Ona już była spleciona jak ją kupiłam, ale myślę ze gdy roślinki są młode to nie będzie z tym problemu bo są giętkie:)) One były dodatkowo pozwiązywane taśmą ale zdjęłam ją żeby nie wrosła się w pniaczki:))fiołek afrykański pisze:a mnie zastanawia...jak Ty to zrobiłaś??:D znaczy się to zaplecenie :D:D
Moje roślinki domowe- Perła
Re: Moje roślinki domowe- Perła
Witajcie po długiej przerwie. Przez ciągły brak czasu zaniedbałam wszystkie swoje wątki, ale postaram się to jakoś naprawić. Wprawdzie nie mam za wiele do pokazania bo po wizycie u mnie dość nieprzyjemnego gościa jakim jest wełnowiec wiele roślin straciłam Teraz jakoś staram się odbudować kolekcję roślinek na nowo. Mam teraz gdzie poszaleć gdyż nie mieszkam już u mamy a u siebie w domku
Dziś pokażę sukulenciki niedawno zakupione:) mam nadzieję że będą chciały współpracować ze mną:)
Dziś pokażę sukulenciki niedawno zakupione:) mam nadzieję że będą chciały współpracować ze mną:)
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana
Fajnie, że zajrzałaś i odkurzyłaś wątek. Wełnowiec brrr paskudztwo Współczuję utraty roślinek.
A jak hoje, szczególnie compacty? Miałaś je cudne. Przetrwały
Fajnie, że zajrzałaś i odkurzyłaś wątek. Wełnowiec brrr paskudztwo Współczuję utraty roślinek.
A jak hoje, szczególnie compacty? Miałaś je cudne. Przetrwały
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
A jak hoje, szczególnie compacty? Miałaś je cudne. Przetrwały [/quote]
Niestety od nich to się wszystko zaczęło:( Została mi jedne tylko.. Miałam też sporo stapelii od eby i również wszystkie padły... Na szczęście ominęło to paskudztwo moje storczyki
Niestety od nich to się wszystko zaczęło:( Została mi jedne tylko.. Miałam też sporo stapelii od eby i również wszystkie padły... Na szczęście ominęło to paskudztwo moje storczyki
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ale żal Miałaś naprawdę piękne hoje. A dla mnie te compacty wciąż pozostają niespełnionym chciejstwem.
mam nadzieję, że wiosną się to zmieni. Faktycznie dobrze, że nie wszystkie roslinki Ci zachorowały.
mam nadzieję, że wiosną się to zmieni. Faktycznie dobrze, że nie wszystkie roslinki Ci zachorowały.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Witaj po długaśnej przerwie...czekamy na dalsze relacje kwituszkowe.
Maluszki niech pięknie rosną .
Maluszki niech pięknie rosną .
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Hoho....maluszków już cała gromadka