Nasze kwiaty domowe

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze kwiaty domowe

Post »

Januszu pięknie u Ciebie ;:138 Otacza was teraz całe mnóstwo ślicznie kwitnących roślinek. Więc i Wam i im należą się ;:63
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
luczek95
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 22:10

Post »

Ładnie tutaj zielono ;:108
A nie zdałoby się tego bananka przesadzić? Na mój gust ma za małą doniczkę ;:224 Poza tym bez uroczku jest ten bananek. To odmiana "domowa", czy normalna?
Wiolu w większości for panują takie zasady. Na forum trzeba wyrobić jakieś zaufanie... A jeżeli chcesz nabyć rośliny to musisz "niestety" ale je kupić (możesz u tutejszych użytkowników) A dobrej opinii nie wyrobisz pisząc w pierwszym poście prośbę o darmowe kwiaty.
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu :)
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

:wit ,widzę że skrętnik pięknie zakwitł,reszta zielonych tez ładna i zadbana co najważniejsze ;:108
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12

Post »

Wybaczcie mi moja nieobecność. Miło mi,że tylu miałem gości. Nie nadążam z wpisami, bo strasznie wolno działa komputer. Mają uszkodzenie na lini i wsadzili mnie w jakąś inną i komputer chodzi jak ślimak.
Renatko. Witam Cię serdecznie i dziękuję za ocene naszych kwiatów
Wiolo Miło mi Cię powitać jako nową forumowiczkę. Nie wysyłałem nigdy szczepków kwiatów. nawet nie wiem jak się do tego zabrać, by przetrwały podróż a i teraz czas jest tak gorący, że nie będę w stanie coś wymyślić.
Ula Casandra to przeważnie ładna dziewczyna :wink: a ten kwiatek to Crosandra jak zauważyła Sara- Dziękuję Ci za poprawkę.
Monizab Witaj i dziękuję.
Ago Być może kaktusiki bardziej preferują te święta, bo ładniej kwitną niż w grudniu tylko pewnie do świąt przekwitną.
Aniu Tak kupiłem w Kauflandzie i miał strasznie sucho (jak zwykle u nich rośliny) W domu posypało się trochę igieł i kilka pąków spadło ale na razie trzyma sie dobrze. Obu tak dalej.
Karolinko. Witam Cię i dziękuję - jesteś miła :wink:
Claudio Ładny Twój skrętnik Taki był nasz pierwszy ale jeszcze nie kwitnie i powinien być jeszcze niebiesko biały ale też dopiero ma pąki
Elu Dziękujęmy ;:180 za brawa i roślinki też :wink:
Luczek. On był przesadzany jesienią jak tylko kupiłem. Przez zimę co miesiąc wyrastał nowy liść. Z ciekawości wyciągnąłem go z doniczki i ziemia nie jest jeszcze przerośnięta korzeniami, więc z powodzeniem jeszcze do lata może rosnąć O co do uroku masz racje taki 'łopian'
Aloesik. Witam Cię kimkolwiek jesteś Panią czy Panem i dziękuję za ocenę.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
mroofka
500p
500p
Od: 7 lut 2011, o 19:00

Post »

Zachwyca mnie Twój bananowiec. Ma takie ogromne liście. I takie soczysto zielone.
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu . Rzecz gustu. Luczek95 pisze,że bez uroku. Dla mnie wszystkie są ładne. Nawet są chwasty co mi się podobają.
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Januszu :wit Crossandra bardzo mi sie spodoabała... jeszcze tak obficie kwitnącej nie widziałem . :shock:
A i hibiskusy nie ustępują jej w urodzie - piękne kolory ;:138
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47

Post »

Witaj Janusz!
Nie wiem czy jeszcze jest ktoś z tego gremium z takim zestawem domowych kwiatów a do tego przepięknych.Nie znam większości Twojego kwiecia, u mnie w domu jest kwitnących bardzo mało natomiast tych zielonych jest kilka .Córki za to mają ogromną ilość różnych kwiatów.
Powodzenia w uprawie Edward :wit
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Andrzejku. Pozdrawiam również. Hibiskusy to ostatni zakup. Jak wpadnie coś w oko trudno się oprzeć.
Adasiu. Crossandrę kupiła żona w ub. roku. To jej drugie kwitnienie. Ładnie przez zimę urosła a teraz kwitnie już lepiej jak miesiąc.
Edwardzie. Dziękuję bardzo. To bardziej domena żony ja nie wyrabiam się z ogrodem a teraz doniczkowce trochę wypierają sadzonki ogrodowe. Zimno nadal nie można wynieść pod folię i tak to wszystko dusi się.
Awatar użytkownika
zabielka
200p
200p
Od: 22 cze 2009, o 21:14

Post »

oj rety pieknie tu u was,,,, coś niesamowitego tyle zieleni.... CUDNIE!!!! gratuluję i chylę czoło!!! ;:180 ;:180 ;:180 ;:180 ;:180
Beata0410
200p
200p
Od: 5 wrz 2008, o 23:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I wszystko jasne ;:108

Hmmm.......... dla mnie każda roślinka jest wyjątkowa. Pięknie wyglądają.

Januszku a jak tam goryczka?
"Kwiaty są pięknymi słowami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha"
Każdy dzień jest piękny !
Pozdrawiam Beata.
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edytko, Beatko Pięknie dziękuję za ocenę. Niestety nie wszystko udaje się w dalszej uprawie. '
Kupiona goryczka mimo wszelkich starań 'padła'. Mieszkanka holenderskich cieplarni nie zaakceptowała polskiego parapetu :(
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

Postanowilam odwiedzic Twój ogródek i okazy robia wrażenie!!! ;:63 ;:63 ;:63 jestem od mega wrażeniem ;:63 ;:63 ;:180
Pozdrawiam Lubelaka ;:63 mozna by rzec sąsiada :))
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”