U Przemka w ogrodzie cz.II
- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Przemka w ogrodzie cz.II
Jacku ja się raczej obawiam czy za mokro tej aralii nie będzie
Jola lepsza pogoda rano był przymrozek potem padał deszcz ze śniegiem a teraz cały czas pada deszcz i jest tylko +6 jedynie wiatr ucichł
Jola lepsza pogoda rano był przymrozek potem padał deszcz ze śniegiem a teraz cały czas pada deszcz i jest tylko +6 jedynie wiatr ucichł
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Przemek to tak jak u mnie .. niestety
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Naprawdę u nas śnieg był wczoraj, dzisiaj dosyć pogodnie i 8 stopni.
-
Ja też ,bo są bardzo piękne.Tylko muszę gdzieś nasionka dostać .
- przemekg
- 1000p
Andrzej gatunków pierwiosnków jest kilka i nasiona też można kupić, chociaż dla mnie pierwiosnki ząbkowane najlepiej się prezentuja
Jolu to u mnie wczoraj było chłodno ale słonecznie tylko wiało przeokropnie a dziś cały dzień coś pada
Igor Ty je taczkami przywozisz i jeszcze chcesz siać Ja siałem późną wiosną jak już się parapety luźniejsze zrobiły bo teraz to jeszcze tłok straszny a wiosna się opóźnia i nie wiadomo kiedy to wszystko da się do ogrodu posadzić.
Jolu to u mnie wczoraj było chłodno ale słonecznie tylko wiało przeokropnie a dziś cały dzień coś pada
Igor Ty je taczkami przywozisz i jeszcze chcesz siać Ja siałem późną wiosną jak już się parapety luźniejsze zrobiły bo teraz to jeszcze tłok straszny a wiosna się opóźnia i nie wiadomo kiedy to wszystko da się do ogrodu posadzić.
-
Ja u mnie nasionek nie mogę dostać jakoś ,a ząbkowane mi też najbardziej się podobają .
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Mam nadzieję że do końca tygodnia pogoda się poprawi i wreszcie będzie cieplej bo moje iglaczki czekają na wsadzenie
Przemku a wsadziłeś juz Błękitnego Anioła
Przemku a wsadziłeś juz Błękitnego Anioła
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu pogoda się poprawi dopiero od następnego poniedziałku.Będzie powyżej 20 C.
A swoja drogą bardzo się cieszę że pada deszcz bo u mnie na piasku już zaczynało być sucho.Teraz to dopiero ruszą roślinki jak przyjdzie ciepełko po niedzieli.No i świeżo posadzone róże słoneczko nie przypiecze,taka pogoda jest teraz super.
Kasiu iglaczki sadź teraz jak pada.
A swoja drogą bardzo się cieszę że pada deszcz bo u mnie na piasku już zaczynało być sucho.Teraz to dopiero ruszą roślinki jak przyjdzie ciepełko po niedzieli.No i świeżo posadzone róże słoneczko nie przypiecze,taka pogoda jest teraz super.
Kasiu iglaczki sadź teraz jak pada.
Witaj Przemku
Marcin opowiadał mi, że masz ogromną działkę, ale nie sądziłem, że aż taką Twój ogród naprawdę robi ogromne wrażenie.
Widać u Ciebie wiosna idzie pełną parą a roślinki nabierają siły. Jak tylko znajdę trochę więcej czasu to chętnie zaznajomię się z Twoim dorobkiem
Marcin opowiadał mi, że masz ogromną działkę, ale nie sądziłem, że aż taką Twój ogród naprawdę robi ogromne wrażenie.
Widać u Ciebie wiosna idzie pełną parą a roślinki nabierają siły. Jak tylko znajdę trochę więcej czasu to chętnie zaznajomię się z Twoim dorobkiem
- przemekg
- 1000p
Igor a ja kupiłem mieszankę kolorów tych pierwiosnków, a jak się okazuje mam same fioletowe w różnych odcieniach
Andrzej ja zamówiłem na alllegroo, bo w sklepie tez nie widziałem
Łukasz i to cały najbliższy tydzień ma byc tak paskudnie a tyle roboty w ogrodzie i nic nie zrobię. A Ty dajesz w kość tym swoim małym roslinkom, na mróz takie drobinki.
Kasiu na szczęście błękitny anioł stoi w ganku i juz ma pączki gdybym go wsadził w ogrodzie to po tych wiatrach już by niewiele z niego zostało a to sadzonka juz podpędzona była z młodymi przyrostami.
Alicjo niestety słonko aż za tydzień :x a u mnie glinisko cegły można lepić, więc na suszę mało kiedy narzekam, za to nadmiar wody bardzo szkodliwy.
Przemku wcale tak bardzo się nie rozsiewa, ta kępka jest starsza niż ja
Adam witam w moim nowym wątku , a wiosna z ubiegłego tygodnia dziś padał deszcz ze śniegiem a ogród wcale nie taki duży, chyba pomyliłeś zdjęcia ze szkółki w Pęchcinie, które wkleiłem kilka dni temu po mojej pierwszej tegorocznej wizycie, ze zdjeciami z mojego skromnego ogródka
Andrzej ja zamówiłem na alllegroo, bo w sklepie tez nie widziałem
Łukasz i to cały najbliższy tydzień ma byc tak paskudnie a tyle roboty w ogrodzie i nic nie zrobię. A Ty dajesz w kość tym swoim małym roslinkom, na mróz takie drobinki.
Kasiu na szczęście błękitny anioł stoi w ganku i juz ma pączki gdybym go wsadził w ogrodzie to po tych wiatrach już by niewiele z niego zostało a to sadzonka juz podpędzona była z młodymi przyrostami.
Alicjo niestety słonko aż za tydzień :x a u mnie glinisko cegły można lepić, więc na suszę mało kiedy narzekam, za to nadmiar wody bardzo szkodliwy.
Przemku wcale tak bardzo się nie rozsiewa, ta kępka jest starsza niż ja
Adam witam w moim nowym wątku , a wiosna z ubiegłego tygodnia dziś padał deszcz ze śniegiem a ogród wcale nie taki duży, chyba pomyliłeś zdjęcia ze szkółki w Pęchcinie, które wkleiłem kilka dni temu po mojej pierwszej tegorocznej wizycie, ze zdjeciami z mojego skromnego ogródka
Nie, nie pomyliłem... chodziło mi o zdjęcia z pierwszego postuAdasko pisze:chyba pomyliłeś zdjęcia ze szkółki w Pęchcinie, które wkleiłem kilka dni temu po mojej pierwszej tegorocznej wizycie, ze zdjeciami z mojego skromnego ogródka