebie już wychodzi
Już czas iść do przodu
Floks wiechowaty pstry , ten od Ciebie już wychodzi
- JAKUCH
OLA nie można żyć tylko terazniejszościa przeszłość była kolorowa dlatego ją lubię . U mnie też już wszystkie floksy u góry
TOSIA chyba czytasz i śpisz . Napisałam ,że mi jeszcze nie wyszła przylaszczka . Byłam dzis znow u Basi po przesyłkę ze Świata cebul . Wczoraj jak siedzieliśmy na kawce to przyszła i musiałam jechać odebrać . Teraz sie zastanawiam GDZIE
TOSIA chyba czytasz i śpisz . Napisałam ,że mi jeszcze nie wyszła przylaszczka . Byłam dzis znow u Basi po przesyłkę ze Świata cebul . Wczoraj jak siedzieliśmy na kawce to przyszła i musiałam jechać odebrać . Teraz sie zastanawiam GDZIE
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Witaj Jadziu..Jak widzisz całkiem nie wyleczyłam się z forum owszem muszę przyznać, zaglądałam ukradkiem na forum i raczej sporadycznie. Na więcej czasu mi brakowało.pozdrawiam serdecznie
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jadziuś świątecznie... już się zrobiło gdy zobaczyłam Twoje dzieła jajkowe.
Ja nie potrafię szydełkować, kiedyś na drutach tworzyłam z nie najlepszym skutkiem bluzki - tylko dla siebie i ciągle coś gniotło pod pachami gdy je wkładałam ...
Czekam na Twoją wiosnę
Ja nie potrafię szydełkować, kiedyś na drutach tworzyłam z nie najlepszym skutkiem bluzki - tylko dla siebie i ciągle coś gniotło pod pachami gdy je wkładałam ...
Czekam na Twoją wiosnę
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Jadziu, jak będziesz miała problem z miejscem sadzenia, to służę.... swoim ogródkiem
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Jadziu wstaw proszę fotkę niebieskich zawilców , gdzieś czytałam , że masz takie
jajeczka superpwe
jajeczka superpwe