Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ranniki! Piękne!
Anulko właśnie wczoraj myślałam o nich bo w ubiegłym roku 24 stycznia moje były w rozkwicie....ale w tym roku nie ma ich ...nawet nie widać,zginęły czy cóś.
Anulko u mnie zimno i wietrznie ,kwiatki sie przyczaiły na trochę ale czujemy wiosnę >z przyjemnościa pobiegam po Waszych ogrodach.Pozdrawiam K.
Anulko właśnie wczoraj myślałam o nich bo w ubiegłym roku 24 stycznia moje były w rozkwicie....ale w tym roku nie ma ich ...nawet nie widać,zginęły czy cóś.
Anulko u mnie zimno i wietrznie ,kwiatki sie przyczaiły na trochę ale czujemy wiosnę >z przyjemnościa pobiegam po Waszych ogrodach.Pozdrawiam K.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu i Ty się doczekasz ranników. U mnie wyjątkowo w tym roku jest ciepło i nie ma sniegu.Śnieg spadł tylko raz i to na 2 dni.
W ogrodzie ziemia się ''rusza''.Wyszły wszystkie kwiaty wiosenne.Czeka mnie teraz'' palcówka'' czyli wygrabianie palcami resztek lisci, bo grabkami się juz nie da.Raz tak zrobiłam i pózniej miałam pełno pourywanych czubków kwiatów.
Ja juz zaczynam zyć!!Dni są dłuzsze i juz zyję wiosną ,planami co ,gdzie posadzić .Jakoś wyjątkowo zle zniosłam tegoroczną zimę.Myślałam ,że oszaleję.
Mam nadzieję ,ze zimy juz nie zobaczę.
W ogrodzie ziemia się ''rusza''.Wyszły wszystkie kwiaty wiosenne.Czeka mnie teraz'' palcówka'' czyli wygrabianie palcami resztek lisci, bo grabkami się juz nie da.Raz tak zrobiłam i pózniej miałam pełno pourywanych czubków kwiatów.
Ja juz zaczynam zyć!!Dni są dłuzsze i juz zyję wiosną ,planami co ,gdzie posadzić .Jakoś wyjątkowo zle zniosłam tegoroczną zimę.Myślałam ,że oszaleję.
Mam nadzieję ,ze zimy juz nie zobaczę.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu - pewno już też zrobiłaś jakieś pierwsze zakupy. Czy możesz się pochwalić ? Masz jakieś nowe nasionka ? U Ciebie zawsze tyle nowości.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grazynko byłam juz w nasiennym,ale nasion jeszcze tak duzo nie ma.Kupiłam ,jak zwykle przypołudniki,astry,szałwię,kwiaty polne,gwiezdny pył,aksamitki.W tym roku nastawiam się raczej na cebulki
Elu -trzymajmy mocno kciuki za szybkie nadejście wiosny
Grzesiu- nic się nie martw agawy na 100% się przyjmą .Ja mam dobrą rękę Jak nie to następne Ci wyslę
Izo ,Basiu Jolciu ,Anetko -czekajcie cierpliwie i u Was będzie wiosna
Elu -trzymajmy mocno kciuki za szybkie nadejście wiosny
Grzesiu- nic się nie martw agawy na 100% się przyjmą .Ja mam dobrą rękę Jak nie to następne Ci wyslę
Izo ,Basiu Jolciu ,Anetko -czekajcie cierpliwie i u Was będzie wiosna