Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
Re: Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
Zimą koleusy potrzebują dużo światła.U mnie stały w chłodnym salonie zaraz przy patiosie.
Czasem zapomniałem ich podlać to i trochę liści zasuszyłem,ale bardzo mi się bujne zrobiły i za dużo miejsca mi zajmowały...
Czasem zapomniałem ich podlać to i trochę liści zasuszyłem,ale bardzo mi się bujne zrobiły i za dużo miejsca mi zajmowały...
Asiu czy uda nam się tu Ciebie przywołać? Zniknęłaś na tak długo odezwij się
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martynko Miło że do mnie napisałaś:), ostatnio jestem strasznie zapracowana:( ale na forum bywam i was podglądam:) Napisz co tam u Ciebie:)
Ps: Muszę sie pochwalić:) wszystkie hojki u mnie przeżyły zimę i ruszyły z prędkością światła:), większość ma pączusie:)
Ps: Muszę sie pochwalić:) wszystkie hojki u mnie przeżyły zimę i ruszyły z prędkością światła:), większość ma pączusie:)
A jednak Cię wywołałam
Asieńko szkoda, że tak rzadko bywasz, pisz czasami co u Twoich zielonych ilekroć patrzę na roślinki od Ciebie to wiem, że gdzieś tam jesteś, tak więc ujawniaj się częściej
Muszę się pochwalić.. wszystkie Twoje winogrona przetrwały, puszczają się pomalutku, a i hojka ciapata i epi też :P
Zarzuć nas proszę foteczkami będę trzymała kciukaski za pączusie
Ja też ostatnio troszkę jakby mniej na FO, teraz w trakcie przeziębienia podsiaduję tu na dłużej, potem znów znikam, tak to powoli się kręci .
pozdrawiam majowo
Asieńko szkoda, że tak rzadko bywasz, pisz czasami co u Twoich zielonych ilekroć patrzę na roślinki od Ciebie to wiem, że gdzieś tam jesteś, tak więc ujawniaj się częściej
Muszę się pochwalić.. wszystkie Twoje winogrona przetrwały, puszczają się pomalutku, a i hojka ciapata i epi też :P
Zarzuć nas proszę foteczkami będę trzymała kciukaski za pączusie
Ja też ostatnio troszkę jakby mniej na FO, teraz w trakcie przeziębienia podsiaduję tu na dłużej, potem znów znikam, tak to powoli się kręci .
pozdrawiam majowo
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Asiu wygospodaruj chwilkę aby pochwalić się swoimi zielonymi, szczególnie hojeczkami
Niedawno zastanawiałam się kiedy będę miła tyle odmian co Ty a teraz pochwalę się nieskromnie, że już mam
Niedawno zastanawiałam się kiedy będę miła tyle odmian co Ty a teraz pochwalę się nieskromnie, że już mam
-
- 1000p
Arletko
Cieszę się bardzo:) przed chwilką u Ciebie byłam:) i popodziwiałam te cuda, w weekend postaram się porobić jakies zdjęcia, jeszcze czeka mnie przesadzanie.
Cieszę się bardzo:) przed chwilką u Ciebie byłam:) i popodziwiałam te cuda, w weekend postaram się porobić jakies zdjęcia, jeszcze czeka mnie przesadzanie.
-
- 1000p
Mirku, Saro Fotorelacja będzie jak tylko odzyskam aparat:) Bo w tej chwili jest komuś pożyczony