Skromna kolekcja
Re: Skromna kolekcja
Hej Ado Przychodzę z rewizytą
Masz piękny storczyk w swojej kolekcji, mój też często poprawia mi zepsuty nastrój Grudnik zaczyna pokazywać na co go stać Kalanchoe - coś pięknego, pewnie w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej.
Pozdrowionka
Masz piękny storczyk w swojej kolekcji, mój też często poprawia mi zepsuty nastrój Grudnik zaczyna pokazywać na co go stać Kalanchoe - coś pięknego, pewnie w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej.
Pozdrowionka
Krysiu, milo mi bardzo Ja też zanim gdzieś dotrę to trochę czasu uplynie. Edziu jest super :P
Moja palemka już teraż pokazuje jak ładnie drapie, ehhhh
Kule są u mnie u małym sklepie ogrodniczym (ale teraz zostały tylko najwieksze a ja potrzebuję mniejszych, więcej widziałam na allegro. Mama ma kontakt z jedną znajomą która kupiła kiedyś dwie i cały czas ją męczę o zakup nowych, ale jakoś bezskutecznie (na razie).
Adam witam serdecznie u mnie i dziękuję za miłe słowa Storczyków nie lubilam dopóki nie dostałam od znajomych na nowym mieszkanku. Mam w tej chwili 4. Dwa prezenty i dwa (te kwitnące jednopędowe na zdjeciach wyżej) niedawno kupione na poprawe nastroju
Kalanchoe jest niesamowite, a grudnik i kwitnie i puszcza mlode listki, trochę zglupiał na wiosnę
Zapraszam
Moja palemka już teraż pokazuje jak ładnie drapie, ehhhh
Kule są u mnie u małym sklepie ogrodniczym (ale teraz zostały tylko najwieksze a ja potrzebuję mniejszych, więcej widziałam na allegro. Mama ma kontakt z jedną znajomą która kupiła kiedyś dwie i cały czas ją męczę o zakup nowych, ale jakoś bezskutecznie (na razie).
Adam witam serdecznie u mnie i dziękuję za miłe słowa Storczyków nie lubilam dopóki nie dostałam od znajomych na nowym mieszkanku. Mam w tej chwili 4. Dwa prezenty i dwa (te kwitnące jednopędowe na zdjeciach wyżej) niedawno kupione na poprawe nastroju
Kalanchoe jest niesamowite, a grudnik i kwitnie i puszcza mlode listki, trochę zglupiał na wiosnę
Zapraszam
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ciapki bardzo ładne. Kalanchoe ma ciekawe wybarwienie, jest bardziej czerwony czy pomarańczowy?
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
Co za szatan Ale za to jaki uroczyAdaK pisze:Krwisto czerwony
No szatanek z niego i cieszy oko, nie powiem Jednak teraz jego kwiaty są nie co skromniejsze niż te z jakimi go kupiłam. Na pierwszych zdjęciach wyglądają prawie jak różyczki, a teraz mają większe płatki ale jest tych płatków mniej.
- wodnik63
- 100p
- Od: 30 paź 2010, o 13:10
Piękna kolekcja Zachwyciło mnie to czerwone kalanchoe, świetny kolor, pozdrawiam
Pozdrawiam, Baśka
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
dzięki bardzo za namiary na te kule - już lecę na All.
Jest to ciekawy wynalazek i bardzo estetyczny,a skoro zabiegasz o więcej,to wnioskuję,że również
praktyczny
Jest to ciekawy wynalazek i bardzo estetyczny,a skoro zabiegasz o więcej,to wnioskuję,że również
praktyczny
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Dzisiaj posłałam liścik.
Basiu i zapraszam ponownie.
Krysiu jestem bardzo z nich zadowolona i szczerze polecam innym
Saro dziękuje, będę czekała na listonosza
Krysiu jestem bardzo z nich zadowolona i szczerze polecam innym
Saro dziękuje, będę czekała na listonosza
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
toż to cała hodowla.Życzę żeby się przyjęły,rosły i kwitły,kwitły,kwitły........i kwitły
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna