Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo elegancko to wyszło, no, no, zdolny chłopczyk jesteś
A te kamulce z boku chcesz wysypać dookoła grilla? Luzem, czy na jakiejś zaprawie?
A te kamulce z boku chcesz wysypać dookoła grilla? Luzem, czy na jakiejś zaprawie?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
- Od: 19 paź 2007, o 16:47
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To pamiętaj o tym, że z grilowanego jedzonka kapie i szybko wsiąka kolorowy tłuszcz, a z paleniska sypie się brudny popiół, te białe kamyczki niedługo uchowają się takie jasne i czyste :P Chyba lepsze byłyby już ciemne otoczaki, albo i klinkier. A nawet kamienie przerośnięte trawą.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
Ciekawie zapowiada się Twój ogród,gril jest świetny.Zyczę powodzenia w szukaniu dobrych roślin
Al 56 - Ogród Alicji
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Witam Piotrze!!!Zwiedzam Twój ogród i już na samym początku jestem pod wrażeniem.Tak wyprowadzić działkę w 2 lata to naprawdę wyczyn. Widać że ciężko pracowaliście no i wkład finansowy był ogromny. Jesteś jednym z nas ponieważ jesteś tak samo zakręcony jak my .Idę dalej zwiedzać Twój ogród. Piotrze będę częściej tutaj wpadać .
- Kubiakpiotr1982
- 10p - Początkujący
Witam po dłuższej przerwie
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa, to naprawde motywuje do działania, a w zwiazku z tym ze ogród to moja pasja wiec nie przestaje dzialac tym bardziej ze zdaje sobie sprawe ze przed nami jeszcze duzo pracy no i oczwiscie wysilku i pieniedzy. (a tak na uboczu popatrzcie czlowiek za wlasne pieniadze tak sie meczy:))) ) Dlugo nie bylem na forum wiec powstawiam kilka fotek, od razu powiem ze prace na ogrodzie zaczalem z całym impetem - inaczej mowiąc - machina ruszyła i to mi sie podoba. Ja równiez zycze wam wszystkim duzo pracy ale tylko tej ktora relaksuje słonca i pieniedzy na pomysly:)) pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe słowa, to naprawde motywuje do działania, a w zwiazku z tym ze ogród to moja pasja wiec nie przestaje dzialac tym bardziej ze zdaje sobie sprawe ze przed nami jeszcze duzo pracy no i oczwiscie wysilku i pieniedzy. (a tak na uboczu popatrzcie czlowiek za wlasne pieniadze tak sie meczy:))) ) Dlugo nie bylem na forum wiec powstawiam kilka fotek, od razu powiem ze prace na ogrodzie zaczalem z całym impetem - inaczej mowiąc - machina ruszyła i to mi sie podoba. Ja równiez zycze wam wszystkim duzo pracy ale tylko tej ktora relaksuje słonca i pieniedzy na pomysly:)) pozdrawiam