Witam WAS serdecznie - nastrojowo, wieczornie
Hutkow Wszystkie panie szaleją zakupowo - to taki nasz urok i nasza uroda
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
- nieprzezwyciężalne
Zaraz mykam zajrzeć , co kupiły Twoje Panie
Grażynko -.. nie całą
![Crying or Very sad :cry:](./images/smiles/icon_cry.gif)
w sklepie mieli jeszcze więcej ..... ale.......... trochę przeraziiło mnie podsumowanie
W tym kupiłam kilka roślin ( Iryska germanika Edith Wolford - żółto - niebieski , konwalię różową i- Tricyrtis Formosana - które były zgniłe,albo ich wręcz nie było ..... za 15zł )
Zastanawiam się czy reklamować ????
Dziękuję za odwiedziny
Izo - Ja też jestem wzrokowcem - i dlatego kupiłam sobie Katalogi - teraz do szkółek będę z nimi jeździć - bo zapisywanie nazw- sprawdzanie w domu to to i jechanie znów .. kończyło się tym ... że nie jechaliśmy, albo już nie było
Tak - ten pierwszy to lekarski - i o dziwo - rósł taki w zeszłym roku jeszcze kilka kroków za moją działką ... dziecko mówiło - wykop mamo .. ale zlekceważyłam - latem sąsiad wysypał w tym miejscu kamienie - takie głazy ... i nie ma już pierwiosnka
Kwiaciarniane też sadzę do gruntu - nie n=]mają już tak wielkich kwiatów - ale są i cieszą moje oczy
Ja lubię bardzo irysy syberyjskie - te granatowe też
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
No i Pumile - tych chciałabym zebrać dużo - na forum widziałam Dakotę - ogromnie mi się podoba - ale w sprzedaży okolicznej niedostępny ...
Moje inkarwille "ugotowały się" po tych zeszłorocznych deszczach - żadna nie przetrwała , ismeny , galtonie też
Ale ani Ismen , ani galtonii - nie udało mi się dotąd kupić - może na Wystawie w Krakowie ???
Dziękuję Ci za ranniki - cieszę się , bo bez nich podobno ogród ogrodem nie jest ...
A poza tym podobają mi się baaaaaaaardzo
Chcesz rojniki ????
Wszystkim dziękuję za odwiedziny a szczególnie Tym , którzy zostawili ślad