Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
Re: Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
Jak Wy w ogóle dajecie radę pracować w ogrodach? Czy u Was wiatr nie wieje tak, że ...urywa? Kasiu, kawał dobrej roboty! I to takiej roboty, która da długotrwały efekt, koszenie przy tak okolonych rollborderach to czysta przyjemność! Czy to naprawdę mówię ja?
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marto, też jestem pełna podziwu dla tych co moga pracować przy takiej wichurze.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Kasiu i u Ciebie też węże Super wygląda ta rabatka i kosic będzie dobrze A i ja dziś pozmieniałam obrzeża u jednej z moich rabat...tylko że ja zamiast kostki używam starej białej cegły bo ją mam przy wszystkich innych rabatach...
- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, ja widzę, że z Ciebie tytan pracy. No i sporo ciekawych roślinek zgromadziłaś na tą rabatę.
Będę musiała kupić kawałek takiego rollbordera bo mam do zamaskowania takie nieduże, paskudne coś i właśnie dzięki Tobie wpadłam na pomysł, że rollborder to jest to!
Będę musiała kupić kawałek takiego rollbordera bo mam do zamaskowania takie nieduże, paskudne coś i właśnie dzięki Tobie wpadłam na pomysł, że rollborder to jest to!
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Ciekawe informacje o rozchodniku ościstym. U mnie rośnie z słońcu, a mimo wszystko - grzebienie pojawiają się wtórnie. Jestem ciekaw, jak będzie u Ciebie rósł.
Jak patrzę na taką ładną passiflorkę, to żal mi moich, które padły zimą. Za dużo wody - źle bo gniją, za mało - wysychają. Trudno mi je przezimować w dobrej formie. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze
Jak patrzę na taką ładną passiflorkę, to żal mi moich, które padły zimą. Za dużo wody - źle bo gniją, za mało - wysychają. Trudno mi je przezimować w dobrej formie. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Widzę, że szaleństwo zakupowe nie opuszcza Cię. Cudowne zakupy! Passiflorę mam. Udało mi się ją przezimować w domu. Ciekawe czy zakwitnie w tym roku, bo to młodziak siany rok temu.
Nie tylko kupujesz, ale i pracujesz w niesamowitym tempie. Podziwiam szczerze! U mnie od wczoraj znów zima
Nie tylko kupujesz, ale i pracujesz w niesamowitym tempie. Podziwiam szczerze! U mnie od wczoraj znów zima
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Witaj Kasiu
Pora się wpisać, a nie tylko ukradkiem przemykaś po Twoim ogrodzie.
Bardzo mi się podoba tak ładnie wyprofilowana nowa rabatka. Masz duże pole do popisu, jeśli chodzi o rośliny, a zakupy robisz fajne.
Dlaczego jesteś zawiedziona przewrotnikiem?
Ja go bardzo lubię, pomimo, że u mnie nie kwitnie, może dlatego, że rośnie w cieniu? Będę musiała przesadzić. No i pomimo, że nie kwitnie to listki ma fajne, krople deszczu się na nich gromadzą.
Pora się wpisać, a nie tylko ukradkiem przemykaś po Twoim ogrodzie.
Bardzo mi się podoba tak ładnie wyprofilowana nowa rabatka. Masz duże pole do popisu, jeśli chodzi o rośliny, a zakupy robisz fajne.
Dlaczego jesteś zawiedziona przewrotnikiem?
Ja go bardzo lubię, pomimo, że u mnie nie kwitnie, może dlatego, że rośnie w cieniu? Będę musiała przesadzić. No i pomimo, że nie kwitnie to listki ma fajne, krople deszczu się na nich gromadzą.
Już nie zazdroszczę prac na działce i ja jutro coś nie coś popracuję.Rabatka wychodzi piękna.
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
widzę nowa rabatka rośnie w oczach .Super wygląda .Ja też będę nową zakładał.Zapraszam do oglądnięcia moich planów.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Świetnie taka mata wygląda, wprowadza niesamowity klimat w ogrodzie i tak go...wykańcza Cudnie
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
a ja już byłam u Ciebie i zmałpowałam, też chcę mieć taką matę świetne rozwiązanie, bedce w Castoramie to zobaczę myślę jednak lepiej będzie jak zamówię,