Ogródkowe rozmaitości cz.4
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródkowe rozmaitości cz.4
Ja też wpadłam dzisiaj do Lidla i kupiłam fioletową tunikę, do kompletu z Twoimi gumiakami miałam ochotę na trejaże, ale były za niskie. Za to skusiłam się na lantanę i tibouchinę. Tej drugiej nigdy jeszcze nie widziałam
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tosia ...o tak krupnik ...pychota Zrobimy wielki piknik,może jakieś kiełbasy przywieźć ...
Marysiu same dobre wiadomości ...
Musimy się umówić ...
Kupię Ci bakopę,napisz co jeszcze byś chciała,jeszcze są lobelie o dużych kwiatach ,białe i niebieskie
Basiu nie widziałam fioletowej tuniki...szkoda ,miałabym komplet...
Kupiłam oleandra o ciemnoróżowych kwiatach...coś za mało drzew mam na tarasie... Ale ta jest tycia w porównaniu z moimi kolosami...Trejaż kupiłam z niebieskim ozdobnikiem ...a właściwie to Tosia w swoim Lidlu...u nas o 9 już nie było...I na tym koniec z pergolami...
Lantanę parę klat temu ukorzeniłam z patyka,było już pokaźne drzewko...Ance dałam....a Tibuchinę mam może od 4 lat...Nieco kapryśna...ale pogadamy na spotkaniu...
Marysiu same dobre wiadomości ...
Musimy się umówić ...
Kupię Ci bakopę,napisz co jeszcze byś chciała,jeszcze są lobelie o dużych kwiatach ,białe i niebieskie
Basiu nie widziałam fioletowej tuniki...szkoda ,miałabym komplet...
Kupiłam oleandra o ciemnoróżowych kwiatach...coś za mało drzew mam na tarasie... Ale ta jest tycia w porównaniu z moimi kolosami...Trejaż kupiłam z niebieskim ozdobnikiem ...a właściwie to Tosia w swoim Lidlu...u nas o 9 już nie było...I na tym koniec z pergolami...
Lantanę parę klat temu ukorzeniłam z patyka,było już pokaźne drzewko...Ance dałam....a Tibuchinę mam może od 4 lat...Nieco kapryśna...ale pogadamy na spotkaniu...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Fioletowa tunika to koszulka...ciążowa pewnie nie zwróciłaś na nie uwagi, a szkoda, bo naprawdę fajne
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No to zapowiada sie całkiem nieżle nawet krupnik będzie i kiełbaski na Tosinym ogródku łał
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Toż to całe przyjęcie z okazji spotkania forumowego. A kto kucharzy.
Nelu, ja już mam kilka malutkich sadzonek bakopy i dlatego pytałam Tej pełnej niebieskiej, przywiozę Ci. A w Krakowie już czeka na mnie kilka roślin, nie wiem jak się zabiorę z powrotem
- Alionuszka
Basiu... to się nie dziwię ,że nie zauważyłam... To już sobie ne wrati...
Jadziu rośliny w koszyku...obiad u Tosi...miłe towarzystwo ...żyć nie umierać...
Majka pewnie gospodyni...
Jadziu rośliny w koszyku...obiad u Tosi...miłe towarzystwo ...żyć nie umierać...
Majka pewnie gospodyni...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Alionuszka
Marysiu już nie takie trofea przewozilaś... ,na pewno się uda...a jak będziesz u mnie ,to możemy do szklarni pojechać i sama sobie wybierzesz ,co Ci się spodoba...
Oby tylko Sip już wysłał róże (a miał wysłać w tym tygodniu)...to od razy byś je zabrała
Oby tylko Sip już wysłał róże (a miał wysłać w tym tygodniu)...to od razy byś je zabrała
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale fajnie, spotkanie się wam szykuje. Wznieście toast za nieobecnych, może być kawą
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
szkoda bo ja będe mogła być tylko do 13,00 może 14,00 dobrze że w ogóle mój M pojedzie zemną.Może na majowe spotkanko by się udało.Cieszę się że będe mogła być z wami choć przez chwilę
basjak pisze:Fioletowa tunika to koszulka...ciążowa pewnie nie zwróciłaś na nie uwagi, a szkoda, bo naprawdę fajne
Basiu ja też kupiłam tunikę tylko wybrałam popielatą z nadrukiem.(mam kalosze popielate )Oczywiście roślinki też kupione-już sa posadzone.
Czego ja się tu nie dowiaduję!!!!!Dobrze,że weszłam bo nic bym nie wiedziała
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A ja czekam z niecierpliwością na fotki ze spotkania i z wystawy.
Przynajmniej sobie pooglądam i ześlinię klawiaturę.....
Ale za to kasa mi zostanie.....
Neluś gdyby na wystawie było Pepino - gruszka melonowa - to mogłabyś mi kupić 2 sadzonki ?
Przynajmniej sobie pooglądam i ześlinię klawiaturę.....
Ale za to kasa mi zostanie.....
Neluś gdyby na wystawie było Pepino - gruszka melonowa - to mogłabyś mi kupić 2 sadzonki ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki