Zieloności u Zabielki
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieloności u Zabielki
chcę Wam pokazać moje nowe owadomniamki, i BARDZO PROSZĘ O PORADY JAK Z NIMI POSTĘPOWAĆ... zawsze chciałam je mieć, kilka razy próbowałam z nasionek, lecz nie udało mi się, zakupiłam na allegro takie maleństwa.
proszę powiedzcie czy są zdrowe i co teraz robić, woda destylowana już zakupiona, specjalnie dla nich, (tzn mój M postanowił je zakupić, ale wiadomo czyje są tak na prawdę )
przepraszam ża ilość zdjęć, chciałam pokazać wam jak najlepiej w jakim są stanie po podróży,,,
PIERWSZY DZBANECZNIK
MALEŃKA MUCHOŁÓWKA
Uploaded with ImageShack.us
proszę powiedzcie czy są zdrowe i co teraz robić, woda destylowana już zakupiona, specjalnie dla nich, (tzn mój M postanowił je zakupić, ale wiadomo czyje są tak na prawdę )
przepraszam ża ilość zdjęć, chciałam pokazać wam jak najlepiej w jakim są stanie po podróży,,,
PIERWSZY DZBANECZNIK
MALEŃKA MUCHOŁÓWKA
Uploaded with ImageShack.us
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Stanowczo podoba mi sie grudniczek, taki dopieszczony
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Grudnik szaleje!!! Dzbanecznik piękny i przynajmniej much w domu nie będziesz miała
MALEŃKA ROSICZKA
Wiem że muchołówka i rosiczka lubią stanowiska słoneczne, podlewa się je "do spodeczka" ale czy ciągle mają mieć mokro?? nie podlewałam ich jeszcze, mam je od wczoraj, jak dla mnie, na mój babski rozum, były przelane w doniczkach miały błoto...
dzbanecznik stoi na mało słonecznym parapecie i stoi na kremazycie z wodą. (doniczka tak jak pisało nie dotyka wody), czy mam go podlewać do doniczki?? kurcze przepraszam za takie "głupie pytania, ale nie chcę ich zniszczyć,,,
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Z pielęgnacją Owadomniamków nie pomogę, bo się na nich nie znam i nigdy żadnej takiej roślinki nie miałam, bo też
i niespecjalnie mnie kręcą, ale muszę powiedziec, że zdjęcie Muchołówce zrobiłaś bardzo fajne.
i niespecjalnie mnie kręcą, ale muszę powiedziec, że zdjęcie Muchołówce zrobiłaś bardzo fajne.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
elila, zeberka4 Dziękuję pięknie, grudniczeka tak na prawdę malutki jest, ale to już nie długo Cieszę się bardzo.
Dzięki Elcia mam nadzieje że będzie im u mnie dobrze, jeśli tak chętnie podzielę się doświadczeniami.
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Świetna kompozycja fittonii!
Mój grudniczek też ma młode listki
Fittonie super razem wyglądają
Fittonie super razem wyglądają