Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 19 paź 2007, o 16:47

Post »

Witam!! Ciąg dalszy budowy grila. Już blizej niż dalej. Teraz tylko muszę skombinować blat odpowiednio go wyciąć aby nie bylo zbyt prosto, pomalowac drzwiczki, wyłozyc agrowłoknine wysypac kamyszkami itp. i bedzie po naszemu :) pozdrawiam wszystkich.

Obrazek
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bardzo elegancko to wyszło, no, no, zdolny chłopczyk jesteś :D

A te kamulce z boku chcesz wysypać dookoła grilla? Luzem, czy na jakiejś zaprawie?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

witam!

Dziękuję za pochwałę :) kamulce przydadzą sie do czegoś innego natomiast dookoła grilla w tej malej wnęce będzie wysypany grys bądź białe otoczaki prawdopodobnie:)
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To pamiętaj o tym, że z grilowanego jedzonka kapie i szybko wsiąka kolorowy tłuszcz, a z paleniska sypie się brudny popiół, te białe kamyczki niedługo uchowają się takie jasne i czyste :P Chyba lepsze byłyby już ciemne otoczaki, albo i klinkier. A nawet kamienie przerośnięte trawą.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

Hmmm. ja to tego grilla bardziej traktuje jako ozdobę raz kiedys sie zrobi tego grilla ale taki widok jak ponizej bedzie mnie bardziej cieszyl niz ta spalona kielbasa z niego :)))) wielkie Dzięki i pozdro Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

czesc dalsza pracy przy grillu a mianowicie czas przyszedl na blat. Zostało tylko wyfugować, dokleic kilka klinkierowych plytek, przemalowac drzwi i po sprawie.... :) Chcialbym aby robilo sie tak szybko jak sie o tym pisze... :) pozdrawiam

Obrazek Obrazek Obrazek
Al 56
100p
100p
Od: 18 lut 2008, o 15:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ciekawie zapowiada się Twój ogród,gril jest świetny.Zyczę powodzenia w szukaniu dobrych roślin :D
hanna_1962
500p
500p
Od: 2 lut 2008, o 17:12

Post »

Cześć! Gratuluję Ci wytrwałości w pogromieniu tego pola chwastów. Efekt jest imponujacy, naprawde widać, że włożyliście mnóstwo pracy no i pewnie pieniedzy. Ale opłacało się! Jeszcze raz gratuluję!
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Witam Piotrze!!!Zwiedzam Twój ogród i już na samym początku jestem pod wrażeniem.Tak wyprowadzić działkę w 2 lata to naprawdę wyczyn. Widać że ciężko pracowaliście no i wkład finansowy był ogromny. Jesteś jednym z nas ponieważ jesteś tak samo zakręcony jak my :;230 :;230 :;230 .Idę dalej zwiedzać Twój ogród. Piotrze będę częściej tutaj wpadać . :D ;:100 ;:100 ;:100
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Witaj Piotrze !podziwiam Twój talent gril super, ładnie w komponowany w tło zieleni.
Gratuluję i ;:138
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

Witam po dłuższej przerwie :)

Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa, to naprawde motywuje do działania, a w zwiazku z tym ze ogród to moja pasja wiec nie przestaje dzialac tym bardziej ze zdaje sobie sprawe ze przed nami jeszcze duzo pracy no i oczwiscie wysilku i pieniedzy. (a tak na uboczu popatrzcie czlowiek za wlasne pieniadze tak sie meczy:))) ) Dlugo nie bylem na forum wiec powstawiam kilka fotek, od razu powiem ze prace na ogrodzie zaczalem z całym impetem - inaczej mowiąc - machina ruszyła i to mi sie podoba. Ja równiez zycze wam wszystkim duzo pracy ale tylko tej ktora relaksuje słonca i pieniedzy na pomysly:)) pozdrawiam

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

No widzę że robota idzie pełnę parą :P .
Ten grill jest super , tylko co będzie jak się kamyczki zabrudzą :shock:
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Al 56
100p
100p
Od: 18 lut 2008, o 15:04

Post »

Ale robisz postępy :D altana do siedzenia zapowiada się super
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”