Witam w ogrodzie u Aguniady
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Aga, z tego co wiem mamy zdrenowana działkę, ale niestety drenacja nie działa. Prawdopodobnie odejście wody z działki jest zasypane.
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutko, u mnie tez woda stoi, ale my nie mamy drenazu teraz chyba juz za pozno na tego typu dzialania... trzeba byloby zrujnowac rabaty, a to nie wchodzi w gre. Mamy miejscami przewiercony cokol ogrodzenia, zeby choc czesc wody splywala...
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agnieszko dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie i korzystam z twojego zaproszenia przeszłam się po twoich włościach i bardzo mi się podoba chciała bym jeszcze zobaczyć te Twoje oczko w całej okazałości .Zakupy piękne a ogród jak to ogród tu zawsze jest dużo niekończącej się pracy ,ale warto bo natura pięknie nam póżniej za tą pracę płaci
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko piekny ogród stworzyłaś , najbardziej zauroczył mnie brzozowy zagajnik
Joasiu, dziekuje za odwiedziny fotke oczka w calosci znajde i zamieszcze, albo zrobie nowa - poczekam tylko jeszcze troche az rosliny wodne bardziej urosna - bedzie sie ladniej prezentowalo... na tafli wody sa juz liscie lilii - wszystko rosnie jak oszalale!
Agatko, jak mi milo, ze do mnie wpadlas! spaceruje wlasnie po Twoim ogrodzie widze, ze mamy podobne, wizytujace nasze ogrody, towarzystwo (bazanty) bardzo bardzo je uwielbiam! teraz nieco ciszej 'tokuja' ale wczesna wiosna nawolywaly sie dosc intensywnie ;) podobaja mi sie Twoje rabaty (piekne trawy, a ognik tez u mnie co roku przemarza) i kolekcja kaktusow.
Agatko, jak mi milo, ze do mnie wpadlas! spaceruje wlasnie po Twoim ogrodzie widze, ze mamy podobne, wizytujace nasze ogrody, towarzystwo (bazanty) bardzo bardzo je uwielbiam! teraz nieco ciszej 'tokuja' ale wczesna wiosna nawolywaly sie dosc intensywnie ;) podobaja mi sie Twoje rabaty (piekne trawy, a ognik tez u mnie co roku przemarza) i kolekcja kaktusow.
- kasiatt
- 200p
- Od: 16 lut 2011, o 12:58
Witaj
Przyszłam Cię odwiedzić i zastałam piękny ogród. Już nie mogę się doczekać następnych odsłon.
Przyszłam Cię odwiedzić i zastałam piękny ogród. Już nie mogę się doczekać następnych odsłon.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Agnieszko mieszkasz w pięknej okolicy i równie ładnym ogrodzie Tyle już kolorków u Ciebie i widzę, że już kwiatki do skrzynek zakupione Ja też pomału myślę o zakupach.
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Witam, wpadłam w odwiedziny Piękna zadrzewiona działka
Czy na Krakowskiej duży jest wybór bylin? Jakoś nie mogę się zebrać żeby tam pojechać. Szukam lobelii zwisającej, takiej bardziej szlachetnej. Nie wiem czy to już czas?
Czy na Krakowskiej duży jest wybór bylin? Jakoś nie mogę się zebrać żeby tam pojechać. Szukam lobelii zwisającej, takiej bardziej szlachetnej. Nie wiem czy to już czas?
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, napatrzyłam się na te Twoje pelargonie i chyba w przyszłym tygodniu też wybiorę się na zakupy Z niecierpliwością będę czekała na Twoje doniczkowe kompozycje. To dopiero będzie kolorowo
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Heliofitko, dziekuje za odwiedziny faktycznie, okolica jest piekna... ja bardzo lubie brzozy, ale zostawilam ich tylko kilka na ogrodzie... to jednak dosc 'kruche' drzewa, a wiatry u nas potrafia nimi konkretnie sie zajac. To tak bardziej dla bezpieczenstwa... aha, pod brzozami mam latem koźlaki! niesamowity widok wpadne dzis do Ciebie przejsc sie po Twoim ogrodzie.
Witaj Magento Tobie rowniez dziekuje za wizyte i dobre slowo na Krakowskiej wybor jest juz spory... lobelie powinnas bez problemu kupic, ja przynajmniej sie zaopatrzylam... nie jestem tylko pewna co do tej szlachetnosci... po czym sie ja rozpoznaje?
Nutko droga, jeśli masz chwile dzis po poludniu, to wpadnij na kawe
Witaj Magento Tobie rowniez dziekuje za wizyte i dobre slowo na Krakowskiej wybor jest juz spory... lobelie powinnas bez problemu kupic, ja przynajmniej sie zaopatrzylam... nie jestem tylko pewna co do tej szlachetnosci... po czym sie ja rozpoznaje?
Nutko droga, jeśli masz chwile dzis po poludniu, to wpadnij na kawe
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Wpadłam na poranny spacerek Czy ta wierzba mandżurska nie choruje? Miałam z niej szpaler ale wyglądały coraz gorzej i są wyciachane. Gałęzie miały jakąś zgorzel ...
Strasznie mi ich szkoda.
Strasznie mi ich szkoda.
hej Iza Dzięki, ze i Ty wpadlas do mnie! tak sie ciesze, ze mam coraz wiecej gosci
wierzby mandzurskie mam dwie, obie maja sie swietnie, poki co... przykro, ze Twoje zachorowaly... potraktowalas je jakims opryskiem? pomoglo?
wierzby mandzurskie mam dwie, obie maja sie swietnie, poki co... przykro, ze Twoje zachorowaly... potraktowalas je jakims opryskiem? pomoglo?
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Agato.Przespacerowałam się po Twoim ogrodzie,wprawdzie nieproszona,ale chciałam się przywitać.
Skusiłaś mnie do tych odwiedzin zdjęciem storczyków u Nutka81 - ale w ogrodzie prawdziwie wiosennie ,i wspaniale kolorowo.
Nie mam działki więc ogrodowymi się nie pochwalę,ale mogę chwalić cudze
Hiacynty,magnolie i tulipanki - cud.Kwitnienie magnolii u siebie,w mieście - niestety przegapiłam tego roku.
Dziękuję za gościnę
Skusiłaś mnie do tych odwiedzin zdjęciem storczyków u Nutka81 - ale w ogrodzie prawdziwie wiosennie ,i wspaniale kolorowo.
Nie mam działki więc ogrodowymi się nie pochwalę,ale mogę chwalić cudze
Hiacynty,magnolie i tulipanki - cud.Kwitnienie magnolii u siebie,w mieście - niestety przegapiłam tego roku.
Dziękuję za gościnę
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna