Zrób to sam, czyli pomysły Forumków
Re: Zrób to sam, czyli pomysły forumków
Róża i powojniki dobrze się sprawują na metalowych pergolach? Nie będą za gorące w upały?
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też z chęcią sama bym zrobiła tylko nie mam skąd nabyć materiału i tu jest pies pogrzebany
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anna29
- 500p
- Od: 4 maja 2008, o 11:20
MonaeS łączone jest to wszystko za pomocą gwoździ.
santia moje pergole są całe z drewna.
joannakr0508 z materiałem, zwłaszcza z takim z odzysku jest rzeczywiście ciężko.
Mnie się udało, bo rodzice kupili dom i robiąc remont chcieli wyrzucić część drewna. Ja je wzięłam i wykorzystałam.
santia moje pergole są całe z drewna.
joannakr0508 z materiałem, zwłaszcza z takim z odzysku jest rzeczywiście ciężko.
Mnie się udało, bo rodzice kupili dom i robiąc remont chcieli wyrzucić część drewna. Ja je wzięłam i wykorzystałam.
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
No to ci Aniu zazdroszczę bo tu nawet żadnego stolarza nie ma żeby kupić a w marketach są za drogie, za te pieniądze gotowa mała pergola by była
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
o kurczę, myślałam, że metalowe. Chyba kolor mnie zmylił.
Witajcie
A ja z prośba o pomysł...mam stare opony na działce, poprzedni właściciel zasadził w nich barwinek. Co można zrobić z takiej opony? Zasadzić w nich jakieś kwiatki (cień) i do tego pomalować na jakieś fajne kolorki? nie mam pojęcia czy to w ogóle ładnie by wyglądało...
A ja z prośba o pomysł...mam stare opony na działce, poprzedni właściciel zasadził w nich barwinek. Co można zrobić z takiej opony? Zasadzić w nich jakieś kwiatki (cień) i do tego pomalować na jakieś fajne kolorki? nie mam pojęcia czy to w ogóle ładnie by wyglądało...
- Anna29
- 500p
- Od: 4 maja 2008, o 11:20
amaryll nie obraź się na mnie, ale opony ładnie wyglądają na aucie.
Często widzę takie "gumowe doniczki". Nawet najpiękniejszy kwiatek nie wygląda w tym ładnie.
Ale to MÓJ gust.
A może gdzieś w szopce stoją jakieś deseczki? Można by zrobić ładne obrzeża zamiast opon?
Może 4 deski, kilka gwoździ i farba nadadzą ładniejszego wyglądu?
A może te kwiaty ładnie będą wyglądały po prostu bez niczego?
Często widzę takie "gumowe doniczki". Nawet najpiękniejszy kwiatek nie wygląda w tym ładnie.
Ale to MÓJ gust.
A może gdzieś w szopce stoją jakieś deseczki? Można by zrobić ładne obrzeża zamiast opon?
Może 4 deski, kilka gwoździ i farba nadadzą ładniejszego wyglądu?
A może te kwiaty ładnie będą wyglądały po prostu bez niczego?
Ha!
Miałam takie samo podejście, tylko coś mąż wspomina, że można zostawić. Na szczęście to tylko dwie opony (jedna na drugiej). Dlatego pomyślałam, by pomalować je na zielono w jakiś wzorki i do tego zasadzić opadające kwiaty
Tylko czy to w ogóle miało by w sobie coś przyjemnego dla oka?
Miałam takie samo podejście, tylko coś mąż wspomina, że można zostawić. Na szczęście to tylko dwie opony (jedna na drugiej). Dlatego pomyślałam, by pomalować je na zielono w jakiś wzorki i do tego zasadzić opadające kwiaty
Tylko czy to w ogóle miało by w sobie coś przyjemnego dla oka?
- Asiula z wyspy
- 200p
- Od: 9 mar 2010, o 23:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z opon widziałam kiedyś takie coś
I wydaje mi się że jak się ma kogoś z głową na karku w domu to by takie cudo dzieciaczkowi umiał wykombinować.
Wiem że z roślinnością ma to niewiele wspólnego, ale myślę że pomysł świetny tak czy tak
Ps. mi też udało się na takim koniku pobujać, ale dla dorosłych to raczej by musiała być opona z terenówki
I wydaje mi się że jak się ma kogoś z głową na karku w domu to by takie cudo dzieciaczkowi umiał wykombinować.
Wiem że z roślinnością ma to niewiele wspólnego, ale myślę że pomysł świetny tak czy tak
Ps. mi też udało się na takim koniku pobujać, ale dla dorosłych to raczej by musiała być opona z terenówki
Ogród to dzieło sztuki.... w trakcie tworzenia !
Mój kawałek podłogi
Mój kawałek podłogi
hihi, no dzieci nie mamy, więc pozostaje opcja terenówki
konik spoko ale chyba tylko na chłodne dni w lecie można sobie chyba tyłek usmażyć....
co nie zmienia faktu , że jest bardzo bardzo pomysłowy
co nie zmienia faktu , że jest bardzo bardzo pomysłowy
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asia, konik rewelacyjny !
W gorące dni pewnie konik dostaje chłodniejsze siodełko ;) A na poważnie, to faktycznie można w lato się poparzyć, ale wygląda fajnie.