Moje...
Re: Moje...
Nowości z wystawy na bardzo mi się podobają a Renanthera imschootiana x Renanthera monachica na żywo to ja jeszcze nie widziałam
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Piękne nowości! Nie wiedziałam, że renantherę można uprawiać jak wandowate. Czekam na zdjęcia epidendrum floribundum.
Renia
Renia
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne nowości a renanthera to po prostu cudo. Znów nie będę mogła spać
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepraszam,ale ciężko się panuje nad chorobąmarwes pisze:Sylwio nie molestuj już nas tymi nowościami... , ale ogląda się je z prawdziwą przyjemnością.
No właśnie na zdjęciach widziałam kiedyś podobną odmianę,ale jak tylko ją na żywo zobaczyłam to całe dwa dni nad nią myślałam,aż mąż przymknął oko nad kolejnym zakupemVenus9 pisze:Nowości z wystawy na bardzo mi się podobają a Renanthera imschootiana x Renanthera monachica na żywo to ja jeszcze nie widziałam
Dziękuję,na pewno kwitnieniem epidendrum floribundum się pochwalęreniab7 pisze:Piękne nowości! Nie wiedziałam, że renantherę można uprawiać jak wandowate. Czekam na zdjęcia epidendrum floribundum.
Renia
Dziękujękasia74 pisze:Piękne nowości a renanthera to po prostu cudo. Znów nie będę mogła spać
Ah tak dużo się dzieje u moich podopiecznych,że nie nadążam PHAL. MAMBONOSA X CORONA psikusa mi sprawił zamiast dwóch pędzików mam dwa nowe korzonki i jeden pędzik.U ZYGOPETALON ZYGOPELATUM pęd bardzo szybko przyrasta,MM którego pokazywałam,że ma keik okazało się iż zgubił wszystkie liście i ma dwa keiki.
Phal. I-Hsin Salmon Copper Star jeszcze się nie otworzył ale Modesta powoli otwiera się.Gongora galeata ma dwa no właśnie nadal nie potrafię określić co to będzie.Restrepie mają nowe korzonki i liście,a Trichoglossa będzie miała niebawem kwiatka ale matrwię się,że opuści mnie to widowisko,bo jak na złość na weekend wyjeżdżam na zlot .
I stały punkt....
Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo o pięknym zapachu
Phalaenopsis schilleriana to gratis jaki otrzymałam
Phalaenopsis Carribean Sunset
Phalaenopsis Peang Girl
Phalaenopsis vensoa
Dracula benedictii var hubeinii kompletne szaleństwo
Phalaenopsis mariae
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Sylwio ale cudeńka pokazujesz. Pięknie kwitnie Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo, duże liście a taki malutki kwiatuszek.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Pokazałaś tyle ładnych ''zielonych'', a ten jeden kwiatuszek rozświetlił wszystkie swoim blaskiem, piękny .
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
O Boże ile cudnych nowości
A Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo-przepiękny ...i jeszcze pachnie!
A Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo-przepiękny ...i jeszcze pachnie!
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
O tak cudowności Kwiatuszek przepiękny
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Sylwio cuda, cuda, cuda a Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo powalił mnie na kolana. Ma cudne kolorki i do tego pachnie, a jaki ma zapach?
P. Peang Girl też niedługo zakwitnie, on też ma takie piękne kwiatuszki i zapach.
P. Peang Girl też niedługo zakwitnie, on też ma takie piękne kwiatuszki i zapach.
Piękne Nowości a kwiat Phalaenopsis Princess Kaiulanii Chin Yeo tylko pozazdrościć piękna kolorystyka czekam na resztę rozwiniętych pączków
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Skąd masz te cudeńka?
Phal. princess kaiulani to moje wielkie marzenie, jest piękny, ale nigdzie nie mogę go spotkać (.
Gdzie go kupiłaś i za ile?
Phal. princess kaiulani to moje wielkie marzenie, jest piękny, ale nigdzie nie mogę go spotkać (.
Gdzie go kupiłaś i za ile?
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Wow Ileż nowości i same perełki Gratuluję