Moje nowe hobby- Kazik :)
Re: Moje nowe hobby- Kazik :)
Widzę że wiosna u Ciebie na podobnym etapie co i u mnie. Jakie masz miodunki? Widzę tam chyba 'Blue Ensign' oraz 'Majeste', dobrze myślę?
- Ewakora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna wiosna u Ciebie Kazimierzu, a ostatnie ,,popracowanie ''na działeczce wyborne, tylko ciekawe co na to ,,księgowa'', bo latawiec na niebie śladu po pracy nie zostawia
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- Kazmierz
- 200p
- Od: 14 mar 2010, o 10:37
Priam wolały wyjść na trawnik niż stać w wodzie
miło że mnie odwiedziłeś
Gieniu kilka miodunek przywiozłem w ubiegłym roku z Wrocka /kupiłem koło OB jak byłem na spotkaniu poraz 1/
myślę że w przyszłym roku już będzie można dzielić
Piotrek zabij mnie a nie pamiętam ale na pewno te będą /Grzesiu też kupował,on na pewno pamięta/
Ewa spoko, spoko sama za sznurek trzymała bo wnusia się bała że ją wiatr porwie
pozdrawiam
miło że mnie odwiedziłeś
Gieniu kilka miodunek przywiozłem w ubiegłym roku z Wrocka /kupiłem koło OB jak byłem na spotkaniu poraz 1/
myślę że w przyszłym roku już będzie można dzielić
Piotrek zabij mnie a nie pamiętam ale na pewno te będą /Grzesiu też kupował,on na pewno pamięta/
Ewa spoko, spoko sama za sznurek trzymała bo wnusia się bała że ją wiatr porwie
pozdrawiam
- Kazmierz
- 200p
- Od: 14 mar 2010, o 10:37
Na działce nareszcie trochę lepiej, ciepło i można popracować
muszę podnieść rabaty żeby rośliny nie stały w wodzie jak zacznie padać i żeby kora mi nie spływała
dosypałem ziemi i dam korę jak było, mam nadzieję że to coś pomoże
jak jeździłem po ziemię to przy okazji takie małe co nieco się trafiło
bo w tym błocie to dużo roślin wygniło, a co nie zgniło to zmarzło
ale nawet takie widoki cieszą
pozdrawiam
muszę podnieść rabaty żeby rośliny nie stały w wodzie jak zacznie padać i żeby kora mi nie spływała
dosypałem ziemi i dam korę jak było, mam nadzieję że to coś pomoże
jak jeździłem po ziemię to przy okazji takie małe co nieco się trafiło
bo w tym błocie to dużo roślin wygniło, a co nie zgniło to zmarzło
ale nawet takie widoki cieszą
pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kaziu widzę że się napracowałeś , ja też jutro zamierzam przesadzać iglaczki szczepione.
A zakupy całkiem spore .
Genia
A zakupy całkiem spore .
Genia
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kaziu piękne widoczki .
A podniesione rabaty bardzo fajnie będą wyglądały .
A podniesione rabaty bardzo fajnie będą wyglądały .
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Kaziu, Kaziu, oddaj żonie portfel bo z torbami pójdziesz
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To nie on tylko księgowa pójdzie z torbami. Kaziu. Jak ja Cię rozumiem - przecież inaczej nie można przywitać wiosny jak nowymi zakupami. I tak będzie cały sezon.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Kazik, takie podniesione rabaty z lekkim spadkiem to nawet ładniej wyglądają A zakupy hmm to jest normalne i każdy z nas Ciebie rozumie, bo robimy dokładnie to samo
Ja też wziąłem się ostro za prace w ogrodzie. Przerabiam trochę dwie rabaty i myślę, że w sobotę już je skończę. Zostało mi jeszcze tylko doprowadzić drugą część ogrodu do porządku. Tą, co zryły mi krety
Ja też wziąłem się ostro za prace w ogrodzie. Przerabiam trochę dwie rabaty i myślę, że w sobotę już je skończę. Zostało mi jeszcze tylko doprowadzić drugą część ogrodu do porządku. Tą, co zryły mi krety
Świetna robota Kazik! Rabatki doprowadzone do perfekcyjnego porządku, na pewno już za moment będą cieszyć oczy!
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Gratuluję zrobionego porządeczku, u Ciebie zawsze perfekcyjnie ogród dopieszczony zakupy rewelacyjne tylko czekać, gdy wszystko wyjdzie z ziemi
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Witaj Kaziku !
Jestem dzisiaj pierwszy raz w Twoim ogrodzie, przeglądnęłam całe 32 strony, założyłeś piękny ogród, wprowadziłeś tyyyyyle gatunków roślin, musiałeś poznać ich wymagania i utrzymać w takim stanie, bez chwastów - podziwiam.
Twój ogród oglądałam ze szczególnym sentymentem, bo pochodzę z Twojej miejscowości a mama ciągle jeszcze tam mieszka. Ja przed laty wyjechałam "za mężem" ale wszystko co łączy się z tymi stronami jest mi szczególnie bliskie.
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, może kiedyś odważę się założyć własny wątek.
Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę wspaniałego samopoczucia w tym pięknym ogrodzie.
Jestem dzisiaj pierwszy raz w Twoim ogrodzie, przeglądnęłam całe 32 strony, założyłeś piękny ogród, wprowadziłeś tyyyyyle gatunków roślin, musiałeś poznać ich wymagania i utrzymać w takim stanie, bez chwastów - podziwiam.
Twój ogród oglądałam ze szczególnym sentymentem, bo pochodzę z Twojej miejscowości a mama ciągle jeszcze tam mieszka. Ja przed laty wyjechałam "za mężem" ale wszystko co łączy się z tymi stronami jest mi szczególnie bliskie.
Dopiero niedawno zarejestrowałam się na forum, może kiedyś odważę się założyć własny wątek.
Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę wspaniałego samopoczucia w tym pięknym ogrodzie.
- 7koliberek9
- 200p
- Od: 17 mar 2008, o 12:37
Kaziku, jestem pierwszy raz u Ciebie i nie mogę wyjść z podziwu jak tu pięknie Tyle rozmaitych roślin, tyle zieleni, tyle kwiatów Najbardziej podobał mi się miesiąc czerwiec w Twoim ogrodzie
Ogrodowe tęsknoty Justyny - Zapraszam:)