Ogród - moje marzenia na jawie (?)
Re: Ogród - moje marzenia na jawie (?)
Anetko, a mi jakoś uciekł Twój nowy wątek, ale już odrobiłem zaległości i stawiam się w kolejnej części
Agato, niestety, poza nazwą "clematis" nic więcej nie napisali... czyli zgaduj-zgadula!
Jolu, proszę bardzo, oto zawartość kartoników: dwie pierwsze to passi, ta od prawej to sadzonka clematisa
Cieszę się, że potwierdzasz trafność zakupów; oby się spełniło to, co piszesz
repas200, też będę oczekiwać na kwiaty, choc najpierw musi dla nich powstać rabata
andrzejku, witaj! Mam nadzieję, że również i Ty będziesz zadowolony z clematisa
Sylwku, cieszę się bardzo, że odnalazłeś drogę do mego ogrodu. Bez Twoich rad i wskazówek byłabym dużo uboższa w wiedzę
Jolu, proszę bardzo, oto zawartość kartoników: dwie pierwsze to passi, ta od prawej to sadzonka clematisa
Cieszę się, że potwierdzasz trafność zakupów; oby się spełniło to, co piszesz
repas200, też będę oczekiwać na kwiaty, choc najpierw musi dla nich powstać rabata
andrzejku, witaj! Mam nadzieję, że również i Ty będziesz zadowolony z clematisa
Sylwku, cieszę się bardzo, że odnalazłeś drogę do mego ogrodu. Bez Twoich rad i wskazówek byłabym dużo uboższa w wiedzę
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
a clematis to jackmanii .Tylko mój jakieś marne listki ma .Co ze swoim zrobiłaś po kupieniu.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Melduję się w nowym wątku.
Piekne zakupy. Ja też choruję na Passsi, ale mam trochę złe doświadczenia z przechowywaniem, dlatego raczej nie spróbuję.
Melduję, że jak na razie tunbergia nawet dobrze sobie radzi.
Jest to dla mnie nowość.
Piekne zakupy. Ja też choruję na Passsi, ale mam trochę złe doświadczenia z przechowywaniem, dlatego raczej nie spróbuję.
Melduję, że jak na razie tunbergia nawet dobrze sobie radzi.
Jest to dla mnie nowość.
Andrzeju, na razie jest w swoim opakowaniu, ale jutro zapewne powędruje do doniczki i na chłodny parapet
Gosiu, no to sie cieszę, że udało się z tunbergią- nie taki straszny A jak przechowywałaś passi, że się nie powiodło?
Gosiu, no to sie cieszę, że udało się z tunbergią- nie taki straszny A jak przechowywałaś passi, że się nie powiodło?
Zakupione bratki czekają na wsadzenie...
a na ogrodzie...
ciekawie zapowiadający się tulipan
i ciemiernik
a na ogrodzie...
ciekawie zapowiadający się tulipan
i ciemiernik
Ciemiernik ma dużo słońca? U mnie rośnieniemal w kompletnym cieniu i ledwo pąki puszcza
O tej porze roku słońce świeci mu tylko do 9.00
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam bratkowo piękne są. Moje ciemierniki w cieniu, rzec by można całkowitym, północna strona, a też kwitną
No ale póki co ja mam same nigry chyba
No ale póki co ja mam same nigry chyba
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękna wiosenna parada kwiatuszków Mój CIEMIERNIK rośnie w dość cienistym miejscu , więc dopiero ma pączek ...
Jolu, lubię bratki Piszesz, że ciemierniki jeszcze Ci nie wzeszły? Mój też rośnie w cieniu...
repas200, witaj! Więcej kwiatuszków? Proszę, proszę...
Ewelino, cieszę się z Twojej obecności u mnie. Czytałam o Twoich problemach zdrowotnych,ale i o ogromie działań wiosennych! Dużo zdrówka Ci życzę
Dzis spędziłam w aucie prawie 7 godzin, wiec po powrocie do domu az się rwałam do ogrodu. Pomalowałam donice świeżym impregnatem, posadziłam migdałka (to ostatnia próba jego żywota u mnie; poprzedni mi padł ), uporządkowałam z suchych liści (nawianych przez ostatnie zimne wiatry) rabaty.
Dojrzałam, że modrzew Krejci budzi się do życia (przepraszam za niewyraźne zdjęcie)
W domu zaś wiosna króluje na całego
Po ustaniu mroźnych nocy kwiatki te powedrują do gruntu
repas200, witaj! Więcej kwiatuszków? Proszę, proszę...
Ewelino, cieszę się z Twojej obecności u mnie. Czytałam o Twoich problemach zdrowotnych,ale i o ogromie działań wiosennych! Dużo zdrówka Ci życzę
Dzis spędziłam w aucie prawie 7 godzin, wiec po powrocie do domu az się rwałam do ogrodu. Pomalowałam donice świeżym impregnatem, posadziłam migdałka (to ostatnia próba jego żywota u mnie; poprzedni mi padł ), uporządkowałam z suchych liści (nawianych przez ostatnie zimne wiatry) rabaty.
Dojrzałam, że modrzew Krejci budzi się do życia (przepraszam za niewyraźne zdjęcie)
W domu zaś wiosna króluje na całego
Po ustaniu mroźnych nocy kwiatki te powedrują do gruntu
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
Ja jak zwykle z opóźnionym zapłonem, ale zawsze...
Witaj wiosennie
Witaj wiosennie
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...