W końcu dziś na działce naprawdę można popracować

Za 10 minut wyjeżdzam

Samokończący jak nazwa wskazuje rośnie tylko do pewnego momentu i sam kończy swój wzrost,rośnie w formie krzaczka. Wysoki rośnie i rośnie i rośnie i...ramonka pisze:Uuuuuufffff, przebrnęłam przez cały wątek.... i nie żałuję - istna skarbnica wiedzyW zeszłym roku zaczęłam robić małą rozsadę (wyszła ogromna po przepikowaniu i rozdawałam znajomym działkowcom
) i choć wyszło całkiem nieźle, teraz dopiero zdaję sobie sprawę z tego ile błędów popełniłam a ilu udało mi się intuicyjnie uniknąć (nic nie czytałam i wszystko robiłam ot tak z serca
). W tym roku robię już o niebo mniejszą rozsadę, ale niestety zaczęłam dość późno bo w drugiej połowie marca (pod koniec tak naprawdę). W najbliższym czasie postaram się coś wkleić z opisami, na razie czasu i cierpliwości wystarczyło mi aby pzrebrnąć przez cały ten wątek i kilka innych, dużo mniejszych
. Uświadomcie mnie tylko co to jest pomidor samokończący i jakie są inne...? Może pytanie banalne, ale jak wspominałam jestem samouk na 1/8 etatu (dom, praca, rodzina itp.).
Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam
Dużo tegoNITKA pisze:A zmieniając temat..
..moje 'towarzystwo' na spacerze w tunelu.![]()
Nitko , czy ten 'spacer " oznacza , że codziennie biegasz z tymi doniczkami w te i we w te ??NITKA pisze:..moje 'towarzystwo' na spacerze w tunelu.