Witam w ogrodzie u Aguniady
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Aguś, pewnie ze możesz liczyć na pomoc. Jakby co, to dzwoń ;)
Nuty czy to uśmiechniętej, czy też nie...na kolana brać nie będę...o nieeee... Nie ma co liczyć na to ;)
A rybki...kurcze były takie ładne. Ale najwidoczniej były też równie smaczne dla tej czapli ;) No cóż, szkoda...
Fotki z obchodu bajeczne Ślicznie u Ciebie
Nuty czy to uśmiechniętej, czy też nie...na kolana brać nie będę...o nieeee... Nie ma co liczyć na to ;)
A rybki...kurcze były takie ładne. Ale najwidoczniej były też równie smaczne dla tej czapli ;) No cóż, szkoda...
Fotki z obchodu bajeczne Ślicznie u Ciebie
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu - jak wiadomo,ja nie ogrodowa,ale u Ciebie pięęęęęęknie jak hm....no pięknie.
Wcale nie widać,że temperatury takie więcej jak przy końcu zimy,a nie w pełni wiosny.
Czapla fajna gościówa,ale rybek szkoda - trzeba było zostawić filecika ,ale trudno,stało się.
Będę częściej zaglądać
Wcale nie widać,że temperatury takie więcej jak przy końcu zimy,a nie w pełni wiosny.
Czapla fajna gościówa,ale rybek szkoda - trzeba było zostawić filecika ,ale trudno,stało się.
Będę częściej zaglądać
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
tego erecta dopisuję do listy chciejstw - chociaż nazwa cośkolwiek seksualna mi się zdaje
a czapla też żywina i skąd miała wiedzieć że tu to nie wolno?..... choć rybek szkoda, bo to przecież koszt i to wcale nie mały....
a czapla też żywina i skąd miała wiedzieć że tu to nie wolno?..... choć rybek szkoda, bo to przecież koszt i to wcale nie mały....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Jagusiu, nazwa w koncu od czegos sie wziela, nieprawdaż? ;) wyprostowane une jak nalezy ;)
Krysiu, z radoscia Cie witam ponownie i pozdrawiam niech te niskie temperatury idą precz! a filecikow prozno szukac... moje oczko puste
Małgosiu, gdyby Nutka szukała wolnych kolan, to moze u mnie...? ;)
Krysiu, z radoscia Cie witam ponownie i pozdrawiam niech te niskie temperatury idą precz! a filecikow prozno szukac... moje oczko puste
Małgosiu, gdyby Nutka szukała wolnych kolan, to moze u mnie...? ;)
- Nutka81
- 1000p
Niektóre nazwy się kojarzą...i to jak ...
Mi strasznie się spodobał u Ciebie tymianek cytrynowy. Coś pięknego...i jak cudnie pachnie Koniecznie muszę go dopaść w ogrodniczym Pięknie...kolejne chciejstwo...może ja już skończę z tymi ogrodowymi odwiedzinami
Co do Nutki Aga, nie wiem czy na kolana by ci się zmieściła. Już jako szczeniaczek była spora, co dopiero teraz...
Mi strasznie się spodobał u Ciebie tymianek cytrynowy. Coś pięknego...i jak cudnie pachnie Koniecznie muszę go dopaść w ogrodniczym Pięknie...kolejne chciejstwo...może ja już skończę z tymi ogrodowymi odwiedzinami
Co do Nutki Aga, nie wiem czy na kolana by ci się zmieściła. Już jako szczeniaczek była spora, co dopiero teraz...
Małgosiu, zerkalam dzis jak by Ci tu kawałek tego tymianku wykopac i chyba da sie sprobuje w weekend. Jako dodatek dostaniesz miętę
- Nutka81
- 1000p
Aguś...super A miętę...hmmm...mama mnie już nią obdarowała ;) Ja z kolei właśnie sobie przypomniałam, że coś wspominałaś o bluszczyku Nie uwierzysz...ale mam dla ciebie sadzonkę Jutro wsadzę ją do doniczki i będzie czekać ;)
Malgos, ale_czy_na_pewno_nie_chcesz_mięty ?
zaintrygowalas mnie tym bluszczykiem... domowy czy ogrodowy?
zaintrygowalas mnie tym bluszczykiem... domowy czy ogrodowy?
- Nutka81
- 1000p
Aga, bluszczyk chyba domowy jednak. Ale mój w doniczce na tarasie całe lato, do jesieni sobie rósł. Na zimę ucięłam pędy do ukorzenienia, i dobrze bo nie widzę żeby odbijał od korzenia. Zobaczymy jeszcze, może się coś "wykluje" ;)
bluszczyk domowy super, bo mialam wlasnie zaczynac z nimi przygode dziekuje z gory za sadzonke!
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Agnieszko Wpadłam z rewizytą i... dech mi zaparło !!! Przepiękny ten Twój ogród ! I jaki metraż I masz tyle kwiatów
Wszystko jest przecudne i takie z klasą !!! Super ! Będę do Ciebie codziennie zaglądać !
Wszystko jest przecudne i takie z klasą !!! Super ! Będę do Ciebie codziennie zaglądać !
-
- 10p - Początkujący
- Od: 25 sty 2011, o 16:53
Piękny ogród. Zakątek z brzozami z królującym wśród nich oczkiem wodnym po prostu czaruje. Do tego rabaty z mnóstwem różnokolorowych kwiatów. Gratuluje wspaniałego przydomowego królestwa
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Małgosiu
Może ten bluszczyk i domowy ale uszczknęłam go w zeszłym roku z jakiejś klatki schodowej i posadziłam do ogrodu. Przetrwał tą zimę bez przykrycia bez problemu i nawet nieźle się rozrósł muszę mu cyknąć fotkę to zobaczysz.
Może ten bluszczyk i domowy ale uszczknęłam go w zeszłym roku z jakiejś klatki schodowej i posadziłam do ogrodu. Przetrwał tą zimę bez przykrycia bez problemu i nawet nieźle się rozrósł muszę mu cyknąć fotkę to zobaczysz.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!