Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Myślę,że zmianę w ogrodzie przemyślałaś Ty sama najlepiej wiesz co dla jego wizerunku jest najlepsze, tymbardziej ,że piszesz -żadna roślinka się nie zmarnuje. Popieram Ciebie, ja robię co pewien czas podobnie, długo nad zmianą myślę,chodzę planuję ,a nowe efekty bardzo cieszą. Trzymam kciuki :!: :!: :!: :!: :!:
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Izo a widziałaś kamienne ścieżki u paco ? Może moje po czasie też tak będą wyglądać. :wink: :D
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Dziękuję Dorotko! Potrzebne mi wsparcie duchowe, bo mam trochę wrażenie jakbym rzucała się z motyką na słońce :lol: , ale przecież każda zmiana w ogrodzie jest mozliwa, nawet tak wywrotowa, jak ta, którą zaplanowałam. Tylko więcej pracy mnie czeka, niż przy takich corocznych, drobnych zmianach. Ale z Waszą pomocą dam radę ;:333

Pewnie Grażynko, że widziałam! Masz duże szanse, ze u Ciebie będą wyglądać podobnie! ;:215 Ech, szkoda, ze ja nie mam tylu kamieni :( Na razie widzę, że nawet na oczko mam za mało, bo powiększałam je, powiększałam, aż się zrobiło za duże na tę ilość kamieni, którą zgromadziłam :( A przecież i tak nie jest zbyt wielkie... ;:185
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Izuś to dobrze, że powiększyłaś oczko, bo będę miała komu wysłać połowę tego co mi nadbywa ;:1 i wreszcie zrobi się u mnie lużniej i wtedy może wreszcie lepiej będzie widać rybki. :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Obawiam się, ze takich ilości to ja nie pomieszczę, bo oczko jeszcze nie powstało, a już brzegi w zamysle "szczelnie" obsadzone :? Ale od czegoś pewnie Cię uwolnię Grażynko ;:113
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

chatte pisze: Na razie widzę, że nawet na oczko mam za mało, bo powiększałam je, powiększałam, aż się zrobiło za duże na tę ilość kamieni, którą zgromadziłam :( A przecież i tak nie jest zbyt wielkie... ;:185
Iza,czy twoje oczko jeszcze powiększyło się od ostatnio pokazanych jego zdjęć?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
andre1960
50p
50p
Od: 13 sty 2007, o 23:53

Post »

Witaj Izka sam nie wiem czy gratulować Ci 200 stron według starych zasad,czy też 150 -tej stronki według nowych.Teraz to ja(jeżeli dożyję) moją 20 stronkę będę musiał komuś dyktować tekst lub założyć grube okulary.przypuszczalnie nastąpi to za ładnych pare lat
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie Aniu, nie powiększyłam go od ostatnich zdjęć :D Ma ok. 4-5m powierzchni (trudno wyliczyć, bo ma bardzo nieregularny kształt i do tego same łuki :lol: Kamieni natomiast mam najwyzej na 2 metrowe oczko :(

Andrzejku, jak miło Cię widzieć! Rzadko jakoś zaglądasz na forum, to i stron Ci nie przybywa :lol: Ja się nie mogę doczekać, jak zaczniesz stawiać altankę, bo mam nadzieję, ze będziesz wtedy wklejał zdjęcia z postępów robót? - zobaczysz, jak Ci wtedy zacznie przybywać tekstu! Prawdopodobnie nie nadążysz z udzielaniem wyjaśnień i rad :lol: No i ciekawa jestem jak będzie wyglądała Twoja działka po jesiennych nasadzeniach :D Tylko pokażesz parę zdjęć, to zaraz i stron przybędzie ;:333 A jak będziesz musiał nosić grube okulary, to już nie będziesz umiał policzyć swoich stron, bo do tego czasu, zgodnie z duchem postępu, zostaną wielokrotnie skompresowane i znów wszyscy wrócimy do pierwszej setki :;230
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuś!!! Pewnie masz rację i wiem że nic nie zmarnujesz!!! Ale to takie cudeńka!!! Trzymam więc kciuki za "przeróbkę" :lol:
PS. Nie warto czarować!!! Mam nadzieję, że ta wczorajsza wichura z nami nic wspólnego nie ma :lol:
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Izo co ty będziesz tworzyć, ogród do góry nogami wszystko od nowa będziesz przesadzać no proszę jak szaleć to szaleć na całego ja czekam na widoczki z oczka :P a to już wiem po co do tego ogrodu jedziecie ...rybka będzie :roll:
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Beatko i rybki też się tam znajdą tylko kto je będzie wyławiał :shock:

Izuniu ja myślę że to musi paść na najmłodszego a najmłodszy to KAROL :;230 :;230 :;230
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
andre1960
50p
50p
Od: 13 sty 2007, o 23:53

Post »

Izko ztymi okularami masz rację że wtedy będzie mi już wszystko jedno.Co zaś tyczy się altanki to jestem na etapie gromadzenia materiałów,chociaż kamień węgielny został już zakopany.Ta pogoda to dla mnie wybawienie,mogę już pare rzeczy zrobić.A co zrobione to zrobione
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ulko, warto! Warto czarować ;) Przeciez zamawiałyśmy wiosnę na marzec, w lutym zima musi jeszcze zaznaczyć że była i wynieść się. Spoko, bedzie wiosna w marcu ;:333

Beatko, tak, będę wywracać ogród do góry nogami, a na samym wstępie muszę zrobic od nowa oczko, bo mi koty w pogoni za nornicami poobrywały brzegi :( Ale rybek w moim oczku nie będzie.

Jolciu, Ty chcesz, zeby Karol w ogrodzie rybki odławiał? :shock: To wtedy ani płaszcze ani parasole by nie pomogły. Kryminał pewny! Dla nas też - za współudział :P Zostańmy lepiej przy nasionkach :lol:

Andrzejku, jak już zaczynasz coś robić, to bierz ze sobą aparat. Nie bądź taki, pokaż nam co tam działasz. Ja strasznie lubię oglądać różne budowle ogrodowe. Niestety, u mnie nie ma za bardzo miejsca a mój mąż ma dwie prawe ręce do stolarki i bardzo tego nie lubi (tak, prawe, bo jest mańkutem ;) ). Zostaje mi tylko oglądać cudze, a jeszcze patrzec jak powstają - sama przyjemność! :D
Czekam na zdjecia tego, co zrobione ;)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”