Sezon 2011
- lesioc
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 cze 2008, o 10:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Sezon 2011
Ech.. tak, oczywiście chodziło o północną, czyli zacienioną. Przepraszam za błąd i dziękuję za zwrócenie uwagi
Zapraszam: spis treści ogród
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
ależ nic się nie stało .dobrze że napisałeś o tych cieniolubnych bo potrzebują takich dwóch .teraz mam konkretne przykłady od takiego Mastera jak Ty.
pozdrawiam
pozdrawiam
W moim ogrodzie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=43291
-
- 50p
- Od: 8 maja 2011, o 18:04
kurcze a ja mam właśnie presidenta w raczej zacienionym miejscu ,słońce jest tam tylko rano,pewnie dlatego nie kwitnie
dziś kupiłam odmianę dr Rupert i wsadziłam w bardzo słoneczne miejsce. Ciekawe co z tego będzie
dziś kupiłam odmianę dr Rupert i wsadziłam w bardzo słoneczne miejsce. Ciekawe co z tego będzie
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
annetka u mnie puszczał po jednym kwiatku na sezon albo wcale. Całe jego kwitnienie.Słonko miał do 12.. Teraz dostał fuchę na pełnym słońcu
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Do słonecznych, gorących miejsc bardzo dobrze się nadaje niebieska Ramona.
Pozdrawiam - BabajAGA
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
lun biały 'Duchess of Edinburgh'tralaluszy pisze:Do słonecznych, gorących miejsc bardzo dobrze się nadaje niebieska Ramona.
-
- 50p
to które clematisy nadają się do cienia? najwyżej te przesadzę
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
tęsknimy do ogrodów, może dlatego ,żeśmy wypędzeni z raju...
Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Och, łądnie inauguruje
U mnie Cecile. Niestety, kwitnie na końcach pędów, a na dole kiepskawo jakoś...
U mnie Cecile. Niestety, kwitnie na końcach pędów, a na dole kiepskawo jakoś...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- 50p
u mnie ani jednego kwiatka,no ale cóż ,w tym roku wsadzone
100krotko... no i po co było pokazywać Cecile? Ten kolor - boski. Zaczynam o niej myśleć, tylko gdzie ją dokooptować ? Zapomniałam,że w tym roku już szlaban na powojniki. Poczekam do następnego sezonu. Chyba,że...
Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
-
- 50p
president ma 1 kwiatka
100krotko: postanowienia,postanowienia. Wódki nie piję, papierosów nie palę, tipsów nie robię ( nie umiałabym łopaty utrzymać , choć są takie specjalistki, co tipsami sznurówki zawiązują ) Tylko te szlabany, ograniczenia , cięcia budżetowe. Koniec z tym ! Jak będzie Cecile - biorę w tym roku . A jak nie Cecile, to... długo by opowiadać.
Lesioc: zachęcona Twoimi i Jurka doświadczeniami też zaczęłam eksperymentować z pojemnikami. Mój zeszłoroczny Omoshiro w ziemi stał jak wryty, prawie wcale nie przyrósł ( pewnie cholery krety poszarpały mu korzenie). Zwinęłam pędy w kółko , przysypałam ziemią ( jak to gdzieś pokazywał Jurek), przesadziłam do dużej ,plastikowej donicy i zakopałam w innym miejscu. Na razie rośnie. Chyba mu lepiej.Ma nawet 1 pąk, ale gdzie mu tam do Twojego !...
Lesioc: zachęcona Twoimi i Jurka doświadczeniami też zaczęłam eksperymentować z pojemnikami. Mój zeszłoroczny Omoshiro w ziemi stał jak wryty, prawie wcale nie przyrósł ( pewnie cholery krety poszarpały mu korzenie). Zwinęłam pędy w kółko , przysypałam ziemią ( jak to gdzieś pokazywał Jurek), przesadziłam do dużej ,plastikowej donicy i zakopałam w innym miejscu. Na razie rośnie. Chyba mu lepiej.Ma nawet 1 pąk, ale gdzie mu tam do Twojego !...
Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka