Moje...
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje...
Dużo się dzieje Mnóstwo przyrostów i pędzików
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Manni i Parshii cudowne
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
Cuda! Cuda! Cuda! Czekam na kwiaty!
Renia
Renia
- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Sylwio od ostatniej mojej wizyty tyle Ci urosło nowych przyrostów i pędzików. Mam identyczne przedłużenie na jednym z moich storczyków i nie wiem co z tego wyrośnie, bardzo jestem ciekawa
Mam coraz większą ochotę, szczególnie na zygopetalum, bo moje odeszło już w niepamięć, a strasznie mi się podoba ta odmiana.syljed pisze:trochę zaryzykuj i wypróbuj coś nowego.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Ale się dużo dzieje u ciebie . Zdjęcia też wychodzą ci coraz lepiej .
dla kwitnących storczyków ja czekam teraz na kwitnienie Phal. I-Hsin Salmon Copper Star już mam
też zastanawiałam się nad jego zakupem ale trochę rozczarowałam się kolorem myślałam, że jest bardziej pomarańczowy ale mimo wszystko kiedyś go kupię
też zastanawiałam się nad jego zakupem ale trochę rozczarowałam się kolorem myślałam, że jest bardziej pomarańczowy ale mimo wszystko kiedyś go kupię
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Sylwio...piękne botaniki Ci kwitną ;) Manni najbardziej zazdroszczę ;)
I tyle pędzików...Fajnie, że Pokazałaś pędzik na zygopetalum. Prawdopodobnie będę go mieć, więc dobrze wiedzieć, jak wygląda
I tyle pędzików...Fajnie, że Pokazałaś pędzik na zygopetalum. Prawdopodobnie będę go mieć, więc dobrze wiedzieć, jak wygląda
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
Justynko dziękuję Ci bardzo,nie mogę doczekać się jak zakwitnie zygopetalum tymbardziej,że to moje kwitnienie.justus27 pisze:Sylwio...piękne botaniki Ci kwitną ;) Manni najbardziej zazdroszczę ;)
Mam nadzieję,że ja się nie rozczarujęVenus9 pisze:; dla kwitnących storczyków ja czekam teraz na kwitnienie Phal. I-Hsin Salmon Copper Star już mam
Dzięki bardzo...Storczykowa pisze:Ale się dużo dzieje u ciebie . Zdjęcia też wychodzą ci coraz lepiej .
Je też jestem ciekawa co z tego będzieJoasiaM pisze:Sylwio od ostatniej mojej wizyty tyle Ci urosło nowych przyrostów i pędzików. Mam identyczne przedłużenie na jednym z moich storczyków i nie wiem co z tego wyrośnie, bardzo jestem ciekawaMam coraz większą ochotę, szczególnie na zygopetalum, bo moje odeszło już w niepamięć, a strasznie mi się podoba ta odmiana.syljed pisze:trochę zaryzykuj i wypróbuj coś nowego.
Dzięki za wizytęreniab7 pisze:Cuda! Cuda! Cuda! Czekam na kwiaty!
Renia
Cieszę się,że Aniu podoba Ci się,kolejne zdjęcia będą z większą ilością kwiatkówAnno pisze:Manni i Parshii cudowne
Dziękujęagata06 pisze:Dużo się dzieje Mnóstwo przyrostów i pędzików
Jak będzie braciszek to będzie im raźniejrenatas pisze:śliczny jest ,ja też mam zwykłego...a może sprawić mu "braciszka"?syljed pisze: Kasiu to Manni Chocolate
No niesamowity ruch,ale to tak jak u każdego,ah ta wiosna...Joane pisze:Sylwio, u Ciebie niesamowity ruch. Masz wiele przyrostów jak i pędzików.
Bardzo mi się spodobała Twoja Pleurothallis pachyglossa. Wygoolowałam sobie jej kwiatki. Jest piękna.
Powodzenia w dalszej uprawie.
kasia74 pisze:Bardzo ładne ma kwiatuszki może kiedyś takiego sobie kupię, na razie dopisuję do dłuuuugie listy.
lucynaf pisze:Sylwio dla Twoich kwitnących i tych, które jeszcze nie kwitną, ale już niedługo pewnie zaczną
Zdjęcia z wystawy
Dziękuję za miłe spotkanie z koleżankami z forum
- Storczykowa
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Storczykowa
Piękne nowości, a te Phalaenopsisy to przy mnie kupiłaś . Ja się nawet zastanawiałam nad kupieniem tego mannii x bastianii, ale ty go w międzyczasie kupiłaś ;).
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Sylwia, ale się poszalało i to jeszcze nie koniec ?
Piękne, niech zdrowo rosną .
Piękne, niech zdrowo rosną .