Zieloności u Zabielki
Zieloności u Zabielki
Witam
No już mogę się przywitać z wami.
jestem troszkę zestresowana ponieważ mam mało roślinek. Chcę powiekszyć swoje zbiory z których i tak na swój sposób jestem Duna. kocham moje roslinki
różyczki które wkleiłam to tak dla was na "dobry początek". Dostałam je od teściowej za obrone mgr
No już mogę się przywitać z wami.
jestem troszkę zestresowana ponieważ mam mało roślinek. Chcę powiekszyć swoje zbiory z których i tak na swój sposób jestem Duna. kocham moje roslinki
różyczki które wkleiłam to tak dla was na "dobry początek". Dostałam je od teściowej za obrone mgr
Re: Zieloności u Zabielki
teraz podzielę się z wami moimi kwiatuszkami domowymi. Na dobry początek dobry początek dracenka. Chyba największy mam do niej sentyment, wychodowana od "dzidziusia" Wiem że czeka ją przycięcie ale jakoś tak nie mam odwagi. miała trzy "rozwidlenia" pozostały już tylko 2 z czego powstało troje dzieciaczków jednego pozostawiłam w domu, reszta poszła do dobrych ludzi...
Uploaded with ImageShack.us
i jeszcze jej potomek
i jeszcze jej potomek
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pokazuj,pokazuj!
Twoja kolekcja szybko się rozrośnie>> gwarantuje Ci to!
Twoja kolekcja szybko się rozrośnie>> gwarantuje Ci to!
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 15 lut 2011, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam na forum.
Gratuluje obrony Ładny okaz z draceny.
Gratuluje obrony Ładny okaz z draceny.
kolejny ulubieniec amarylisek a dokładniejszej nazwy nie pamiętam
i tutaj roszkę więcej kwiatów. rośnie mu 2 pączek kwiatowy zapewne skróci to czas kwitnienia ale i tak jestem
i tutaj roszkę więcej kwiatów. rośnie mu 2 pączek kwiatowy zapewne skróci to czas kwitnienia ale i tak jestem
dziękuję i Witam raz jeszcze. staram się wklejać ale zajmuje to sporo czasu...
i przepraszam że tak w kilku postach a nie jednym a "pożądnym" ale boję się że coś skasuję... niezdara ze mnie i na pewno coś bym poknociła
i przepraszam że tak w kilku postach a nie jednym a "pożądnym" ale boję się że coś skasuję... niezdara ze mnie i na pewno coś bym poknociła
- _enigma_
- 10p - Początkujący
- Od: 30 mar 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny amarylis muszę sobie wreszcie takiego sprawić bo tylko patrzę i zazdroszczę innym
No i czekam na kolejne Twoje zdjęcia bo na parapetach coś tam jeszcze masz
No i czekam na kolejne Twoje zdjęcia bo na parapetach coś tam jeszcze masz
teraz może cliwia kwitnąca, zdjęcie z tamtego roku jeszcze u babci... (musiałam jej ukraść ten okaz zalewała ją wodą "od serca" ) u mnie nie kwitnie, nia mam jak zrobić jej okresu spoczynku, zimą w domu ciepło.
tak się ma u mnie. przynajmniej ma jakieśliście jak zabierałam miała aż 2!!!
tak się ma u mnie. przynajmniej ma jakieśliście jak zabierałam miała aż 2!!!
chyba trzykrotka jeśli nie to proszę o poprawienie
i całosciowo
jeszcze maleńka dostałam od cioci w pażdzierniku 2010r wypusciła tylko kilka listków,,, Mam nadzieje że ruszy teraz po zimie
i całosciowo
jeszcze maleńka dostałam od cioci w pażdzierniku 2010r wypusciła tylko kilka listków,,, Mam nadzieje że ruszy teraz po zimie
a teraz moja biedna szalona difenbafia... była piękna, okazała dopóki mi nie zakwitła,,,, Póżniej oszalała i powypuszczała mi tyle nowych pędów że nawet nie miały się jak rozwijać liście były tak pokręcone że wyglądała jak baranek,,,,, Teściowa powiedziała ze chyba zachorowała. i tak oto 6 osób dostało ode mnie po doniczce a w każdej było po 2 sztuki jej potomków... Szalona!!!
tu jej dzidzi, po które ma przyjść jeszcze kuzynka. chce ktoś jeszcze? mam co ciachnąć
i tak odrazu mówię i się przyzanję wykorzystałam "wiertełko" od miksera,,,, drabinki mi się skończyły a na zakupy pojadę dopiero jwróci mężuś...
tu jej dzidzi, po które ma przyjść jeszcze kuzynka. chce ktoś jeszcze? mam co ciachnąć
i tak odrazu mówię i się przyzanję wykorzystałam "wiertełko" od miksera,,,, drabinki mi się skończyły a na zakupy pojadę dopiero jwróci mężuś...
_enigma_
jeśli chcesz mam małe i mogę się podzielić czerwony i biało czerwony ale mam w 1 doniczce i nie wiem jaki dosttaniesz
i zakwitną nie wcześniej jak za 2 lata i to na "dopalaczach"... hi hi
jeśli chcesz mam małe i mogę się podzielić czerwony i biało czerwony ale mam w 1 doniczce i nie wiem jaki dosttaniesz
i zakwitną nie wcześniej jak za 2 lata i to na "dopalaczach"... hi hi
- _enigma_
- 10p - Początkujący
- Od: 30 mar 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
zabielka, no pewnie, że chcę!! Jak dają to się bierze a jak biją - ucieka, tego się trzymam