Witam w ogrodzie u Aguniady
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Agnieszko, witaj a możesz mi zdradzić cóz to takiego ta bąbolada?
żurawki będą posadzone przed jałowcami dającymi im nieco cienia, także chyba powinno być im ok w tym miejscu.
żurawki będą posadzone przed jałowcami dającymi im nieco cienia, także chyba powinno być im ok w tym miejscu.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś czekolada taka .
Dzieci ją lubią i mamusie też .
Dzieci ją lubią i mamusie też .
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Niektóre mamusie nie mogą jeść słodyczy ale tabliczki bąbolady nie odmówią
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!aguniada pisze:mam zacząć wymieniać...? ;)
- Agajotka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 19 lut 2010, o 17:34
Witam
Ślicznie i energetycznie. Normalnie gdy widzę takie cudne obrazki, zwłaszcza z brzózkami w tle myślę wyłącznie o słonku, lekkim wietrze i o sobie na leżaku
Pozdrawiam Aga
Ślicznie i energetycznie. Normalnie gdy widzę takie cudne obrazki, zwłaszcza z brzózkami w tle myślę wyłącznie o słonku, lekkim wietrze i o sobie na leżaku
Pozdrawiam Aga
Agnieszko, wszystko już rozumiem jeśli kojarzę Ci się z czekoladą, to mogę być tylko zadowolona ;) czy to taka z bańkami powietrza? ;)
Jagusia, człowiek nie może się całe życie ograniczać ;)
Gatita, dobra, już nic nie mówię ;) kiedyś Cię jeszcze namówię na spotkanie w ogrodniczym ;)
Agajotka - witaj Ty wiesz, że przypomniałaś mi, iż powinnam wymienić tkaninę w leżakach? cieszę się, że Ci się podoba u mnie... a gdzie Twój wątek?
Jagusia, człowiek nie może się całe życie ograniczać ;)
Gatita, dobra, już nic nie mówię ;) kiedyś Cię jeszcze namówię na spotkanie w ogrodniczym ;)
Agajotka - witaj Ty wiesz, że przypomniałaś mi, iż powinnam wymienić tkaninę w leżakach? cieszę się, że Ci się podoba u mnie... a gdzie Twój wątek?
Jezusicku, jak się dziś napracowałam padam na twarz.
przygotowałam jedną z rabat na posadzenie żurawek... musiałam w tym celu wykopać 3 irgi, które powbijały się korzeniami w ziemię... powrastała w nie trawa, która była praktycznie nie do wyplenienia, irgi stały się przez to niewidoczne, rabata mało atrakcyjna, stąd decyzja o usunięciu roslin... ich wyrwanie zajęło mi ze dwie godziny! jakie długie korzenie
w każdym razie udało mi się posadzić żurawki na miejsce irg, wykorowałam też rabatę, dosadziłam surfinie... M. w tym czasie montował na próbę kupione obrzeże... chyba się zdecydujemy, bo wygląda estetycznie i zdaje się że wrastanie trawy w rabaty przestanie być problemem... oto kilka zdjęć:
przymocowane kotwami obrzeże, po przysypaniu korą będzie ok
przygotowałam jedną z rabat na posadzenie żurawek... musiałam w tym celu wykopać 3 irgi, które powbijały się korzeniami w ziemię... powrastała w nie trawa, która była praktycznie nie do wyplenienia, irgi stały się przez to niewidoczne, rabata mało atrakcyjna, stąd decyzja o usunięciu roslin... ich wyrwanie zajęło mi ze dwie godziny! jakie długie korzenie
w każdym razie udało mi się posadzić żurawki na miejsce irg, wykorowałam też rabatę, dosadziłam surfinie... M. w tym czasie montował na próbę kupione obrzeże... chyba się zdecydujemy, bo wygląda estetycznie i zdaje się że wrastanie trawy w rabaty przestanie być problemem... oto kilka zdjęć:
przymocowane kotwami obrzeże, po przysypaniu korą będzie ok
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguśka, a ja powiem tak...stanowczo "za dużo" w Twoim ogrodzie tego dobrego :P Oczopląsu dostane za którymś razem Zwolnij kobieto
A tak na poważnie... cudnie będą rabaty wyglądały Już nie mogę się doczekać wykończonych rabat, oraz wielkich krzaczków żurawkowych...będzie cudnie
A tak na poważnie... cudnie będą rabaty wyglądały Już nie mogę się doczekać wykończonych rabat, oraz wielkich krzaczków żurawkowych...będzie cudnie
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Aguniu - na tych moich zakupach było kilka żurawek - pomyślałam o Tobie i Twoim ogrodzie....no cóż,mam tylko balkon
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Piękne donice z surfiniami
Agnieszko, dziekuje musialam wyrzucic begonie, ktore posadzilam w tych donicach wczesniej - mroz mi je bezlitosnie potraktowal.. staram sie je uratowac w innym miejscu (poobcinalam wiekszosc lisci)...
Krysiu, żurawki stały się moją słabością ;) Ty też mozesz wsadzic jakas na balkon
Małgoniu, Dzięki, mam nadzieje, ze bedzie ladnie, a poki co szukam w domu chętnego na masaż plecow... moj kregoslup!
Krysiu, żurawki stały się moją słabością ;) Ty też mozesz wsadzic jakas na balkon
Małgoniu, Dzięki, mam nadzieje, ze bedzie ladnie, a poki co szukam w domu chętnego na masaż plecow... moj kregoslup!
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
W tym roku już plan jest wykonany ponad miarę.Jeśli nastąpi jakiś kataklizm to możliwe będą żurawki.
Jeśli bez kataklizmu się obejdzie tego lata,to żurawki na przyszły rok
Jeśli bez kataklizmu się obejdzie tego lata,to żurawki na przyszły rok
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Takie obrzeże chodzi mi po głowie mam trochę miejsc do obrzeżenia Czy możesz przesłać mi na pw kontakt do sprzedawcy?