Działeczka Gigusi, cz.5
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: działeczka Gigusi, cz.5
Tyle u mnie gości a ja milczę. Przepraszam
Kochani moi mam teraz ciężkie dni. Uśpiliśmy kochanego naszego Juniorka, jakoś nie mogę sobie dać z tym rady, choć próbuję.
Joluś basen cały popękał przez zimę, więc juz tam róże rosną. Karinko wyniki mam nie najlepsze i wszystko mnie teraz dołuje.
Ale dzisiaj troszkę fotek porobiłam, Zaraz wstawię. Pozdrawiam Was kochani
Kochani moi mam teraz ciężkie dni. Uśpiliśmy kochanego naszego Juniorka, jakoś nie mogę sobie dać z tym rady, choć próbuję.
Joluś basen cały popękał przez zimę, więc juz tam róże rosną. Karinko wyniki mam nie najlepsze i wszystko mnie teraz dołuje.
Ale dzisiaj troszkę fotek porobiłam, Zaraz wstawię. Pozdrawiam Was kochani
Witaj Giguś , kolorowo się zrobiło u ciebie, wiele różnych kwiatów zakwitło, widzę też zmiany w ogrodzie, zrobiło się więcej miejsca, będziesz miała miejsce gdzie sadzić nowe roślinki. Pomimo tych wszystkich prac jakie jeszcze czekają, oszczędzaj się bo zdrowie jest najważniejsze. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka .
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu głowa do góry!!!
Gosiu, strasznie Ci współczuję straty Juniorka - doskonale go pamiętam z wizyty u Ciebie
Ja też nie tak dawno musiałam pożegnać mojego kochanego Dyzia i chyba zapłakałabym się, gdyby nie obecność maluszka - szczeniaczka Ptysia.
Gosiu, trzymaj się
Ja też nie tak dawno musiałam pożegnać mojego kochanego Dyzia i chyba zapłakałabym się, gdyby nie obecność maluszka - szczeniaczka Ptysia.
Gosiu, trzymaj się
- giga45
Irenko, Madziu, Dalu, Jolu,Karinko, Gieniu, Aniu i wszyscy, którzy mnie odwiedzają - dziękuję Wam serdecznie. Pozdrawiam gorąco i wiosennie. Jakoś się trzymam choć trudno bardzo.
Gosiu, pozdrawiam i współczuję...
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Giguś nie długo spotkanie u Joli .
W ogrodzie jak zwykle pięknie .
W ogrodzie jak zwykle pięknie .
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiula przykro mi bardzo, ale niestety takie jest życie Trzymaj sie, przyszła piękna kolorowa wiosna, szykuje sie Wam kolejne wspaniałe spotkanko...trzymaj się
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Gigulcu kochany doły trzeba zakopać.Tak jak to zrobiłaś z basenem!!!
A swoją drogą to ci go chyba pozazdrościłam skoro popękał przez zimę
Szkoda trochę.Sam pomysł i wykonanie było mistrzostwem świata!!
Ale co tam...kupisz sobie dmuchany i też będzie git
A pieska musisz odchorować.Wypłakać.Masz prawo być zła i smutna...
Wiem że się łatwo mówi...ale pewnie czas bedzie najlepszym lekarstwem jak to zwykle bywa.
Buziole i uszy do góry!
A swoją drogą to ci go chyba pozazdrościłam skoro popękał przez zimę
Szkoda trochę.Sam pomysł i wykonanie było mistrzostwem świata!!
Ale co tam...kupisz sobie dmuchany i też będzie git
A pieska musisz odchorować.Wypłakać.Masz prawo być zła i smutna...
Wiem że się łatwo mówi...ale pewnie czas bedzie najlepszym lekarstwem jak to zwykle bywa.
Buziole i uszy do góry!
- giga45
Witajcie kochani.
Gieniu, Aniu, Lucynko , Agniesiu dziękuje Wam bardzo. No cóż trzeba się pogodzić i żyć jakoś dalej.
Choć dzisiaj wieje i łeb urywa to zaraz idę na działkę. Bo on tam jest.Chociaż na chwilkę ale idę.
Wczoraj porobiłam kilka fotek. Dużo roślinek mi padło przez zimę. Ale cieszę się że już coś kwitnie.
Pozdrawiam wszystkich kochanych forumków.
Gieniu, Aniu, Lucynko , Agniesiu dziękuje Wam bardzo. No cóż trzeba się pogodzić i żyć jakoś dalej.
Choć dzisiaj wieje i łeb urywa to zaraz idę na działkę. Bo on tam jest.Chociaż na chwilkę ale idę.
Wczoraj porobiłam kilka fotek. Dużo roślinek mi padło przez zimę. Ale cieszę się że już coś kwitnie.
Pozdrawiam wszystkich kochanych forumków.
Ach Gigulku uśmiechnij się do nas
Piękna masz wiosenkę... już pelargonie? własne?
I jak pięknie kwitną Ci żagwiny już... lubię je ale nie mam do nich szczesćia.. w tym roku mi pogniły jak i większość roślin i cały czas popaduje a woda na pół szpadla... zero sałaty czy rzodkiewki... może w maju uda się choć pomidory wsadzić ... a jeszcze mam nogę w gipsie i coś tylko mi go przedłużają... kwiecień mam z głowy, zresztą z ogródka i tak nie ma pociechy więc może leżeć odłogiem
Piękna masz wiosenkę... już pelargonie? własne?
I jak pięknie kwitną Ci żagwiny już... lubię je ale nie mam do nich szczesćia.. w tym roku mi pogniły jak i większość roślin i cały czas popaduje a woda na pół szpadla... zero sałaty czy rzodkiewki... może w maju uda się choć pomidory wsadzić ... a jeszcze mam nogę w gipsie i coś tylko mi go przedłużają... kwiecień mam z głowy, zresztą z ogródka i tak nie ma pociechy więc może leżeć odłogiem
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Witaj Gigulcu
Piękności nam tu pokazujesz...
Ja dzisiaj działkę odpuściłam,bo wczoraj to mi o mało głowy nie urwało.
Tak mi po plecach ciągło ze szok.A dzisiaj jest jeszcze gorzej...przynajmniej u mnie.
Piękności nam tu pokazujesz...
Ja dzisiaj działkę odpuściłam,bo wczoraj to mi o mało głowy nie urwało.
Tak mi po plecach ciągło ze szok.A dzisiaj jest jeszcze gorzej...przynajmniej u mnie.
- martinez_82
- 500p
- Od: 1 wrz 2008, o 10:18
Witaj Giga Dawno Cię nie było ogród nabiera ładnych kształtów. POzdrawiam