Początek mini ogródka
Re: Początek mini ogródka
Tak Monisiu, jedno ździebko to będzie kępuszka Nie sadź po kilka sztuk, one i tak się pięknie rozkrzewią .
Spore już Twoje zasiewy- a mi.. z paczuszki szałwi wzeszła.. 1!!!
Spore już Twoje zasiewy- a mi.. z paczuszki szałwi wzeszła.. 1!!!
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Marto żartujesz co oni sprzedają
ja mam do siewu jeszcze maciejkę ale to już do skrzynki od razu wysypę majeranek i bazylię? Eh skleroza.
a moje maleństwa rosną w zastraszającym empie. Muszę im lokum szykować a tu wszystko w polu
ja mam do siewu jeszcze maciejkę ale to już do skrzynki od razu wysypę majeranek i bazylię? Eh skleroza.
a moje maleństwa rosną w zastraszającym empie. Muszę im lokum szykować a tu wszystko w polu
Mam pytanie, czy mogę już na dwór przesadzić fasolę ozdobną i słoneczniki?
- repas200
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 mar 2011, o 13:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Ładny ogródek i duże pole do popisu oczko też rewelacja
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie ;)
Pozdrawiam Daniel i zapraszam do mnie ;)
My name is Daniel
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
roślinki faktycznie szybko Ci rosną pozdrawiam
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
Moniko mam taki sam problem z oczkiem jak u Ciebie.Na razie nie ogrodzony,ale to kłopot bo nie spuszczamy malucha ani na sekundę.Zawsze ktoś musi być na podwórku i za nim chodzić.ja miałam wodę wypompować,ale tak na kilka lat to jakoś szkoda.Chyba też pomyślę o jakimś zabezpieczeniu.Miło popatrzeć jak ogród się przeobraża.
Witaj Danielu
dziękuję, miło mi, że podoba Ci się u mnie. Na pewno do Ciebie zajrzę
roza rosną aż za szybko i teraz mam z nimi problem. ALe jutro wysadzam je na zewnątrz. Rozumiem, że warzywa po Zośce ale kwiaty?
Iwon szkoda wypompowywać wodę jak można ogrodzić oczko. Zaraz do Ciebie zajrzę My ogrodziliśmy tak na biegu, siatkę mieliśmy, pocięłam ją na 3 części. Grube patyki powbijał M i gotowe. Ważne, żeby ogrodzenie sztywne było.
a jeśli chodzi o chodzenie za dzieckiem to jeszcze zjeżdzalnię i schody powinnam ogrodzić
dziękuję, miło mi, że podoba Ci się u mnie. Na pewno do Ciebie zajrzę
roza rosną aż za szybko i teraz mam z nimi problem. ALe jutro wysadzam je na zewnątrz. Rozumiem, że warzywa po Zośce ale kwiaty?
Iwon szkoda wypompowywać wodę jak można ogrodzić oczko. Zaraz do Ciebie zajrzę My ogrodziliśmy tak na biegu, siatkę mieliśmy, pocięłam ją na 3 części. Grube patyki powbijał M i gotowe. Ważne, żeby ogrodzenie sztywne było.
a jeśli chodzi o chodzenie za dzieckiem to jeszcze zjeżdzalnię i schody powinnam ogrodzić
-
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
No tak to prawda że wiele niebezpieczeństw czycha w tych naszych ogrodach.Teraz zakupiłam sadzonki opuncji ogrodowej.Oj znów trzeba będzie uważać żeby czasami nie chciało dziecko powąchać.
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko ale ślicznie w Twoim ogrodzie. Moje mocniej zabiło dla Twoich sasanek.
Asiu dziękuję
jeszcze duuużo pracy mnie czeka w ogródku bo tak na prawdę nic nie zrobiłam w kwiatkach. Dziś jak złapałam za szpadel to zaczęło padać Generalnie robiłam inne rzeczy.
Czekam jeszcze jak rozwinie się jasno rózowa sasanka która jest w pąkach
jeszcze duuużo pracy mnie czeka w ogródku bo tak na prawdę nic nie zrobiłam w kwiatkach. Dziś jak złapałam za szpadel to zaczęło padać Generalnie robiłam inne rzeczy.
Czekam jeszcze jak rozwinie się jasno rózowa sasanka która jest w pąkach
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko masz je z nasion czy kupiłaś gotowe sadzonki ?
Asiu kupiłam gotowce w tamtym roku. Były taniutkie. Nasionka można pozbierać ale to dużo zabawy z tym. Ja lubię od zaraz a nie czekać