Storczykowe przygody
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczykowe przygody
Monia piękny prezent imieninowy ,ale ma dużo motylków
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Racja Moniko...ale ze mnie gapa przecież mam siostrę Monikę
Wszystkiego najlepszego i wielu pięknych kwitnień!
Wszystkiego najlepszego i wielu pięknych kwitnień!
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Oj bogate imieniny (spóźnione życzenia oczywiście ode mnie )
Miałam taką samą sytuację ponad rok temu jak Ty z Twoim zmarzniętym, mam nadzieję że nadrobi tamte straty
Miałam taką samą sytuację ponad rok temu jak Ty z Twoim zmarzniętym, mam nadzieję że nadrobi tamte straty
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
Prezent imieninowy na .
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin (trochę spóźnione ale szczere)
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin (trochę spóźnione ale szczere)
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Julitko, Agatko dziękuję
Agatko ja też mam nadzieję, że zmarzluch nadrobi straty - nie zdążyłam się nacieszyć jego kwiatami
Agatko ja też mam nadzieję, że zmarzluch nadrobi straty - nie zdążyłam się nacieszyć jego kwiatami
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniko i ja spóźniona życzę Ci wszystkiego najlepszego
Kolekcja Twoja pięknie się rozrasta Śliczne nowości a i ta zbiorowa fotka śliczna
Kolekcja Twoja pięknie się rozrasta Śliczne nowości a i ta zbiorowa fotka śliczna
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Śliczny prezent, wszystkiego najlepszego
Ale oncidium! Jakie wielkie! Śliczny prezent imieninowy
Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Moniczko masz prześlicznie kwitnące falki , a prezent imieninowt jest uroczy i pewnie leciutko pachnie miodem Przy okazji i ja życzę Ci dużo zdrowia, bo ono pozwala na spełnianie marzeń
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Arletko, Justynko, Kasiu, Ewo, Tomku bardzo Wam dziękuję za odwiedziny, miłe słowa i życzenia
Mam do Was pytanie, na jednym moim storczyku w liściu sercowym (tzn w miejscu z którego wychodzi liść sercowy) zalęgł się jakiś szkodnik - niestety nie wiem co to - nie umiem też zrobić zdjęcia Gołym okiem widać białe kropki i czasem bardzo szybko biegającego szkodnika - ciężko mi powiedzieć jaki ma kolor (mały w każdym razie)
Co mogę zrobić,żeby się go pozbyć? Nigdzie indziej nic podobnego nie zauważyłam tylko w tak ciężko dostępnym miejscu
Mam do Was pytanie, na jednym moim storczyku w liściu sercowym (tzn w miejscu z którego wychodzi liść sercowy) zalęgł się jakiś szkodnik - niestety nie wiem co to - nie umiem też zrobić zdjęcia Gołym okiem widać białe kropki i czasem bardzo szybko biegającego szkodnika - ciężko mi powiedzieć jaki ma kolor (mały w każdym razie)
Co mogę zrobić,żeby się go pozbyć? Nigdzie indziej nic podobnego nie zauważyłam tylko w tak ciężko dostępnym miejscu
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monia na wszelki wypadek odstaw go od reszty .Hm co to morze być ,małe ,szybko biega ? Najpierw myślałam że wełnowiec bo one tak lubią w takich ciężko dostępnych miejscach siedzieć ,ale jak szybka zmyka to może jakiś mały pajączek .Monisiu a obejrzałaś najnowszy imieninowy prezent może z niego to zwierze i zwiedza twoją kolekcję i podziwia