Zieloności u Zabielki
Re: Zieloności u Zabielki
jeszcze jeden aloes, też już po podziale, większą część dostała teściowa, u mnie i tak za rok w doniczce się nie zmieści,,,
Uploaded with ImageShack.us
a tutaj, ciachłam moje słoneczko... mam nadzieje że wyjdzie jej to na dobre. Ranke zalakowałam
a tutaj czeka na ziemie. nie będę czekała na korzenie bo ostatnio jak czekałam to mi zgniła a korzeni nie puściła, chyba że macie jakieś porady???
obok w wazoniku reo czekają na korzonki i w świat...
obok w wazoniku reo czekają na korzonki i w świat...
zapomniałam jeszcze o moich małych amaryliskach, czekają na swoją świetlność,,, i tak są słodziutkie
Edytko ja całe życie nie cierpiałam kwiatów Od roku mieszkam na swoim i mam szjabe na ich punkcie
Mój tato zawsze te co mają pień ładuje od razu w ziemię i rosną Ja tak robię z każdym kwiatem stosuję przy tym ukorzeniacz.
Mój tato zawsze te co mają pień ładuje od razu w ziemię i rosną Ja tak robię z każdym kwiatem stosuję przy tym ukorzeniacz.
Piękności , mam nadzieję że kolekcja szybko się powiększy . Jak chcesz możemy zrobić małą wymianę. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie celasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 41&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 41&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Edytko , pięknie Ci roślinki rosną i masz ich sporo ,a na następne miejsce się znajdzie
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Przeglądam twój wątek i muszę stwierdzić że masz bardzo piękne i zadbane kwiatuszki
Czekam na resztę twojej kolekcji
Czekam na resztę twojej kolekcji
- elik_49
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wcale nie masz tak mało tych kwiatuszków, poza tym niektóre to już piękne, wyrośnięte i zadbane okazy.
pozdrawiam Ela * Moje zielone różności
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Edytko życzę szybkiego ruszenia adenium widzę że lubisz eksperymentować co do M to naprawdę jest w dechę poczekaj jak dotrzesz do 250 sztuk zielonych i w domu nie będzie miejsca na inne rzeczy to zaczniesz sama myśleć co masz podwójne i czego aż tak za bardzo nie lubisz, ja tę cyfrę przekroczyłam i czas na porządki
Dziękuję pięknie za miłe opinie.... strasznie mi miło. mam pośbę, Czy może cie powiedzieć mi jak nazywa się ten kwiatek?? i czy on tak kwitnie?? u teściowej na parapecie dziś zobaczyła, bardzo mi się spodobał w takiej formie
- moniM
- 200p
- Od: 23 mar 2011, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Edyto . Obejrzałam Twój wątek z ogromną przyjemnością . Jeny Ty masz więcej roślin niż ja w całym moim "ogrodzie". Piękne okazy i jakie egzotyczne.