Kaajowy ogródek cz.2
Re: Kaajowy ogródek cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana dawno mi sie to nie zdazyło zebym przeczytała watek od deski do deski A tu masz ...... cos mi mówi ze będę tutaj przesiadywała długimi godzinami ,ścieżki boskie ,ławeczka moich marzeń (skopiowałam ) i na dodatek ""Cegłomaniaczka" tak mi mów"
Do zobaczenia wkrótce
Do zobaczenia wkrótce
marzenia się spełniają! Dana
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jaka cudna ławeczka i widok z niej też super. Bardzo podoba mi się sesja żółtych słoneczek od razu pojaśniało tym bardziej że strasza zmianą pogody i przymrozkami brrr mam nadzieję że owocowe nie przemarzną.
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Karolino.Różany wątek już obejrzałam,no i teraz ten ogrodowy ,jestem pod wrażeniem.Pięknie to wszystko zaplanowałaś a jaka konsekwencja.Panom od ławeczki pewnie w brzuszku się bulgotało jak musieli ławeczkę przerabiać.Ścieżki ceglane też bardzo ładnie się prezentują.Czy sami układaliście cegły i czy to trudne.Może bym też spróbowała,tylko nie wiem czy dam radę.
Dziękuję kochane z te miłe słowa, to lekarstwo dla obolałego kręgosłupa, z ławeczki jestem zadowolona i to bardzo, muszę tylko jeszcze poduchy sprawić, by się milusio siedziało, tylko kiedy ja mam tam siedzieć
Co do ceglanych ścieżek, to na prawdę sama je układałam własnoręcznie, nie jest to aż takie trudne, ale z pewnością bardzo żmudne i pracochłonne, ale warto , bo jak widać się podoba
Co do ceglanych ścieżek, to na prawdę sama je układałam własnoręcznie, nie jest to aż takie trudne, ale z pewnością bardzo żmudne i pracochłonne, ale warto , bo jak widać się podoba
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No magnolia dała spektakl.Super kwiaty.Moja hortensja pnąca też w pąkach.