Ali uśmiechnięty ogród cz. 3
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ali uśmiechnięty ogród cz. 3
ALUTKU piękne krokusiki a u nas znowu zima zawitała śniegu spadło mnóstwo . Nie wiem kiedy ta wiosenka na stałe zagości u nas .
Witam Was Kochani....
Przepraszam, że nie gościłam tu jakiś czas, ale skręciłam kostkę z pęknięciem i mam nogę w gipsie, a mimo że powinnam odpoczywać, muszę jeździć prawie codziennie robić badania do pracy magisterskiej bo inaczej wszystko stracone i musiałabym zaczynać od początku... ręce strasznie mnie bolą bo duży to wysiłek wędrować o kulach i czasem mam dość
Na ogródku też nic porobić nie mogę... mimo, że wiosną zagościła już na dobre... póki co to i tak więcej zgniłego wywalam niż z żywego się cieszę...
Oby do świąt, bo po nich wszystko już powinno wrócić do normy...
zdjęć też za bardzo robić nie mogę, ale oglądam to co kwitnie w domu A sieweczki moje hartują się już w szklarence na dworze
Odpowiem jeszcze na pytanie Edyty, ja wiosna wszystko podsypuję azofoską... a tawułę przycinam tylko trochę aby nadać kształt jak masz chotę to tnij, one dobrze reagują na cięcie
Przepraszam, że nie gościłam tu jakiś czas, ale skręciłam kostkę z pęknięciem i mam nogę w gipsie, a mimo że powinnam odpoczywać, muszę jeździć prawie codziennie robić badania do pracy magisterskiej bo inaczej wszystko stracone i musiałabym zaczynać od początku... ręce strasznie mnie bolą bo duży to wysiłek wędrować o kulach i czasem mam dość
Na ogródku też nic porobić nie mogę... mimo, że wiosną zagościła już na dobre... póki co to i tak więcej zgniłego wywalam niż z żywego się cieszę...
Oby do świąt, bo po nich wszystko już powinno wrócić do normy...
zdjęć też za bardzo robić nie mogę, ale oglądam to co kwitnie w domu A sieweczki moje hartują się już w szklarence na dworze
Odpowiem jeszcze na pytanie Edyty, ja wiosna wszystko podsypuję azofoską... a tawułę przycinam tylko trochę aby nadać kształt jak masz chotę to tnij, one dobrze reagują na cięcie
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ala noga w gipsie właśnie teraz to straszny pech,ale jak się stało to trzeba sobie jakoś radzić,wracaj szybko do zdrowia i do ogrodu...
Alu, troszkę pechowo z tą nogą, bo to i praca magisterska, i ogródek...Ale mówi się trudno i żyje się dalej :P
Życzę Ci szybkiego powrotu do formy i do pełnego zdrowia Ogródek poczeka, chociaż dobrze rozumiem , że serducho Ci się rwie do wiosennych kwiatuszków i grzebania w ziemi...
Co do pracy magisterskiej, to ja jestem dumną i szczęśliwą mamą - mój młodszy obronił się w czwartek Tobie też tego życzę
Życzę Ci szybkiego powrotu do formy i do pełnego zdrowia Ogródek poczeka, chociaż dobrze rozumiem , że serducho Ci się rwie do wiosennych kwiatuszków i grzebania w ziemi...
Co do pracy magisterskiej, to ja jestem dumną i szczęśliwą mamą - mój młodszy obronił się w czwartek Tobie też tego życzę
- JAKUCH
ALUTKO coś Ty narobiła dobrego . Teraz w gipsie przy tak pięknej pogodzie . Pisz ,pisz a niedługo będziemy Ci gratulować pani MGR
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alu, szybkiego powrotu do zdrowia
Witajcie, dziękuję
Chciałam pokazać co mi kwitnie w domu, w ogródku nadal błoto i ciężko mi po nim w tym stanie chodzić... niestety lista strat się powiększa... róże czarne, jałowce uschły pod wodą, no i wszystkie roślinki co wody nie lubią albo dogorywają albo resztki są na kompoście... w tym roku nie ryzykuję zakupów... chyba, że roślin bagiennych
Chciałam pokazać co mi kwitnie w domu, w ogródku nadal błoto i ciężko mi po nim w tym stanie chodzić... niestety lista strat się powiększa... róże czarne, jałowce uschły pod wodą, no i wszystkie roślinki co wody nie lubią albo dogorywają albo resztki są na kompoście... w tym roku nie ryzykuję zakupów... chyba, że roślin bagiennych
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Tfu, tfu , ale masz piękne kwiatki. Skrzydłokwiat u mnie nie chciał rosnąć, róża chińska padła, ten na drugiej fotce mam, ale nie kwitnie A co to za cudo na przedostatnim zdjeciu ?
To był pechowy rok dla Twoich roślinek. Nie poddawaj się. Teraz musisz na nowo zaplanować rabatki. Będzie dobrze. A jak masz obawy, to obsiej jednorocznymi kwiatchami.
To był pechowy rok dla Twoich roślinek. Nie poddawaj się. Teraz musisz na nowo zaplanować rabatki. Będzie dobrze. A jak masz obawy, to obsiej jednorocznymi kwiatchami.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Alu same kłopoty z nadejściem wiosny .
Roślinki sobie poradzą-zobaczysz .Tylko o siebie dbaj.
Roślinki sobie poradzą-zobaczysz .Tylko o siebie dbaj.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Z noga w gipsie i o kulach nie poszalejesz w ogródku , ale .. do wesela się zagoi , a ja Ci życzę ,żebyś szybciutko wróciła do formy Za to uraczyłaś nas zdjęciami pięknych roślin w domu . Miło popatrzeć na takie okazy .
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Alutka co ja czytam ,że Ty w gipsie
Wiem co to znaczy ,gdyż sama tego doświadczyłam .
Roślinki dopiero się budzą do życia więc głowa do góry .Jak będziesz miała jakieś braki to forumki pomogą.Jak u mnie coś wypatrzysz to daj znać .Jestem Twoim dłużnikiem
Twoją moją folię niestety musiałam przerobić Zima narobiłam mi dużo szkód ,a śnieg pogiął foliak .Tyle naszej pracy poszło ...
Domowo-ogrodowe roślinki bardzo bujne .U mnie w domu stoi tylko 1 donica z walczącym o życie bluszczem .
Pozdrawiam
Wiem co to znaczy ,gdyż sama tego doświadczyłam .
Roślinki dopiero się budzą do życia więc głowa do góry .Jak będziesz miała jakieś braki to forumki pomogą.Jak u mnie coś wypatrzysz to daj znać .Jestem Twoim dłużnikiem
Twoją moją folię niestety musiałam przerobić Zima narobiłam mi dużo szkód ,a śnieg pogiął foliak .Tyle naszej pracy poszło ...
Domowo-ogrodowe roślinki bardzo bujne .U mnie w domu stoi tylko 1 donica z walczącym o życie bluszczem .
Pozdrawiam
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Alu niechaj CI nóżka szybko zdrowieje ,bo grabki zamiast kuli to nie za bardzo .
- JAKUCH
ALUTKU możesz się chociaż pocieszyć domowymi roślinkami . Mój skrzydłokwiat również kwitnie chociaż jak stał na oknie to chyba mu nie pasowało . Teraz dałam go na kwietnik i mogę sie cieszyć jego kwiatami .