Należy się Wam wyjaśnienie. Zakładam jeszcze raz wątek, ponieważ po kilku miesiącach awarii, straciłam dane

Mój nick to właśnie imię mojej ukochanej klaczki. Posiadam dwa koty. Jeden jest mój a drugi męża. Rudy to Edek

A czarny Felix

Na działce mieszkamy dopiero drugi sezon. Niestety przez ten czas niewiele udało się zrobić, ale powoli robimy najpilniejsze rzeczy. W środku domu zrobiliśmy remont wykonaliśmy m.in. kominek z otoczaków, wymieniliśmy okna na nowe. Na zewnątrz wykonujemy rabaty z otoczaków. Na froncie mamy altankę (po poprzednich właścicielach) jest latem obrośnięta winobluszczem a wokół niej są rabaty.

Rabaty wymagają jeszcze dopieszczenia, ale powoli...powoli są upiększane. Dzisiaj pogoda nie jest łaskawa, wychodzą chmury i śnieży bardzo, a po 10 minutach wychodzi piękne słońce. Dlatego staram się wykorzystać te chwile i robię zdjęcia

Na rabacie prócz prymulek do życia budzą się piwonie i lilie św.Antoniego

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12abfab093e27676.html]

Sporo na moich rabatkach zielska, z którym walczę :x . Za domem mamy duże 8x4 m. oczko wodne, w który żyją karasie ozdobne i wsadzone w zeszłym roku rośliny m.in.lilie wodne. Jeszcze małe niestety. Zaczęliśmy wykonywać już taras tak jakby nad tym oczkiem. To dopiero początki,ale już widać

Tymczasem już Was nie zanudzam, bo się rozpisałam...a miało być króciutko...