Moje bukiety - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kto mi podpowie jak mam to zrobić by w moich postach były odnośniki do moich bukietów i domowych roślin?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu - musisz w swoim profilu ustawić adresy do swoich stron w podpisie - wtedy pod każdym postem będą się wyświetlać adresy
- to już Cię zapraszam na maj 2009 - coś koło 20 - jakaś niedziela - wprawdzie nie ślub ale też duża impreza :P (już zaczynam kasę zbierać na kwiaty
)
- to już Cię zapraszam na maj 2009 - coś koło 20 - jakaś niedziela - wprawdzie nie ślub ale też duża impreza :P (już zaczynam kasę zbierać na kwiaty

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Krysiu oczy mi wyszły z orbit i nie bedę widziala forum
.
Bukiety robisz bardzo piękne i żadne się nie powtarzają. Ja też robię od czasu do czasu bukieciki , ale dla mamy i rodziny na cmentarz, tylko że moje to się nawet nie umywają do twoich
Tylko ci pozazdrościć takiej pasji.
Pozdrawiam serdecznie.

Bukiety robisz bardzo piękne i żadne się nie powtarzają. Ja też robię od czasu do czasu bukieciki , ale dla mamy i rodziny na cmentarz, tylko że moje to się nawet nie umywają do twoich

Tylko ci pozazdrościć takiej pasji.
Pozdrawiam serdecznie.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- kryska
- Przyjaciel Forum
Karolku nie udaje mi się wstawienie tych adresów w profilu. Cyba coś źle robię. Kopiuję adres z paska na górze strony i wklejam go do profilu. Wprawdzie jest adres ale w czarnym kolorze i mało ctrelny. A jak zrobić by podać temat np. moje bukiety, tak jak u Ciebie.
- kryska
- Przyjaciel Forum
Jolu, Dorotko nie zapanowałam nad swoja próżnością i wklejam zdjęcia pominięte kiedyś ze względu na bardzo słaba jakość.

- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Krysko bo on , ten adres jest czarny , i dopiero jak klikniesz wyślij to będzie niebieski . Nie wiem czy dobrze tłumaczę , ale myślę że tak.kryska pisze:Karolku nie udaje mi się wstawienie tych adresów w profilu. Cyba coś źle robię. Kopiuję adres z paska na górze strony i wklejam go do profilu. Wprawdzie jest adres ale w czarnym kolorze i mało ctrelny. A jak zrobić by podać temat np. moje bukiety, tak jak u Ciebie.
Ja potem sprawdzę u siebie jak to idzie i jak masz zmienić sobie napis to ci napiszę :P o ile mi to dobrze wyjdzie

Wklejaj kochaniutka te bukiety bo ja je na pewno odgapię o ile pozwolisz

Mi one bardzo się posobają.
Pozdrawiam.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ooo! Widzę, że są nowe bukiety! Bardzo dobrze Krysiu, ze zdecydowałaś się je wstawić 
Są wspaniałe! Najbardziej w Twoich bukietach podoba mi się to, ze nie uzywasz wstążek itp. ozdób
A jak zasuszasz róże? Próbowałam różnymi sposobami, ale z żadnego nie byłam zadowolona
Jak chodzi o umieszczenie linku do wątku w profilu, to najlepiej opisała to KaRo - tutaj

Są wspaniałe! Najbardziej w Twoich bukietach podoba mi się to, ze nie uzywasz wstążek itp. ozdób

A jak zasuszasz róże? Próbowałam różnymi sposobami, ale z żadnego nie byłam zadowolona

Jak chodzi o umieszczenie linku do wątku w profilu, to najlepiej opisała to KaRo - tutaj

- kryska
- Przyjaciel Forum
Uf.. nareszcie dzięki waszej pomocy udało się. Teraz łatwiej mi będzie przechodzić do swoich tematów.
Jolu odgapiaj ile chcesz, będzie mi bardzo miło.
Izo nie mam specjalnego sposobu na zasuszanie ani róż ani innych kwiatów. Po prostu wieszam je główkami do dołu i tyle.
Dorotko technikę ciągle doskonalę. Kiedyś wiązałam kwiaty wstążkami, cienkim drutem a w stroikach nawet stosowałam nici żeby w odpowiednim miejscu utrzymać roślinę. Teraz do wiązania stosuję wstążeczkę albo rafię a w stroikach grubsze części mocuję drucikiem a pozostałe klejem, przy pomocy pistoletu, na gorąco, takim w laskach.
Jak mnie tak chwalicie to za niedługo pokarzę wcześniejsze moje bukiety, tylko syn mi musi zeskanować zdjęcia.
Jolu odgapiaj ile chcesz, będzie mi bardzo miło.
Izo nie mam specjalnego sposobu na zasuszanie ani róż ani innych kwiatów. Po prostu wieszam je główkami do dołu i tyle.
Dorotko technikę ciągle doskonalę. Kiedyś wiązałam kwiaty wstążkami, cienkim drutem a w stroikach nawet stosowałam nici żeby w odpowiednim miejscu utrzymać roślinę. Teraz do wiązania stosuję wstążeczkę albo rafię a w stroikach grubsze części mocuję drucikiem a pozostałe klejem, przy pomocy pistoletu, na gorąco, takim w laskach.
Jak mnie tak chwalicie to za niedługo pokarzę wcześniejsze moje bukiety, tylko syn mi musi zeskanować zdjęcia.
- kryska
- Przyjaciel Forum
Dziewczyny, wolnego, nie tak szybko. Najpierw domowy elektronik - informatyk i operator wszelkiego sprzętu technicznego/ naprawdę ma całkiem inny zawód/ musi zeskanowac zdjęcia.