Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo a widziałaś kamienne ścieżki u paco ? Może moje po czasie też tak będą wyglądać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dziękuję Dorotko! Potrzebne mi wsparcie duchowe, bo mam trochę wrażenie jakbym rzucała się z motyką na słońce , ale przecież każda zmiana w ogrodzie jest mozliwa, nawet tak wywrotowa, jak ta, którą zaplanowałam. Tylko więcej pracy mnie czeka, niż przy takich corocznych, drobnych zmianach. Ale z Waszą pomocą dam radę
Pewnie Grażynko, że widziałam! Masz duże szanse, ze u Ciebie będą wyglądać podobnie! Ech, szkoda, ze ja nie mam tylu kamieni Na razie widzę, że nawet na oczko mam za mało, bo powiększałam je, powiększałam, aż się zrobiło za duże na tę ilość kamieni, którą zgromadziłam A przecież i tak nie jest zbyt wielkie...
Pewnie Grażynko, że widziałam! Masz duże szanse, ze u Ciebie będą wyglądać podobnie! Ech, szkoda, ze ja nie mam tylu kamieni Na razie widzę, że nawet na oczko mam za mało, bo powiększałam je, powiększałam, aż się zrobiło za duże na tę ilość kamieni, którą zgromadziłam A przecież i tak nie jest zbyt wielkie...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś to dobrze, że powiększyłaś oczko, bo będę miała komu wysłać połowę tego co mi nadbywa i wreszcie zrobi się u mnie lużniej i wtedy może wreszcie lepiej będzie widać rybki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza,czy twoje oczko jeszcze powiększyło się od ostatnio pokazanych jego zdjęć?chatte pisze: Na razie widzę, że nawet na oczko mam za mało, bo powiększałam je, powiększałam, aż się zrobiło za duże na tę ilość kamieni, którą zgromadziłam A przecież i tak nie jest zbyt wielkie...
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- chatte
- Przyjaciel Forum
Nie Aniu, nie powiększyłam go od ostatnich zdjęć Ma ok. 4-5m powierzchni (trudno wyliczyć, bo ma bardzo nieregularny kształt i do tego same łuki Kamieni natomiast mam najwyzej na 2 metrowe oczko
Andrzejku, jak miło Cię widzieć! Rzadko jakoś zaglądasz na forum, to i stron Ci nie przybywa Ja się nie mogę doczekać, jak zaczniesz stawiać altankę, bo mam nadzieję, ze będziesz wtedy wklejał zdjęcia z postępów robót? - zobaczysz, jak Ci wtedy zacznie przybywać tekstu! Prawdopodobnie nie nadążysz z udzielaniem wyjaśnień i rad No i ciekawa jestem jak będzie wyglądała Twoja działka po jesiennych nasadzeniach Tylko pokażesz parę zdjęć, to zaraz i stron przybędzie A jak będziesz musiał nosić grube okulary, to już nie będziesz umiał policzyć swoich stron, bo do tego czasu, zgodnie z duchem postępu, zostaną wielokrotnie skompresowane i znów wszyscy wrócimy do pierwszej setki
Andrzejku, jak miło Cię widzieć! Rzadko jakoś zaglądasz na forum, to i stron Ci nie przybywa Ja się nie mogę doczekać, jak zaczniesz stawiać altankę, bo mam nadzieję, ze będziesz wtedy wklejał zdjęcia z postępów robót? - zobaczysz, jak Ci wtedy zacznie przybywać tekstu! Prawdopodobnie nie nadążysz z udzielaniem wyjaśnień i rad No i ciekawa jestem jak będzie wyglądała Twoja działka po jesiennych nasadzeniach Tylko pokażesz parę zdjęć, to zaraz i stron przybędzie A jak będziesz musiał nosić grube okulary, to już nie będziesz umiał policzyć swoich stron, bo do tego czasu, zgodnie z duchem postępu, zostaną wielokrotnie skompresowane i znów wszyscy wrócimy do pierwszej setki
- chatte
- Przyjaciel Forum
Ulko, warto! Warto czarować ;) Przeciez zamawiałyśmy wiosnę na marzec, w lutym zima musi jeszcze zaznaczyć że była i wynieść się. Spoko, bedzie wiosna w marcu
Beatko, tak, będę wywracać ogród do góry nogami, a na samym wstępie muszę zrobic od nowa oczko, bo mi koty w pogoni za nornicami poobrywały brzegi Ale rybek w moim oczku nie będzie.
Jolciu, Ty chcesz, zeby Karol w ogrodzie rybki odławiał? To wtedy ani płaszcze ani parasole by nie pomogły. Kryminał pewny! Dla nas też - za współudział :P Zostańmy lepiej przy nasionkach
Andrzejku, jak już zaczynasz coś robić, to bierz ze sobą aparat. Nie bądź taki, pokaż nam co tam działasz. Ja strasznie lubię oglądać różne budowle ogrodowe. Niestety, u mnie nie ma za bardzo miejsca a mój mąż ma dwie prawe ręce do stolarki i bardzo tego nie lubi (tak, prawe, bo jest mańkutem ;) ). Zostaje mi tylko oglądać cudze, a jeszcze patrzec jak powstają - sama przyjemność!
Czekam na zdjecia tego, co zrobione ;)
Beatko, tak, będę wywracać ogród do góry nogami, a na samym wstępie muszę zrobic od nowa oczko, bo mi koty w pogoni za nornicami poobrywały brzegi Ale rybek w moim oczku nie będzie.
Jolciu, Ty chcesz, zeby Karol w ogrodzie rybki odławiał? To wtedy ani płaszcze ani parasole by nie pomogły. Kryminał pewny! Dla nas też - za współudział :P Zostańmy lepiej przy nasionkach
Andrzejku, jak już zaczynasz coś robić, to bierz ze sobą aparat. Nie bądź taki, pokaż nam co tam działasz. Ja strasznie lubię oglądać różne budowle ogrodowe. Niestety, u mnie nie ma za bardzo miejsca a mój mąż ma dwie prawe ręce do stolarki i bardzo tego nie lubi (tak, prawe, bo jest mańkutem ;) ). Zostaje mi tylko oglądać cudze, a jeszcze patrzec jak powstają - sama przyjemność!
Czekam na zdjecia tego, co zrobione ;)