U Przemka w ogrodzie cz.II
- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Przemka w ogrodzie cz.II
Andrzej dzięki
Adam mam również nadzieję, że ten wątek będzie bardziej wyraźny, wszak przeszedłem na wyższy poziom ze zdjęć z telefonu na aparat Twoje sadzonki ładnie zaczynają rosnąć, a nasionka kukurydzy dziś wykiełkowały wszystkie tylko czy ja aby ich za wcześnie nie wysiałem ale na szczęście każde osobno i do dużych doniczek ciekaw jestem ich pierwszych listków.
Aniu postaram sie niebawem o fotki ale może jeszcze z tydzień to badylki sie troszkę zazielenią
Zenku ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z tej operacji, chociaż wiosną dość wolno wyrastały młode pędy
Kasiu to udanych zakupów a ja mam pusha od roku
Dziś szaro buro i ponuro , wieje i deszcz zasem z lekka pokropi, a mimo to pojawiają się kolejne choć niepozorne kwiatki to tak na szybko
sadzonka arali japońskiej którą dostałem w szkółce gratis jesienia bo była prawie sucha ale w piwnicy przetrwała i już rośnie
zawilce z jakiejś wycieczki ładnie się rozrastają pod klonem
dwuliścienne chwasty na trawniku
żurawki zaczynają ładnie rosnąć
Adam mam również nadzieję, że ten wątek będzie bardziej wyraźny, wszak przeszedłem na wyższy poziom ze zdjęć z telefonu na aparat Twoje sadzonki ładnie zaczynają rosnąć, a nasionka kukurydzy dziś wykiełkowały wszystkie tylko czy ja aby ich za wcześnie nie wysiałem ale na szczęście każde osobno i do dużych doniczek ciekaw jestem ich pierwszych listków.
Aniu postaram sie niebawem o fotki ale może jeszcze z tydzień to badylki sie troszkę zazielenią
Zenku ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z tej operacji, chociaż wiosną dość wolno wyrastały młode pędy
Kasiu to udanych zakupów a ja mam pusha od roku
Dziś szaro buro i ponuro , wieje i deszcz zasem z lekka pokropi, a mimo to pojawiają się kolejne choć niepozorne kwiatki to tak na szybko
sadzonka arali japońskiej którą dostałem w szkółce gratis jesienia bo była prawie sucha ale w piwnicy przetrwała i już rośnie
zawilce z jakiejś wycieczki ładnie się rozrastają pod klonem
dwuliścienne chwasty na trawniku
żurawki zaczynają ładnie rosnąć
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Prymulka na 5 zdjęciu cudna
Poluję na taką właśnie.
Gdzie ją kupiłeś?
Poluję na taką właśnie.
Gdzie ją kupiłeś?
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Przemku, świetne zdjęcia krokusów! Pięknie się prezentują w licznym gronie. Na wawrzynka tez patrzę łakomie. Zwłaszcza na takiego oblepionego kwiatkami. Na szczęście jego jak i aralię mam już przyobiecaną
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku przegapiłam uroczyste otwarcie nowego wątku.Ale już nadrobiłam zaległości.Zapowiada się super i pewnie to nie tylko zasługa nowego aparatu. Do tego dużego ogrodu też niedługo zajrzę ,bo naprawdę warto.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Przemku w końcu Cię odnalazłam, coś mi nie pasowało, że nie dostawałam powiadomień.
Wiosna fantastyczna u Ciebie
Wiosna fantastyczna u Ciebie
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Przemku co jest na 3 zdjęciu ?
mnie też podoba się ta prymulka na 5 zdjęciu i 14 zdjęciu , gdzie można takie cudo kupić ?
zimowała już u Ciebie ?
U mnie krokusy już przekwitają a u Ciebie w pełni kwitnienia.
mnie też podoba się ta prymulka na 5 zdjęciu i 14 zdjęciu , gdzie można takie cudo kupić ?
zimowała już u Ciebie ?
U mnie krokusy już przekwitają a u Ciebie w pełni kwitnienia.
- sylwana85
- 500p
- Od: 21 lut 2011, o 10:00
Przemku przepiękne zdjęcia, powiedz mi jakim aparatem je robisz ? Pewnie jakiś dobry bo super ostrość jak na makro i tyle masz kolorów zaraz włażę do końca oglądam cz. I
- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
Dawid mnie tez się spodobała zasiałem w ubiegłym roku nasionka i taka się trafiła
Łukasz dzięki znaczy że nie cała nauka idzie w las
Jacku niestety po krokusach zostały juz tylko te fotki u mnie dopiero na dobre rozkwitły a ten wiatr je zniszczył na nic. Nie wiesz może aralie lepiej posadzić w bardziej wilgotnym czy suchszym miejscu
Alicjo cieszę się że odnalazłas mój nowy wątek a ogród w Pęchcinie za każdym razem przedstawia nowe oblicze
Magda dziękuję tylko dziś wiosna u mnie w odwrocie
Geniu na 3 zdjęciu jest wawrzynek, pieknie pachnie A krokusy u mnie zniszczył wiatr bo jeszcze zapewne kilka dni by ładnie mogły kwitnąć.
Sylwio witam w moim ogrodzie i dziękuję za miłe słowa
Łukasz dzięki znaczy że nie cała nauka idzie w las
Jacku niestety po krokusach zostały juz tylko te fotki u mnie dopiero na dobre rozkwitły a ten wiatr je zniszczył na nic. Nie wiesz może aralie lepiej posadzić w bardziej wilgotnym czy suchszym miejscu
Alicjo cieszę się że odnalazłas mój nowy wątek a ogród w Pęchcinie za każdym razem przedstawia nowe oblicze
Magda dziękuję tylko dziś wiosna u mnie w odwrocie
Geniu na 3 zdjęciu jest wawrzynek, pieknie pachnie A krokusy u mnie zniszczył wiatr bo jeszcze zapewne kilka dni by ładnie mogły kwitnąć.
Sylwio witam w moim ogrodzie i dziękuję za miłe słowa
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te cudo jest z nasion?!
Piękna..
Piękna..
Joo Przemo
Coś mi się przypomina, że niedawno pisałeś, że u Ciebie jakoś wiosny nie widać A ja widzę zupełnie coś innego A prymule, to normalnie wymiatają .., a szczególnie ta blado różowa
Coś mi się przypomina, że niedawno pisałeś, że u Ciebie jakoś wiosny nie widać A ja widzę zupełnie coś innego A prymule, to normalnie wymiatają .., a szczególnie ta blado różowa
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Przemek, tutaj aralia zmarzła mi, bo była w donicy. Ale rośnie u rodziców w glebie gliniastej i dobrze sobie radzi bez podlewania. Pierwszej zimy tylko okryta. Puszcza podziemne rozłogi więc na pewno sobie poradzi.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku dzisiaj już lepiej z pogodą, więc może kolejne piękne fotki