Mój ogródek-Gatita
Re: Mój ogródek-Gatita
i ja wpadłam z poranną kawą coraz ładniejsze zdjęcia widzę i jakie hosty już dorodne! ech, ta północna strona Wawy zrobiła się cieplejsza czy co?? ;) IMO koło wygląda uroczo, rustykalnie - nie maluj go jeśli nie trzeba.
u Tomaszewskiego zrobiony jest zewnętrzny ogródeczek i sporo w nim już kwiatów... 6-pak pelargonii pojedynczych kosztuje 12zl, a te podwójne za 1,99 po prostu mnie rozwaliły... zaluje, ze wiekszosc zakupow juz zrobilam, bo naprawde warto.
milego dnia!
u Tomaszewskiego zrobiony jest zewnętrzny ogródeczek i sporo w nim już kwiatów... 6-pak pelargonii pojedynczych kosztuje 12zl, a te podwójne za 1,99 po prostu mnie rozwaliły... zaluje, ze wiekszosc zakupow juz zrobilam, bo naprawde warto.
milego dnia!
- markonix
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 16:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie , ja wpadłem głównie z ciekawości gdzie będą rosły te kanie ? poza tym ogród bardzo ładny , wszystko dobrane do siebie więc pięknie się prezentuje.... pozdrawiam Marek
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie !!! Troszkę imprezowałam w wekend i nie zaglądałam...
markonix kanie mówisz... ? najprędzej chyba w mojej wyobraźni
klarysa może i faktycznie racja z tym kołem.... nie maluję
heliofitka zaserwuj mu obiad w ogrodzie
Jowita, pozdrawiam i zapraszam
Janneke hosty niedawno rozsadziłam, ale chyba są zadowolone
markonix kanie mówisz... ? najprędzej chyba w mojej wyobraźni
klarysa może i faktycznie racja z tym kołem.... nie maluję
heliofitka zaserwuj mu obiad w ogrodzie
Jowita, pozdrawiam i zapraszam
Janneke hosty niedawno rozsadziłam, ale chyba są zadowolone
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne zdjęcia , ale najładniejsze młode przyrosty na świerczku
wpadłam z rewizytną popołudniową herbatą zdjęcia cudne! a imprezowanie najlepiej połączyć z plenerem, czyż nie? ;)
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Świerczek zaszalał....
A perukowiec podmarzł
Oj tak, tak.... impreza była w plenerze jak najbardziej, tylko w sobotę w Warszawie lało, wiało i było straszecznie zimno Więc trzeba było się rozgrzewać od środka
A perukowiec podmarzł
Oj tak, tak.... impreza była w plenerze jak najbardziej, tylko w sobotę w Warszawie lało, wiało i było straszecznie zimno Więc trzeba było się rozgrzewać od środka
widzę, że miałyśmy podobny scenariusz na sobotę
- gatita
- 500p
- Kontakt:
- Agajotka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 19 lut 2010, o 17:34
Witam
Bardzo przytulnie tu u Ciebie. Udało Ci się stworzyć sielski klimacik, mimo niewielkiej przestrzeni do wykorzystania. A dzięki doniesieniom o wymiernej pomocy współmałżonka, również ja mam szansę na pozyskanie siły fachowej i roboczej - "widzisz, choć tu i zobacz jakie cudo Jej zbudował"
pozdrawiam Aga
Bardzo przytulnie tu u Ciebie. Udało Ci się stworzyć sielski klimacik, mimo niewielkiej przestrzeni do wykorzystania. A dzięki doniesieniom o wymiernej pomocy współmałżonka, również ja mam szansę na pozyskanie siły fachowej i roboczej - "widzisz, choć tu i zobacz jakie cudo Jej zbudował"
pozdrawiam Aga
Hejka, przychodzę z rewizytą Przejrzałem Twój wątek z grubsza, na razie mam za mało czasu na dociekliwe obserwacje. Masz bardzo ciekawie oporządzony ogród Bardzo tu przytulnie, idealna sprawa na poranną kawusię albo ciasteczko przy zachodzie słońca
Zostawiam wpis żeby nie zgubić wątku. Pozdrawiam
Zostawiam wpis żeby nie zgubić wątku. Pozdrawiam