Moje roślinki - Zaczarowany
Re: Moje roślinki - Zaczarowany
ładnie, ładnie, zielistka rewelacja ale najbardziej wpadł mi w oko pantofelnik, już wiem że jak gdzieś pantofelnika spotkam na 100% nie przejdę obojętnie....
- Zaczarowany
- 200p
- Od: 8 mar 2007, o 10:57
Heheh dzięki za miłe słowa ale nadal dopiero uczę się pielęgnacji.
Dzięki bardzo za identyfikację. Rzeczywiście to pantofelnik i rojnik. Zaraz sobie poszukam jak je pielęgnować.
Ten pantofelnik był dużo bardziej okazały ale problem z nim jest taki ze te kwiatki szybko mu przekwitają i postanowiłem mu je odciąć.
Zielistka kwitnąć nie kwitnie ale ma już fajne duże te "szczepki". Prawie tak duże jak sama roślina hehehe. Chyba mu niedługo te największe oberwę i wsadzę do tej samej doniczki co roślina.
Dzięki bardzo za identyfikację. Rzeczywiście to pantofelnik i rojnik. Zaraz sobie poszukam jak je pielęgnować.
Ten pantofelnik był dużo bardziej okazały ale problem z nim jest taki ze te kwiatki szybko mu przekwitają i postanowiłem mu je odciąć.
Zielistka kwitnąć nie kwitnie ale ma już fajne duże te "szczepki". Prawie tak duże jak sama roślina hehehe. Chyba mu niedługo te największe oberwę i wsadzę do tej samej doniczki co roślina.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie było Cię całkiem długo, ale fajnie, że znów jesteś z nami.
I że można ponownie pooglądac Twoje kwiatuszki.
Nadal będę tu zaglądac.
I że można ponownie pooglądac Twoje kwiatuszki.
Nadal będę tu zaglądac.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
śliczne roślineczki a cytryny o matko jakie piękne i ogromne
Widziałam że sadzisz ananasy ,właśnie chciałam też tylko pojęcia nie mam jak się za to zabrać
pozdrawiam
Widziałam że sadzisz ananasy ,właśnie chciałam też tylko pojęcia nie mam jak się za to zabrać
pozdrawiam